User
Pass
2FA

Reclamatie Stalonash copil mik

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2173
_-=Piz2=-_

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-06-2013 05:34)

Votes: 8

Post Posted: 21-08-2012, 17:31:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nickul tau folosit pe server: _-=Piz2=-_
Nickul adminului reclamat: Stalone
Ora si data: poi 21.08.2012
Regula sau greseala facuta: !. Sia dat reviev .. apoi iam atras atentia si a inceput sa ma injure si nu il mai suport si lam facut sa planga ca ii zik adevaru in fata ca e un mare copil pe bani parintilor care nu sie ce e viata..
2. mi-a dat ban 60 de min
Dovada:

Alte greseli facute: Injura pe oricine din orice..

// Stalone copilas te invit sa treci tu pe la scoala de dansuri si bune maniere ca in fata mea esi un nimik copil crescut in puff de parinti care la cati ani ppretinzi ca ai nu sti ce e viata si te invit sa traiesti tu viata care am duso eu la 13-15 ani nu ai rezsta o zi.. ASA CA SSHHH baietasi ca nu sti nimic

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ Pe uni ii sterg si ii ridic de jos. Cu uni sterg pe jos.
Respect pentru vechiul server drk.freakz.ro . ATAT.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MrStalone

[Mentally Stable]

(since 07-11-2012 09:07)

Votes: 7

Post Posted: 21-08-2012, 17:43:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Deci rad cu lacrimi de cata prostie poti conduce.. Dar se pare ca asta inveti tu "pe strada" asa cum pretinzi - Mi se pare normal ca la 12-13 ani ai tai sa nu stii sa vorbesti, pe strada nu se invata lucrurile astea. Urasc plagiatorii , aia cu "scoala de dansuri si bune maniere" deja ai inceput s-o folosesti cam des...Vezi ca am drepturi de autor pentru expresia aia.. Da, e adevarat , traiesc in PUF nu puff, pentru ca imi produc bani singur nu stau sa-mi dea ai mei, am deja o varsta, in schimb n-am cum sa traiesc viata ta si nu mi-as dori , pe tine strada presupun ca te invata sa furi, sa te droghezi, alte prostii...Tu nici macar nu stii ce vorbesti copile..Habar nu ai ce inseamna viata de strada.
In alta ordine de idei, de ce nu ai postat tot ce era acolo. Mi-am dat revive pentru ca exact cum ti-am zis si pe server , m-am pus spectator, am fost la masa, am revenit, iar atunci incepuse runda, am zis sa-mi dau revive...Ce-am facut asa grav? - Si tu sa ma tragi la raspundere? Cauta prin topic-uri pe'aici , poate gasesti unde scrie ca dau explicatii doar lui blue si easy. Ma bucur ca ai facut reclamatia. Sunt sigur c-o sa rada toata lumea de cat de ingust la minte poti fi ... - - -
Ti-am dat ban si l-am scos imediat dupa, prefer sa nu ma cobor la nivelul tau, dar ti-am zis, inceteaza sa cauti vorba cu mine, ma calci pe bataturi din ce in ce mai rau... Sa nu recurg la altele -
Asa ca stai pe burta ca e apa mica copile...Mergi pe strada acolo la tine si invatza sa batzi bashica, nu sa joci fifa pe pc - Pacat de copilaria ta ba ...

0 0

Back to top
Skarabeul

[J's on my feet]

(since 29-08-2015 16:29)

Votes: 11

Post Posted: 21-08-2012, 18:22:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MrStalone wrote:
Mi-am dat revive pentru ca exact cum ti-am zis pe server , m-am pus spectator, am fost la masa, am revenit, iar atunci incepuse runda, am zis sa-mi dau revive...Ce-am facut asa grav?
asa fac si eu cand sunt spec si ma uit pe cnv apoi cand incepe runda imi dau revive!!! aici piz2 nu prea am ce sa spun..dar din cate stiu eu nu e voie sa folosesti comenzi pe admini mai ales k piz2 iti e superior in grad!aveai de facut/spus ceva ai forum sectiunea reclamatii admini!! nu dai tu ban!! sau i.ai spus si lui cum mi.ai spus si mie: "imi e lene sa deschid topic" pai asta dovedeste cat de trantor esti!!dar nu e trb mea asta! sau cum ai spus tu k, cum comenteaza cine-va la tine are ban! pai cine drq esti tu ? daca comenteaza cine-va ii dai gag sau nu il bagi in seama..nu dai tu ban k iti vine tie! mai ales k iti este superior in grad! respecta pentru a fi respectat! crezi k daca te intelegi cu easy si blue ne e frica de tine? - asa k daca eu te prind k ai dat ban unui admin/player pentru k s-a luat de tine ai ban tu de la mn + pimpslap/spin/***:))-)(glumesc aici) dar sa nu vad asa greseala! si uite de la ce va certati voi de la un revive:))-- Dosent Matter aici da-ti dovada de maturitate Dosent MatterDosent Matter,,Parerea mea... Stalone merita 1 av verbal!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
_-=Piz2=-_

