User
Pass
2FA

reclamatie imbecil !! banatil

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1764
OverLord98
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 16-02-2013 15:26)

Votes: 15

Post Posted: 16-08-2012, 16:30:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: OverLord
Nick-ul persoanei reclamate:Denis aka Guess..
Poze:videoclipuri:daca nici acum nu ia ban nush ce o sa fac https://youtube.com/watch?v=rP71TAark7c:

.be https://youtube.com/watch?v=SFTaS80LYoo:

.be
https://youtube.com/watch?v=6kRCzyqqg0U:

.be https://youtube.com/watch?v=fK-rswMYLC0:

.be si inca unu care nu sa uploadat inca , o sa revin cu edit
Descriere incident: foloseste s0b cu imunitate si altele , + fifa in bara si ce o mai avea , a mai fost de nush cate ori iertat dovada find : http://forum.wow-freakz.com/reclamatie-t169807.html http://forum.wow-freakz.com/reclamatie-D-t169947.html , deci acm cer sa fie aspru pedepsit , nu ca datele trecute ,
P.S: in fiecare videoclip se observa cate ceva mai ales in Primul care din pacat inca nu sa uploadat si ultimul , adica partea 5 , oricum voi revenii cu un edit si cu partea 1 -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Deniss.
[Banned user]

Banned

(since 04-09-2012 12:16)

Votes: 28

Post Posted: 16-08-2012, 17:39:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M-ai lins cu reclamatiile tale. Daca si in asta mai am ceva

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție(lolflamE*).
0 0

Back to top
OverLord98
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-08-2012, 17:48:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si iata si partea 1 - https://youtube.com/watch?v=H5HcLxCXwjk:

.
Cum sa nu ai ba ? mai ales in partea 5 trag in tine cand ai imunitatea on si dupaia o scoti repede , ba smeker esti tu -))) hai lasane si asteapta sa raspunde un admin / owner -

0 0

Back to top
Deniss.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-08-2012, 19:26:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Smecher sunt, ciuda ta ma face smecher;* sigur aveam cid vezi sa nu. Si maine la take ma filmezi:*. te astept mai amgic ca esti mai rau decat te credeam helpere

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție(lolflamE*).
0 0

Back to top
cHozeN.

[○]

(since 01-10-2019 01:02)

Votes: 64

Post Posted: 16-08-2012, 19:32:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze ca intervin dar deja esti jalnic facand aceste reclamatii stupide zi de zi, over, se vede foarte clar cum in primu video dai in el si ii scade HP pana la 1 HP apoi nu il mai nimeresti, in al 2-lea video nu ai dat nici macar un glonte in el se vede foarte clar cum toate gloantele se duc pe langa, in al 3-lea te sfatuesc sa lasi m4 deoparte ca dai degeaba cu el nu ai fost in stare sa nimeresti macar 1 glonte sa ii scada 2 3 HP si vi repede cu scuza ca are cod sau ce zici tu ca mai are, in cel de-al 4-lea video ii scade HP foarte repede nu vad unde e "codu" in acel video drept urmare chiar il si omori, in video 5 tragi dupa el dar numai nu il nimeresti iar atunci cand a stat pe loc defapt a scris pe /needhelp sa ii se dea kick lu theblack ca era pe cladire, nici de cum sa fi scos acea "imunitate" cum o numesti tu iar dupa ai tras in el si din cate vad eu ii scadea din hp, chiar ai ceva cu acest Denis. si tii neaparat sa ia el ban doar pentru-ca esti tu "suferitor" si nu-ti convine ca nu il omori repede si sa iti poti vedea de take.

Iar acum sa fiu si putin OFF: ar trebui sa primesti mute pentru acele semne " _!_ "," _)_ ", " jegule " scrise de tine la fiecare take si pentru acele jigniri aduse celor care te omoara.

Cer ca persoana care da verdictul acestei reclamatii sa se uite foarte atent la video-urile de mai sus si sa ia si spusele mele in considerare.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Deniss.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-08-2012, 20:45:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.frate tu faci astea doar ca sa pari corect.2.intreaba-l pe catalin ca e adevarata faza cu needhelp ca tbe era pe cladire si mi-a raspuns ca trebuie sa-l vada

0 0

Back to top
Chim1

[Account disabled]

(since 07-01-2017 08:58)

Votes: 1123

Post Posted: 16-08-2012, 21:05:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prea mare spam.. terminati o sa posteze cbr daca i da ban sau nu.. nu mai postati.

Deniss. wrote:
Mai bine taci tu helpere ca se vede cum scade. Mai iesi Pe afar dragomire si ia o gura de aer. Vezi ma dragomire sa nu faci sezonu trei maine. Apropo s0b tu folosesti. Nu uita cine era supranumit codatul inainte de wipe dragomir. Kubo cer sa iei warn Pentru ca nu iti vad rostul in recl asta

WTF - dece sa i-au warn? pentru ca m-am bagat ca se facea mult spam? da u cand te bagi? nu ma fa ca am si eu un video.

