User
Pass
2FA

Reclamatie Blz si Chozen

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message563
Calon3

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-05-2023 21:12)

Votes: 9

Post Posted: 18-08-2012, 11:09:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: Calon3
Nick-ul persoanei reclamate: Chozen si Blz
Poze:

Descriere incident: DM in exces...kill de peste 5 ori. nu pot sa ma joc linistit ca vin 2 carnati peste mine...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
cHozeN.

[○]

(since 01-10-2019 01:02)

Votes: 64

Post Posted: 18-08-2012, 11:12:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In prima poza erai la pb deci aveam tot dreptu sa te atac si sa te omor, si in celelante poze nu vad decat 1 kill, unde vezi tu 5? daca nu esti in stare sa tii piept sunt multe alte factiuni daca gang-ul nu e de tine, in celeleante poze se vede cum iti explodez masina nici de cum sa te fi omorat si pe tine, de unde pot sti admini ca nu ai iesit din masina si ai fugit inainte sa bubuie.. ma voi astia din lsv aveti o ciuda asa mare pe cei din gst de ma uimiti chiar si pe mine.
In poza 7 si 8 nici macar nu am dat cu dgl-u in tine ai luat foc tu putin inainte sa faci poza, daca dadeam cu dgl-u iti lua mai mult din hp, si tot pozele 7 si 8 is facute la interval de 2, 3 secunde, pui si 2 poze in acelasi interval de timp sa para ca te-am atacat de mai multe ori, esti jalnic.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Calon3

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-08-2012, 11:29:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cHozeN. wrote:
In prima poza erai la pb deci aveam tot dreptu sa te atac si sa te omor, si in celelante poze nu vad decat 1 kill, unde vezi tu 5? daca nu esti in stare sa tii piept sunt multe alte factiuni daca gang-ul nu e de tine, in celeleante poze se vede cum iti explodez masina nici de cum sa te fi omorat si pe tine, de unde pot sti admini ca nu ai iesit din masina si ai fugit inainte sa bubuie.. ma voi astia din lsv aveti o ciuda asa mare pe cei din gst de ma uimiti chiar si pe mine.
In poza 7 si 8 nici macar nu am dat cu dgl-u in tine ai luat foc tu putin inainte sa faci poza, daca dadeam cu dgl-u iti lua mai mult din hp, si tot pozele 7 si 8 is facute la interval de 2, 3 secunde, pui si 2 poze in acelasi interval de timp sa para ca te-am atacat de mai multe ori, esti jalnic.

Am anuntat io DM la pb?

in celelalte poze decat arat ca faceti dm in prostie ca 2 plictisiti. daca vroiati dm faceati intre voi ma infectatilor.

in masina arata clar cum nu ies din ea...pentru ca , camera era deasupra masinii.

noi nu avem ciuda pe voi..va facem oricand -

in pozele 7-8 am aratat cum nu ma lasati ..eram la casa si voi ma pandeati . ati scris clar " lasal sa iasa" ... jalnici sunteti voi potailor.

0 0

Back to top
cHozeN.

[○]

(since 01-10-2019 01:02)

Votes: 64

Post Posted: 18-08-2012, 11:35:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu conteaza ca nu ai zis "DM la pb" te-am prins la pb am dreptu sa fac dm pe tine cat vreau eu esti rival, nu aliat, daca nu esti in stare sa tii piept unui dm la pb dati demisia si dute intr-o factiune ca news reporter. Dupa cum ti-am mai zis, daca ai cum sa le dovedesti adminilor ca in timp ce ardea masina tu nu ai iesit din masina asa cum ai si facut atunci imi accept pedeapsa, daca nu ai cum, din pozele alea reiese ca doar ti-am bubuit masina si nici asta nu am facuto de mai mult de 5 ori. In pozele 7-8 cine zice ca nu avem voie sa stam sa ne uitam la tine atata timp cat nu am tras in tine?

Si eu zic sa incetam cu spam-ul si sa asteptam sa raspunda un admin.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Calon3

[Mentally Stable]

Post Posted: 18-08-2012, 12:40:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cHozeN. wrote:
Nu conteaza ca nu ai zis "DM la pb" te-am prins la pb am dreptu sa fac dm pe tine cat vreau eu esti rival, nu aliat, daca nu esti in stare sa tii piept unui dm la pb dati demisia si dute intr-o factiune ca news reporter. Dupa cum ti-am mai zis, daca ai cum sa le dovedesti adminilor ca in timp ce ardea masina tu nu ai iesit din masina asa cum ai si facut atunci imi accept pedeapsa, daca nu ai cum, din pozele alea reiese ca doar ti-am bubuit masina si nici asta nu am facuto de mai mult de 5 ori. In pozele 7-8 cine zice ca nu avem voie sa stam sa ne uitam la tine atata timp cat nu am tras in tine?

Si eu zic sa incetam cu spam-ul si sa asteptam sa raspunda un admin.

iar io zic sa termini cu minciunile . daca era dm la pb anuntat veneam. dar voi veneati dupa mine la casa .. si vezi ca daca bubui masina si mor si eu in ea se pune.

0 0

Back to top
Caesar

[Addicted to nothing]

(since 26-12-2013 21:42)

Votes: 13

Post Posted: 18-08-2012, 13:11:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa ce am citit toate debitatiile,v-as ruga de acum incolo sa va faci reclamatia gen "x mi-a furat gazu" si X sa raspunda cu un contra-argument si gata. Nu facem discutii ca la piata aici.

Din cate vad eu ai fost omorat de 3 ori. Deci nu e DM excesiv.

T/C

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Caesar, 18 August 2012 11:11

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 03-04-2025, 07:03:15
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x