User
Pass
2FA

Apare NFS Most Wanted 2 (un sh...t)

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games
Author Message2891
4eKw0w

[Dragosel]

Status: Offline
(since 03-07-2014 12:21)

Votes: 49

Post Posted: 06-06-2012, 23:11:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trailer https://youtube.com/watch?v=BaGE_ExVdw0:

Data nu se stie

Mai multe pe http://www.needforspeed.com/

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 06-06-2012, 23:20:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toata seria NFS a fost praf de la Most Wanted incoace. Poate Carbon a fost ok-ish, da' in rest aceleasi chestii repetitive. Acum tot 'mulg' franciza pentru ceva venit in plus.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
4eKw0w

[Dragosel]

Post Posted: 06-06-2012, 23:31:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

koltzu wrote:
Toata seria NFS a fost praf de la Most Wanted incoace. Poate Carbon a fost ok-ish, da' in rest aceleasi chestii repetitive. Acum tot 'mulg' franciza pentru ceva venit in plus.
Da pana la carbon ca dupa pro streetu ... si restu pana in recent .

0 0

Back to top
Mouz'

[Forever young !]

(since 02-02-2022 18:17)

Votes: 144

Post Posted: 07-06-2012, 12:56:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Too many explosions...pare ca un film facut in regia lui Michael Bay...

oricum...Most Wanted-ul mi-a placut cel mai mult..(avand in vedere ca ce-a urmat dupa el nimic nu mi-a mai mers...crappy pc) Ce-am mai jucat pe alte pc-uri..hot porsuit 2 ..a fost destul de ok..masini bestiale ca Zonda Pagani , lambo si alte nebunii...

Equipment

MSI B75A-G43
Intel Core i5 3570k 3.4GHz
Cooler Master Hyper T4
MSI GeForce GTX 1660 6GB OC ARMOR EDITION 192bit
HyperX Fury Black 4GB DDR3 1866 MHz CL10 x2

Peripherals

Zowie EC1-A
HyperX Cloud II
Steelseries QcK+ PUBG

0 0

Back to top
4eKw0w

[Dragosel]

Post Posted: 12-06-2012, 10:39:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Data aparitiei 30 octombrie 2012
0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 26-06-2012, 18:12:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Ce frumos conducea el, din minte cred, in fine, aceeasi chestie, o masina alergata de politisti .. catch me if you can, BOOOOOOOORIIIIIIIIING. Ma intreb oare cand vor face si ei o versiune care se bazeaza pe drift, drag sau circuite de strada, desi au facut asta in underground, ar fi frumos ceva mai elaborat si bazat pe o singura chestie, cu setari multiple .. asa cum ar trebui sa fie, nu cum se practica in ultimele versiuni. Dupa parerea mea, underground 1 si 2 au fost cele mai bune din gama NFS.

0 0

Back to top
pms

[Power overwhelming]

(since 26-11-2020 19:13)

Votes: 217

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Sebasto231295 
Post Posted: 26-06-2012, 22:27:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa refaca underground 2 cu cateva chestii din underground 1(orasul era frumos si tuning-ul) ... putina atmosfera cum era in carbon , niste copoi ca si mw2 , o grafica buna ... si OLD SCHOOL DIN PLIN tatiii - sa ma simt ca in fast an furious -)

Toate astea intr-un joc - ...visez -

Voucher PC-Garage: QZ6BT3TB

Sfaturi privind achizitiile

Probleme legate de IT

0 0

Back to top
Cuassar

[Mentally Stable]

(since 29-01-2018 04:41)

Votes: 3

Post Posted: 20-08-2012, 15:50:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-

Cui ii plac papagalii care se dau pe skate board sa dea un like la video -(me iubitor de papagali): http://youtu.be/0if9ZAvkYh8
0 0

Back to top
Exceed

[Mentally Stable]

(since 25-02-2018 20:46)

Votes: 13

Post Posted: 29-08-2012, 09:00:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vedeti? Voi sunteti mai incantati de cantitate decat de calitate.
Vad pe aici ca se aduce spre exemplu, multiplele optiuni de tuning si optimizare a performantelor in Underground 2 (vezi dyno test).

Acelea sunt puse doar sa fie, pentru ca orice modificari ai face (vezi suspension, transmission, turbo, nos etc.) masina se comporta identic.