Last edited by Chim1 on 16-08-2012, 21:25:09; edited 2 times in total
0 0

Back to top
OverLord98
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-08-2012, 21:08:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cHozeN. wrote:
Imi cer scuze ca intervin dar deja esti jalnic facand aceste reclamatii stupide zi de zi, over, se vede foarte clar cum in primu video dai in el si ii scade HP pana la 1 HP apoi nu il mai nimeresti, in al 2-lea video nu ai dat nici macar un glonte in el se vede foarte clar cum toate gloantele se duc pe langa, in al 3-lea te sfatuesc sa lasi m4 deoparte ca dai degeaba cu el nu ai fost in stare sa nimeresti macar 1 glonte sa ii scada 2 3 HP si vi repede cu scuza ca are cod sau ce zici tu ca mai are, in cel de-al 4-lea video ii scade HP foarte repede nu vad unde e "codu" in acel video drept urmare chiar il si omori, in video 5 tragi dupa el dar numai nu il nimeresti iar atunci cand a stat pe loc defapt a scris pe /needhelp sa ii se dea kick lu theblack ca era pe cladire, nici de cum sa fi scos acea "imunitate" cum o numesti tu iar dupa ai tras in el si din cate vad eu ii scadea din hp, chiar ai ceva cu acest Denis. si tii neaparat sa ia el ban doar pentru-ca esti tu "suferitor" si nu-ti convine ca nu il omori repede si sa iti poti vedea de take.

Iar acum sa fiu si putin OFF: ar trebui sa primesti mute pentru acele semne " _!_ "," _)_ ", " jegule " scrise de tine la fiecare take si pentru acele jigniri aduse celor care te omoara.

Cer ca persoana care da verdictul acestei reclamatii sa se uite foarte atent la video-urile de mai sus si sa ia si spusele mele in considerare.

TU taci , daca ai fi in locul meu ai face la fel - deci gura , in unele videoclipuri la anumite parti nu are imunitatea On fraere , lasama cu stupizenile tale ca si lolflame ii dadu azi kick , si foarte multe reclamatii tot de mine facute care primise numai ban sau advertisment , si evident ca fac semne dinalea cat timp el nu este om , omu e cinstit si de treaba , nu care sa foloseasca "chestii" doar ca sa para tare ca ii bate pe toti si sa fie un jeg care nu stie sa piarda / sau macar sa fie cat de cat egal - , tu ii iei apararea ca iti este lider , si chestia cu partea 5 se vede clar , el trage cu m4 si eu il casun cu tecu si dupaia fuge putin ca sa scoata imunitatea si se intoarce , se vede foarte clar magariile facute de el .
P.S: Toti playerii se plang de denis si de misteriorsu lui "bug" + o gramada de helperi / admini si mai ales saracu de lolflame care intot deauna a fost egal cu ambele factiuni si care isi facea din punctu meu de vedere cel mai bine treaba. din toti adminii mereu pe el il vad foarte activ super de treaba , vine la fiecare take aproape si admineaza calumea .
P.S2: Eu cand trag in el acela este stilul meu , cu care pe majoritatea playerilor ii fac imediat deoarece am strategia destul de buna , iar in foarte multe faze se si vede cum il tintesc calumea , nu cum zici tu doar ca sa il aperi pe denis , faceti ce vreti dar asa nu o sa ajungeti niciunde , vreau ca toti adminii sa fie foarte seriosi , sa se uite foarte atent la filmari si sa ia o decizie serioasa.
EDIT:Pe mening , calon3 si alti playeri imediat iati banat iar la asta trebuie sa stati 2 ani sa va dati seama ca el face o gramada de magarii....
@Denis, tu iti permiti sa faci ce vrei pe server pentru ca ia pile , ca daca nu ai avea pana acum erai banat de mult..

0 0

Back to top
Deniss.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-08-2012, 21:18:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai bine taci tu helpere ca se vede cum scade. Mai iesi Pe afar dragomire si ia o gura de aer. Vezi ma dragomire sa nu faci sezonu trei maine. Apropo s0b tu folosesti. Nu uita cine era supranumit codatul inainte de wipe dragomir. Kubo cer sa iei warn Pentru ca nu iti vad rostul in recl asta

Last edited by Deniss. on 16-08-2012, 21:23:09; edited 2 times in total
0 0

Back to top
OverLord98
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-08-2012, 21:21:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deniss. wrote:
Mai bine taci tu helpere ca se vede cum scade. Mai iesi Pe afar dragomire si ia o gura de aer

