User
Pass
2FA
 
 

Cum poti slabi usor .

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone
Author Message1490
Fl3r
[Banned user]


Banned


Status: Offline
(since 22-02-2013 14:19)
Joined: 20 Jun 2012
Posts: 215, Topics: 32
Location: [ Iasi ]

Reputation: 46.7
Votes: 4

 
Post Posted: 18-08-2012, 14:43:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dacã vrei sã slãbeșit rapid și ușor, dar sãnãtos 5, 10, 15 sau 20+ de kilograme, atunci ai nimerit în locul potrivit. Pentru cã am sã-ți dezvãlui câteva trucuri pe care vedetele le folosesc ca sã-și facã imaginea vibrantã. Apetisantã, chiar. Nu-i așa domnilor?!

E-n regulã sã vrei sã slãbești, sã arați mai bine și sã te simți mai bine. Hai sã fim realiști, sãnãtatea depinde de cum ai grijã de corpul tãu. Vreau sã spun, dacã ești sãnãtos, (foarte) adesea ești și frumos/frumoasã. Folosesc masculinul ca sã simplific exprimarea, dar tot ce spun în articolul ãsta e valabil atât pentru femei, cât și pentru bãrbați.

Dar mai înainte de toate, vreau sã-ți mãrturisesc cã numãrul cititorilor acestui articol ar trebui sã fie limitat. Am sã-ți dezvãlui câteva idei controversate și n-aș vrea sã ajungã la cine nu trebuie.

În primul rând, mãrturisesc cã am vãzut o grãmadã de diete și programe de exerciții scumpe pe Internet sau la televizor care nu au niciun efect major asupra celui care le urmeazã. Sunt un fel de „țepe” ca sã zic așa. Dai banii ca sã nu-i mai ai, vorba românului.

În al doilea rând, sunt marile companii care fac milioane de euro (MILIOANE!!) de pe urma produselor de slãbit. Știu cã unele funcționeazã, dar cu ce cost și câtã vreme dureazã? Ar fi frumos din partea lor sã recunoascã cã „dacã mãnânci cât vrei, din ce vrei” NU slãbeºti deloc. Decât cu condiþia sã faci o tonã de exerciþii – lucru care mi se pare anormal ca sã-l ceri de la cineva care are probleme cu greutatea (de exemplu, un obez).

Sunt promisiuni goale și false. Cineva ar trebui sã-i tragã la rãspundere, dar conducãtorii noștri n-ar mai avea de unde sã-și umple buzunarele.

În sfârșit, îți spun toate astea (bãnuiesc cã le știi de pe site-urile bune ca acesta) ca sã nu devii victima lor. Evitã-i pur și simplu. Nu ai contract cu ei sã le crezi toate promisiunile fãrã sã-ți demonstreze cã sunt reale.

Vreau sã-ți spun cã în ziua de azi ar trebui sã fie cel mai ușor de slãbit, sã fim cei mai sãnãtoși oamenii care au existat de-a lungul istoriei. Știu sã sunã ciudat, dar la ce tehnologie avem…

Mã gândesc cã poți sã slãbești rapid și sãnãtos dacã știi ce sfaturi sau trucuri sã iei în considerare. Sau cum sã-ți creezi/ajustezi dieta pe mãsura ta. Mi se pare o naivitate sã iei dieta cuiva și s-o aplici pe tine fãrã sã ți-o personalizezi puțin. Unele pot fi aproape pe mãsura ta, dar altele s-ar putea sã nu ți se potriveascã niciodatã. De asta trebuie personalizate. Bãnuiesc cã și tu știi asta. Ideal ar fi ca cineva priceput sã facã personalizarea pentru tine. Timp și siguranțã câștigate.

Aș mai vrea sã îți spun cã sãnãtatea presupune mâncare sãnãtoasã. Adicã nu poți sã slãbești sãnãtos dacã mãnânci ceva nesãnãtos. Admit cã poți consuma medicamente (care evident, nu sunt naturale) pentru a slãbi puținã vreme, dar nu te poți întinde pe un termen lung. Dacã vrei sã slãbești cautã ceva sãnãtos, 100% natural. Existã, crede-mã! Ca și nutriționist și expert în slãbit, clienții pe care îi consult mã învațã o mulțime de chestii despre produsele de pe piațã povestindu-mi experiențele lor trecute (negative).