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-08-2012, 18:26:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MrStalone wrote:
- Deci rad cu lacrimi de cata prostie poti conduce.. Dar se pare ca asta inveti tu "pe strada" asa cum pretinzi - Mi se pare normal ca la 12-13 ani ai tai sa nu stii sa vorbesti, pe strada nu se invata lucrurile astea. Urasc plagiatorii , aia cu "scoala de dansuri si bune maniere" deja ai inceput s-o folosesti cam des...Vezi ca am drepturi de autor pentru expresia aia.. Da, e adevarat , traiesc in PUF nu puff, pentru ca imi produc bani singur nu stau sa-mi dea ai mei, am deja o varsta, in schimb n-am cum sa traiesc viata ta si nu mi-as dori , pe tine strada presupun ca te invata sa furi, sa te droghezi, alte prostii...Tu nici macar nu stii ce vorbesti copile..Habar nu ai ce inseamna viata de strada.
In alta ordine de idei, de ce nu ai postat tot ce era acolo. Mi-am dat revive pentru ca exact cum ti-am zis si pe server , m-am pus spectator, am fost la masa, am revenit, iar atunci incepuse runda, am zis sa-mi dau revive...Ce-am facut asa grav? - Si tu sa ma tragi la raspundere? Cauta prin topic-uri pe'aici , poate gasesti unde scrie ca dau explicatii doar lui blue si easy. Ma bucur ca ai facut reclamatia. Sunt sigur c-o sa rada toata lumea de cat de ingust la minte poti fi ... - - -
Ti-am dat ban si l-am scos imediat dupa, prefer sa nu ma cobor la nivelul tau, dar ti-am zis, inceteaza sa cauti vorba cu mine, ma calci pe bataturi din ce in ce mai rau... Sa nu recurg la altele -
Asa ca stai pe burta ca e apa mica copile...Mergi pe strada acolo la tine si invatza sa batzi bashica, nu sa joci fifa pe pc - Pacat de copilaria ta ba ...

La altelew fiind ce ? sa imi dai destroy:))- doar asa ma afectezi si nu ma doare pe mine ca mi-lai scos ma doare ca esti un snob care se da smeker pe net si face2face e .....
Copilas am 16 ani sa sti si tu si te rog sa tragi tu la 13 ani cat am tras eu pe mine scoala nu ma invatat multe pentru ca siam deja si ca eram prea ocupat sa ma rog sa nu ajunga veri si tovarasi mei unde au mai fost si care ar fi problema ta daca mas droga te doare pe tine ce fac eu si care e viata mea? Pt buna ta cultura nu fumez nu ma droghez doar beau... Si daca crezi ca sti tu ce e viata -)) CREZI atunci de ce insist sa iti calc pe urme sa ma duc la scoala de dansuri si bune maniere si ma pe ea de replica... nu ma insulta o replica aruncata ca nu ai alt ceva sa zici -.. frate dute si tu si traieste si apoi date mare ca sti sa traiesti ca din cate imi dau eu seama esti in tocilar.... care este punctual cu scrisi si forte gramatical -- hai lasane cu astea ale tale durure pe CS esti rupt din filmele cu Stalone mai ai unpic si te crezi Chuck Noris, Bruce Lee - -

0 0

Back to top
Skarabeul

[J's on my feet]

Post Posted: 21-08-2012, 18:36:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MOR:))----- o sa rad si rad la aceasta reclamatie:))) dar voi va bateti in expresi in fata unei lumi virtuale:))--)-)) si stalone am mai spus nu e un job aici aici e distractie e un srv facut sa ne jucam sa ne distram nu sa muncim....si care e problema k joaca fifa la pc..poate asa se simte el bine:)))) bine asta + frectia de seara:)))-)--)) dar stalone calm tata si arata k ai 26 de ani nu 13-14 cat pare!! acum hai gta cu off-topic:P-) (mai baga injuraturi k mie imi place sa mananc de la altu fac economie la mine aks) asa k nu va sfiiti sa imi dati carne ba kiar umpletimi frigiderul -:--P-)

0 0

Back to top
MrStalone

[Mentally Stable]

(since 07-11-2012 09:07)

