User
Pass
2FA

Reclamatie!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message557
7UpVsCoca-Cola

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-10-2012 12:41)

Votes: 2

Post Posted: 12-08-2012, 15:24:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick:7UpVsCoca-Cola
AdmiN Reclamat:I Don`t Think So
Harta, Ora / Data:dr_evolution 15:48 2012.08.12
Motiv / Regula Incalcata:I-am spus ca de cand sa facut admin sa crede tare si ea mia spus sa n-o mai sacai so las ca imi da gag ca orcum am nevoie si eu sa tac ca mi s-a respins cererea de Nobil. Eu i-am spus ca nu sunt genul de om care sa lingu papucii unui player ca sa ii dea Pro. Si mi-a dat Gag 100 min
Dovada (screenshot sau fragment din consola):Trmit poze prin email

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Tyg

[<Addicted 2 TyGers>]

(since 27-10-2019 13:52)

Votes: 35

Post Posted: 12-08-2012, 15:51:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am zis sa te opresti , nu mai ascultat si ai continuat . bucurate ca nu ai luat ban

ai zis ca ma cred jmecher ca am luat admin , tiam zis "nu face rage ca ai fost respins " si ai zis ca "eu nu is lingator de picioare ca sa imi dea altii pro" (sau ceva de genu ) asa ca tiam dat gag harta aia , meritai si mai mult

0 0

Back to top
bymby

[Creep]

(since 01-10-2014 19:59)

Votes: 25

Post Posted: 12-08-2012, 16:00:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

7UpVsCoca-Cola wrote:
Nick:7UpVsCoca-Cola
AdmiN Reclamat:I Don`t Think So
Harta, Ora / Data:dr_evolution 15:48 2012.08.12
Motiv / Regula Incalcata:I-am spus ca de cand sa facut admin sa crede tare si ea mia spus sa n-o mai sacai so las ca imi da gag ca orcum am nevoie si eu sa tac ca mi s-a respins cererea de Nobil. Eu i-am spus ca nu sunt genul de om care sa lingu papucii unui player ca sa ii dea Pro. Si mi-a dat Gag 100 min
Dovada (screenshot sau fragment din consola):Trmit poze prin email

pretenas uite care-i treaba...ai km intrecut orce masura...stiu ca ai gura mare...cateodata vorbesti mult,prost si fara rost....deja devii sacaietor]
...reclamatia e egala cu 0..de ce nu pui dovezile sa le vedem si noi!!!de ce nu ai curaj sa-mi spui si mi astea pe server? l-ai vazut mai lasator faci pe nebunu cu el?..walker te-a iertat odata...mai greseste odata si pa!!!!
si cat despre i don't a fost km grav 100 de minute.....in cazul in care pune dovezile 7up sa primeasca un avertisment!!!!!
o zii buna!!!!

0 0

Back to top
LAPD

[Miliþian]

(since 01-11-2024 17:11)

Votes: 117

Post Posted: 12-08-2012, 17:03:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Askye ce ar vi sa iti vezi de treburile tale si sa ne lasi pe noi ownerii sa decidem cand dam avertisment si cand nu .. Spuneti ce aveti de spus frumos si fara "decizii luate de voi"

Gagul l-ai primit pe merit .. sti sa critici pe alti cand defapt tu ai fost ala care ai pupat in stanga si dreapta sa primesti unban ca sa poti juca ... Toti uitati de unde ati plecat cand va vedeti acolo sus .. - Reclamatie aiurea daca erai asa interesat de dovada si restu le puneai aici ..oricum gag-ul l-ai primit pe merit ai deranjat adminul

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by LAPD, 12 August 2012 15:03

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-05-2025, 15:46:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password