Cu toate cã nu e foarte corect din partea mea, îți spun (ca sã înveți – știu cã vrei sã înveți din experiențele secrete ale altora – ceea ce n-o sã afli nici în 100 de ani din gura lor) cã foarte mulți oameni eșueazã când țin o dietã sau un program de exerciții. Eșueazã lamentabil. Alții nici mãcar nu se apucã. Iar alții dacã încep, renunțã la scurtã vreme pentru cã toate kilogramele slãbite, le pun înapoi când se întrerupe dieta. Dar știu cã tu nu ești așa. Știu cã tu ești determinat sã slãbești. Știu cã vrei cu adevãrat acest lucru. Altfel nu ai fi citit pânã aici. Sã fim rezonabili, nu toți sunt conduși de o dorința ca a ta.

Și cã veni vorba despre tine, tu chiar vrei sã slãbești, nu? Vrei sã arați mai bine, sã te simți mai bine și sã fii mai sãnãtos, am dreptate?

Și eu îmi doream în adolescențã sã slãbesc cã sã atrag fetele (poveste adolescentinã). Și am vrut sã slãbesc rapid și sãnãtos, dar fãrã exerciții obositoare. Nu-mi plãcea sã transpir de la efort. Și nu-mi place nici acum. De aceea mã folosesc de nutriție – pentru cã e cea mai bunã metodã de slãbit rapid și sãnãtos.

Stai liniștit, acuma nu vreau sã-ți vând nimic. Ți-am oferit informațiile astea foarte prețioase ca sã te ajut. De ce? Pentru cã îmi placi. O datã am fost și eu ca tine. În sfârșit, dacã vrei sã scapi de celulitã, de burtã sau vrei șolduri mai mici, atunci mai multe trucuri și secrete folosite de vedete și de experți gãsești aici: http://www.DietaFulger.com (gratis).

Fãrã efecte secunde. Sãnãtos. Natural 100%. Ca de la prieten la prieten. Scapã acum de kilogramele care îți scad încrederea de sine. Poartã ACUM hainele care îți plac cel mai mult. Și, pentru o clipã, uitã de reclamele care te puneau sã cumperi aparaturi de exerciții scumpe.

Dacã intri acum pe http://www.DietaFulger.com ai șansa sã descarci o eCarte (ca asta) cu trucuri și metode de slãbit rapide, dar sãnãtoase. Fie vorba între noi, eCartea „Cele 7 Metode Despre Cum Sã Slãbești Rapid Și Sãnãtos” care e gratuitã poate fi descãrcatã doar de un numãr limitat de oameni. Dupã ce numãrul e atins (1440 de download-uri), ea va ieși din circulație. Gândește-te câți o vor descãrca dupã ce citesc articolul ãsta?

Slãbești Rapid, Fãrã Sã Transpiri, Dar Sãnãtos Acum! Cele 7 Metode Despre Cum Sã Slãbești Rapid Și Sãnãtos.


Quote:
"[...]But just because it burns
Doesn't mean you're gonna die
You've gotta get up and try "



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
gigelu

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 27-12-2017 18:00)
Joined: 19 Apr 2010
Posts: 287, Topics: 113
Location: Romania

Reputation: 316.9
Votes: 9

Post Posted: 31-08-2012, 16:51:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atata wall-text INUTIL doar ca sa maschezi o reclama la un produs ieftin -
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]



Status: Offline
(online 1 week ago)
Joined: 05 May 2012
Posts: 32814, Topics: 382
Location: Partea radioactiva a Raiului

Reputation: 5160.1
Votes: 729

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-10-2012, 12:49:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar trebui sa primesti warn pentru reclama,plus ca nu e eficienta deloc,e doar o alta excrocherie,slabitul se face prin munca grea si de durata

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone  


The time now is 07-05-2024, 13:10:41
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x