Votes: 7

Post Posted: 21-08-2012, 18:49:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

skarabeul tu esti la fel de retardat ca si ala...Nu stiu de ce te bagi tu in seama...Tocmai asta am zis si eu , e un joc, care imi place si mie oarecum si il joc SA MA RELAXEZ nu sa-mi fac nervi cu de'astia ca voi..
Iar despre tine ba Piz2 ce dracu sa mai zic , n-are rost sa-mi bat capul cu tine...Esti batut de soarta tu - Cat ma poti amuza cu ceea ce scrii.. Nu sunt smecher doar in fata pc-ului, sunt smecher si in viata reala pentru multi..
Si ti-am mai zis, nu-mi vorbi tu despre viata, ca tu abia acum ti-o incepi - Si pentru cultura ta , sunt foarte umblat...Tu n-ai umblat in orasele din tara, si n-ai mancat gratare la tine acasa cate am mancat eu prin Occident - Daca-ti arat pasaportul , am mai multe stampile puse cu tzarile unde am fost, decat ai tu fire de par in cap.

Staff message (Rizwan):

ai grija la limbaj, +1

0 0

Back to top
_-=Piz2=-_

[Mentally Stable]

Post Posted: 21-08-2012, 19:31:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MrStalone wrote:
skarabeul tu esti la fel de retardat ca si ala...Nu stiu de ce te bagi tu in seama...Tocmai asta am zis si eu , e un joc, care imi place si mie oarecum si il joc SA MA RELAXEZ nu sa-mi fac nervi cu de'astia ca voi..
Iar despre tine ba Piz2 ce dracu sa mai zic , n-are rost sa-mi bat capul cu tine...Esti batut de soarta tu - Cat ma poti amuza cu ceea ce scrii.. Nu sunt smecher doar in fata pc-ului, sunt smecher si in viata reala pentru multi..
Si ti-am mai zis, nu-mi vorbi tu despre viata, ca tu abia acum ti-o incepi - Si pentru cultura ta , sunt foarte umblat...Tu n-ai umblat in orasele din tara, si n-ai mancat gratare la tine acasa cate am mancat eu prin Occident - Daca-ti arat pasaportul , am mai multe stampile puse cu tzarile unde am fost, decat ai tu fire de par in cap.

Mda si app ca si ce a insemnat gestu ala cu ban-u pentru mine ca nu mai ai cuvinte in fata mea (stiu am efectu asta asuptra smecherilor pe golu din burta)....
Si pe plm ma doare pe mine de pasaportu tau daca lo-i avea si pe ala... mda poate cu 1 stampila pana in Ungaria si inapoi.. Asta e te mai dai si smecher pe 2 stampile JOSNIC -... Mda Mda hai si tu cu mine in cantonamente sa te invat sa te si bati si sa te distrezi cand o faci....
Stalone esti un nimeni sa pis pe tine si pe toat ce ai mai scump in viata si cu asta am incheiat subiectu nu ma mai bag ii las pe blue si easy sa ii dea cu parerea

// Iti dau un sfat de la om la un nimeni stalone DESCHIDET-I DREACU MINTEA AIA SEACA.. mai fa un sport mai relaxeazate si in alte feluri nu numai in cs --.... Descopera ringu si acolo vorbeste..., Prin fapte nu cuvinte
Paarearea mea...

Staff message (Rizwan):

ai grija la limbaj, +1

0 0

Back to top
Skarabeul

[J's on my feet]

Post Posted: 21-08-2012, 20:31:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ba ia hai mai date drq stalone pana sa vi tu pe srv totul era perfect ..fara tensiune pe server glume tot tacamul dar pana a venit un cocalar labagiu cu mintea de cls a 7 care face pe smecherul cu noi..mai da-te drq k prea ma scoti din minti ..ma faci retardat?esti mai retardat k noi toti...dar esti prea mandru de tine pentru a vedea asta..k ai fost tu in drqi si laci ai fost de saracie de om ce esti pt bani pt a avea ce pune pe masa ...nu ai fost pt k iti permiti iti garantez asta!!si noi nu am plecat pt k avem destui bani aici! am fost si eu stai calm prin spania/italia si merg si in canada vara viitoare\! dar tu esti labagiu care o arde in fata pc-ului k in viata reala te cauta toti sa iti dea la bot! daca as avea vecini k tn ias bate pana ar sari sudoare dupa mn.....ai 26 de ani??in ce in ani canini...si cred k da pt k esti o javra care cauta scandal....vi tu pe srv asta si faci pe desteptul! pai frate cand vad k esti tu pe server nici numai intru de aia intru pe jb! k acolo nu snt labagii k stalone! eu k admin snt pfff adk am de invatat pt k e prima experienta dar eu macar nu snt un ingamfat k tn care cica le stie pe toate! vad k tu sti decat cearta, frectie,cearta,frectie atat! putin imi pasa de tine dar frate as da orice sa iti *** una in fata sa iti dau una sa te lesit app fac karate! de 3 ani si daca iti *** un picior in fata te duc la doamne doamne ,,oricat de mare esti tu loviturile de karate provoaca daune craniene daca sunt date bine!! frate spune unde stai k poate am drum sau concurs de karate prin zona si vin de drag sa iti *** una sa te trezesc la realitate..ESTI CEL MAI PROST OM DIN ROMANIA!!

