User
Pass
2FA

Intreb si eu ceva.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message527
luisalexander

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-08-2012 09:46)

Votes: 2

Post Posted: 18-08-2012, 14:53:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut, sunt incepator, ma rog adica nu pot zice ca habar n-am ce e ala Wow dar nu ma pricep sa raidez ca sa zic asa.
Adica am mai jucat wow si pe alte servere cu rate x1 ca sa savurez jocul dar n-am facut niciodata un dungeon.

Si practic detin un blood DK cu ilvl de 288 si as vrea sa stiu ce raiduri as putea face , si as vrea sa stiu daca dungeonul finder merge.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Barnie
[Banned user]

Banned

(since 26-04-2020 01:36)

Votes: 32

Post Posted: 18-08-2012, 15:25:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Momentan (POATE*) normale de 5 man, dar oricum nu cred ca face nimeni din moment ce nu avem JP drop la bosi. Dar cred ca, cu gearul din reputatie+ iteme albastre de la mobi+ah poti trece cu usurinta peste 300 ilvl, sa nu mai pomenesc daca ai lua si epicele din trash.
OH ! uite ai putea merge la un BoT, BWD trash farm si asa ajungi cu siguranta la 350 ilvl si atunci te va lua lumea la bh 25/10 si bwd/bot 25n si poate si 10n, desigur asta daca esti la hoarda, daca esti la ally... Bafta Charlie!

Twitch
Vand wow gametime
0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 20-08-2012, 10:09:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un dk blood spui ..ok , in primu rand trebuie sa iti iei urmatoarele iteme din reputatie:

Belt of the Ferocious Wolf si Wrap of the Great Turtle - din Hijay- pentru asta trebuie sa faci Exalted cu Guardians of hijay (tre sa faci vreo 6-7 questuri)
pentru inceput sunt iteme bune, chiar daca primul este de dps si al doilea de tank, dar banuiesc ca poate dupa ce faci ceva gear o sa joci frost, deci e bine sa le ai.

alte iteme din rep de care ai nevoie:

Arcanum of the Earthen Ring
e un enchant de helm pentru spec de tank= blood

Tot in deepholm tre sa faci si rep cu therazane care iti ofera 2 enchanturi de umeri foarte bine(poti sa faci dintr-un quest exalted daca stii de unde sa il iei).
: Greater Inscription of Jagged Stone si Greater Inscription of Unbreakable Quartz
Tot de aici poti sa iei 2 ringuri, 1 de tank si unu de dps, ambele albastre (recomand cate 2 din fiecare in caz ca vrei sa iti faci si spec de dps)

Din Uldum ai nevoie de Gift of Nadun si Sandguard Bracers

si din Twilight highlands Arcanum of the Dragonmaw si Boots of Sullen Rock Tot de aici poti sa iei si un head plate de tank albastru foarte util

Cu itemele astea din rep ar trebuii sa ai undeva la 353 ilvl. Dungeon Finderu aici nu merge dar daka te ia cineva in party pentru dungeon, iti recomand sa intrii ca dps, mai ales ca nu ai cine stie ce gear de tank. Ca sa intrii in raiduri, poti scrie pe chat .raid list
si dupa care scrii frumos .raid join si nr la raidul pe care il vrei

itemele cu parry si dodge sunt de tank, cele cu haste, crit si mastery sunt de dps

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 10-08-2025, 06:15:13
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password