User
Pass
2FA

Ajutor

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions
Author Message508
pTm

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 26-02-2013 04:44)

Votes: 4

Post Posted: 15-08-2012, 01:03:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci nimeni nu ajuta in legatura cu asta.. am rezervat Nick.si nu merge vad ca multa lume ma ia direct peste picoare..
ca nu aveam nick-ul scris care am rezervat ca poate nu e al meu nick. Pe mess nimeni nu raspunde,aici nimeni nu ma ajuta deci ce sa mai fac.. sa-mi zica si mie cineva Ceva daca nu sa va dau numele si parola sa vedeti ca e al meu ..
Imagine cum imi zice cand ma connectez http://imageshack.us/photo/my-images/402/cstrike2012081422484940.png/
deci bag cu setinfo _zm parola ******* si ma connectez si imi zice cum vedeti in Poza nu stiu ce sa mai zic si acuma am dat pe mess e online si nu raspunde imi bat capul pe degeaba si adun si stres.ce sa mai luam GM sa facem repede credite cand nu sunteti in stare sa ajutati in acest caz..

Posturi unite automat, 15-08-2012, 02:03:36

Gata am Reusit eu Singur.. Cer SCZ -

Am Revenit si eu Din Nou ! - -
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
scipioaaa

[Assasin]

Status: Offline
(since 09-02-2015 17:26)

Votes: 95

Post Posted: 15-08-2012, 09:08:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pTm wrote:
deci nimeni nu ajuta in legatura cu asta.. am rezervat Nick.si nu merge vad ca multa lume ma ia direct peste picoare..
ca nu aveam nick-ul scris care am rezervat ca poate nu e al meu nick. Pe mess nimeni nu raspunde,aici nimeni nu ma ajuta deci ce sa mai fac.. sa-mi zica si mie cineva Ceva daca nu sa va dau numele si parola sa vedeti ca e al meu ..
Imagine cum imi zice cand ma connectez http://imageshack.us/photo/my-images/402/cstrike2012081422484940.png/
deci bag cu setinfo _zm parola ******* si ma connectez si imi zice cum vedeti in Poza nu stiu ce sa mai zic si acuma am dat pe mess e online si nu raspunde imi bat capul pe degeaba si adun si stres.ce sa mai luam GM sa facem repede credite cand nu sunteti in stare sa ajutati in acest caz..

Posturi unite automat, 15-08-2012, 02:03:36

Gata am Reusit eu Singur.. Cer SCZ -

Zice-ti si voi daca avem noi vre-o vina .... abereaza continuu cand problema este de la el ....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *salam*, 14 August 2012 23:04

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> General Discussions  

The time now is 18-01-2025, 19:38:29
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x