Staff message (Rizwan):

ai grija la limbaj, +1

0 0

Back to top
rayzor

[In your mind!]

(since 25-10-2013 07:52)
Location: Unii zic ca inchis aici cu voi, dar defapt voi sunteti inchisi aici cu mine!

Votes: 5

Post Posted: 21-08-2012, 21:13:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci practic,WOW!asa scris n-am mai vazut in viata mea -,e foarte comic ce citesti aici...dar nu prea intelegi - deci va rog!nu mai asasinati chiar in ultimul hal romana!!

Si asa cum imi place mie,comentariu ptr fiecare in parte -

Skarabeu,daune craniene...dadeai cand erai fata? - sau..? si in plus doar asa ptr cultura ta generala,karate=arta.(punct) -

Piz2,iti meriti numele (chiar faci ca una...nefu****)

Si Stalone,pacat ba baiatule/barbatule...nici tu nu sti ce vrei(DA DA DA hai injura-ma,iubesc modul tau de a face lumea "retardat") si ce imi pare si mai interesant e faptul ca pe server vrei sa fi lasat in "pace" dar aici pe forum iubesti sa te certi cu lumea...

0 0

Back to top
M@r1n3l

[Assasin]

(since 10-10-2019 19:55)

Votes: 28

Post Posted: 21-08-2012, 21:33:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Skarabeul wrote:
MOR:))----- o sa rad si rad la aceasta reclamatie:))) dar voi va bateti in expresi in fata unei lumi virtuale:))--)-)) si stalone am mai spus nu e un job aici aici e distractie e un srv facut sa ne jucam sa ne distram nu sa muncim....si care e problema k joaca fifa la pc..poate asa se simte el bine:)))) bine asta + frectia de seara:)))-)--)) dar stalone calm tata si arata k ai 26 de ani nu 13-14 cat pare!! acum hai gta cu off-topic:P-) (mai baga injuraturi k mie imi place sa mananc de la altu fac economie la mine aks) asa k nu va sfiiti sa imi dati carne ba kiar umpletimi frigiderul -:--P-)

Skarabeu nu mai folosi atatea emoticone ca iei warn

Cat despre aceasta reclamatie stati sa-mi iau popcorn ca fara nu pot viziona acest film - si puteti continua

0 0

Back to top
Skarabeul

[J's on my feet]

Post Posted: 21-08-2012, 22:07:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

M@r1n3l wrote:
Skarabeul wrote:

Skarabeu nu mai folosi atatea emoticone ca iei warn

Cat despre aceasta reclamatie stati sa-mi iau popcorn ca fara nu pot viziona acest film - si puteti continua

-)-)-)-)-)-)-)))))))) prea tare faza:)))-))-))-) BRAVO FLY

0 0

Back to top
Rizwan

[Retired Moderator]

(since 17-04-2022 04:52)

Votes: 71

Post Posted: 21-08-2012, 23:03:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Inchid ca sa oprim flame-ul aici. Sa raspunda/re-deschida un moderator de la aceasta sectiune.

0 0

Back to top
blestem321
[Banned user]

Banned

(since 18-09-2012 11:08)

Votes: 13

Post Posted: 22-08-2012, 19:38:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sincer, cand am vazut aceest topic credeam ca este un alt topic inutil de al vostru, dar cand l-am deschis , si cand m-am uitat putin peste el......Teroare! Pur si simplu m-ati dezamagit profund! Inteleg o mica cearta , dar nici chiar asa , adica sa vina un alt mod. Si sa va dea av la fiecare , si sa mai inchida si topicu pt asa limbaj , sa trecut pana si la amenintari , adica si voi astia care admirati linistiti , ii lasati sa se certe si sa se injure iar pe voi va doare undeva. Sincer miam schimbat parerea despre voi , mai ales uh scarabeule , adica pana acum erai calm , nu injurai te comp frumos , dar acum s-a trezit karatistu din tine. Cum am spus ma-ti dezamagit profund , de acum in colo am sa fiu mai atent la voi, si nu voi mai ierta cum am facuto pana acum , cred ca acum va cunosc , si nu a r mai trebui sa va mai asc. Minciunile voastre. sa va fie rusine.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by blestem321, 22 August 2012 17:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 19:36:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x