Acum... ceea ce vad din trailer-ul postat si imi place este damage-ul masinilor (chiar daca si asa e tras de par), apoi vom vedea mai departe daca iti poti modifica masina sau va fi tot un hp2 unlock & run.

In concluzie, in momentul de fata nu se poate pronunta nimeni daca este un "shit" sau nu.
Cred ca asta a devenit mai mult o moda, tot ce iese nfs de la most wanted incoace aud doar shit shit shit, sau poate fi un tic verbal? -

"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."

0 0

Back to top
*0ranGe ! extrem

[I ❤ MY POLO!]

(since 11-12-2017 12:06)

Votes: 117

Post Posted: 29-08-2012, 17:31:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Exceed wrote:
Vedeti? Voi sunteti mai incantati de cantitate decat de calitate.
Vad pe aici ca se aduce spre exemplu, multiplele optiuni de tuning si optimizare a performantelor in Underground 2 (vezi dyno test).

Acelea sunt puse doar sa fie, pentru ca orice modificari ai face (vezi suspension, transmission, turbo, nos etc.) masina se comporta identic.

Acum... ceea ce vad din trailer-ul postat si imi place este damage-ul masinilor (chiar daca si asa e tras de par), apoi vom vedea mai departe daca iti poti modifica masina sau va fi tot un hp2 unlock & run.

In concluzie, in momentul de fata nu se poate pronunta nimeni daca este un "shit" sau nu.
Cred ca asta a devenit mai mult o moda, tot ce iese nfs de la most wanted incoace aud doar shit shit shit, sau poate fi un tic verbal? -

Ce zici ca sunt puse doar sa fie ? Atunci de ce de fiecare data cand faceai un tuning la ECU la Turbo si la N2O, cresteai puterea si implicit viteza maxima pe care o atinge masina ? De ce vorbesti doar ca sa te aflii in treaba ? Ia intra tu in Underground 2 si joaca 1 cursa cu setarile normale la o masina .. in modul drift spre exemplu si apoi modifica-ti setarile, rapoartele transmisiei, boost-ul la turbina si ECU sa vezi daca masina se comporta diferit si reusesti sa scoti mai multe puncte.

Revenind la subiectul topicului .. mie unul mi se pare ca ei se axeaza mai mult pe looks, pe grafica si mai putin sau mult mai putin pe gameplay, pe control si pe dificultatea jocului lucru ce mi se pare trist. Grafica intervine si ea pana la un anumit nivel dar daca nu ai un control bun al masinii si nu poti umbla la setarile ei .. e ca si cand te joci tetris, faci acelasi lucru over and over again, ca un robot fara sa-ti pui mintea la contributie.

0 0

Back to top
Exceed

[Mentally Stable]

(since 25-02-2018 20:46)

Votes: 13

Post Posted: 29-08-2012, 17:43:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*0ranGe ! extrem wrote:

Ce zici ca sunt puse doar sa fie ? Atunci de ce de fiecare data cand faceai un tuning la ECU la Turbo si la N2O, cresteai puterea si implicit viteza maxima pe care o atinge masina ? De ce vorbesti doar ca sa te aflii in treaba ? Ia intra tu in Underground 2 si joaca 1 cursa cu setarile normale la o masina .. in modul drift spre exemplu si apoi modifica-ti setarile, rapoartele transmisiei, boost-ul la turbina si ECU sa vezi daca masina se comporta diferit si reusesti sa scoti mai multe puncte.

Tu nu ai inteles ceea ce am spus eu si mai si acuzi ca vorbesc fara sa ma aflu in treaba.
Pentru intelesul tuturor luam un exemplu:

Pe masina punem pack 3 peste tot, in regula pana aici.
Apoi mergem la dyno setam masina pentru drag. Facem un dyno de proba si primim anumite valori.

Modificam cuplul maxim la turbo.
Spre exemplu, pe o plaja de @7000 rpm sa aiba cuplu maxim.
Reluam dyno test-ul, si ce sa vezi? Aceleasi valori ca si la primul test.

ECU nu are nicio treaba cu Turbo, sunt 2 lucruri total diferite. ECU afecteaza cu totul alti parametri.

Rapoartele transmisiei? Am stat o zi intreaga, am facut toate modificarile posibile.. si? cutia se comporta identic. Adica practic, daca nimeresti treptele in perfect shift bine, daca nu iar bine.

"Nu sunt destept,dar cand privesc in jur prind curaj."

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Video games  

The time now is 07-02-2025, 15:39:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x