Evident ca scade pentru ca nu aveai imunitatea on desteptule - , si spre informarea ta eu ies afara destul de mult , si vezi ca tu iti iei lumea prea mult in cap , daca ai pile asta nu inseamna ca faci ce vrei pe server , sincer sa fiu nici nu ar mai merita sa joci pe sv decat sa joci cu jegosi ca tine care au pile care isi permit sa faca magarii si sa isi ia lumea in cap
EDIT: tu esti cel care a mai avut 2 reclamatii in care clar te baneaza/te atentioneaza adminii , si sunt zeci de videoclipuri in care demonstreaza ca tu ai s0b , iti faci bug si ce magarii mai faci si tot eu sunt ala cu s0bu , si inainte de wipe , nu foloseam nimik doar ca aveam sampu bugat si eu nu imi dadeam seama + ca nu aveam cine stie ce pc si imi setam setarile numai la on , very high si rezolutia foarte mare , si aim nu aveam pentru ca mie nu imi place sa fac playerii sa se lase de sv sau sa fie toti suparati pe mine , eu as vrea sa fie 100 la suta pace pe server + playeri de treaba care sa nu faca reclamatii la orice pr0stioara chiar si foarte mica , dar cat timp nu ai cu cine cum ar fi jeg ca tine sa isi bata joc de playeri si sa isi faca de cap.
BA STI CEVA , MIE MIA AJUNS , TU CAND TE BAGAI PEESTE TOT CA UN JEG SI COMENTAI CA UN IDIOT NU ITI ZICEA NIMENI NIMIK IMPUTITULE, SI ACM CERI WARN PENTRU CA A ZIS CEVA CARE E CHIAR ADEVARAT? HAI TACI IN *** DE TREABA SI ASTEAPTA DECIZIA UNUI ADMIN CA MAM SATURAT DE JEGURI CA TINE .

Staff message (In2ition):

1 warn, flame

Last edited by OverLord98 on 16-08-2012, 21:27:59; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Deniss.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 16-08-2012, 21:26:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.jegos e cel ce ma lauda 2.si daca mi.o iau in cap care traba ta 3. Nu iti permit sa ma iei la rost. Si mersii ca ma faci vedeta. Si Dragomir nu mai Plange o sa vina si rAndu tau la helper ai plans ca a luat catana dar asta e. Am pile de unghii de ce?. Tu veneai tot timpu sa ma omori ai facut.o de cateva ori asa ca nu ma mai pupa atat ca nu imi plaac pupincuristiiiiii ca tine. Daca vrei iti cumpar o pila

Last edited by Deniss. on 16-08-2012, 21:29:49; edited 1 time in total
0 0

Back to top
lolflamE*

[inQontrol]

(since 20-10-2017 17:49)

Votes: 33

Post Posted: 16-08-2012, 21:29:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deja o ardeti in nesimtire.
lock si o sa-l deschida cbr ca sa raspunda.

Fools set the rules in this world.
Just take a look around. It`s undeniable.

0 0

Back to top
In2ition

[Globul de cristal]

(since 30-04-2018 18:33)

Votes: 199

Post Posted: 16-08-2012, 22:37:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OverLord98, chill

Deniss. , daca mai distrugi in halul asta limba romana o sa-ti dau warn. Incearca sa scrii normal, sa articulezi cuvintele si sa pui "-" in loc de "."

We stop looking for monsters under the bed when we realize they're inside of us.

nr913 wrote:
no really, dacã nu era așa țãrancã, și dacã era în bucurești, o luam de nevastã

0 0

Back to top
CbR*
[Banned user]

Banned

(since 03-12-2015 23:12)

Votes: 432

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 16-08-2012, 23:23:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

OverLord98 wrote:

@Denis, tu iti permiti sa faci ce vrei pe server pentru ca ia pile , ca daca nu ai avea pana acum erai banat de mult..

Pila 1.
Pila 2.
Pila 3.

Denis alege o pila te rog.

@Overlord, nu inteleg de ce crizezi asa, daca stai prost cu nervii iti recomand o factiune pasnica. In mod normal nu as fi raspuns deloc la aceasta reclamatie. De ce? Pentru ca numele topicului e aiurea si ca sa-ti raspund la reclamatie eu nu vad nici un cod sincer, probabil avea lag. Inca ceva de acum cand faceti o reclamatie s-o faci cum trebuie fara jigniri, iar bagatorii de seama sa nu se bage...n-am chef sa citesc toate nimicurile care le scrieti, si cand va mai prind cu magarii gen FIFA in bara si alte minuni o sa va ard si nu cu ban. -

Inca ceva Overlord, daca nu-ti place sa te joci cu jegosi ca noi te invit sa parasesti serverul.

[quote="DaNy."]Am trimis mesaj privat lui nr913 gresit .. normal trebuia sa ajunga la idiotu de Gugal. Dosent Matter[/quote]
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by lolflamE*, 16 August 2012 19:30

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 22-08-2025, 09:09:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password