User
Pass
2FA

Samsung vs Apple
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

Samsung vs Apple
Samsung
54%
 54%  [ 138 ]
Apple
45%
 45%  [ 115 ]
Total Votes : 253

Author Message32775
Chrys
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 29-04-2016 18:00)

Votes: 191

Post Posted: 22-08-2012, 10:52:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Votez samsung, GS3 este peste Iphone4 . GS3 are un dezavantaj fiind mai mare ca Iphone si il poti folosi ca tableta , presupun ca asta era si ideea. La gageturi nici nu se pune problema , are o gramada.

Cei de sus care au spus ca fiind plastic nu e bun, nu conteaza asta. Cei de la samsung fac telefoane de ultima generatie accesibile tuturor, nu numai celor instaraiti. Fiecare firma de electronice face cate un produs de calitate. Voi priviti numai partea pe jumate plina a paharului si comentati.

Ca concurenta intre cele doua firme tot Samsung as alege chiar daca Apple este peste Samsung la anumite capitole.

Ex: Apple nu face TV-uri.
Ex: Samsung nu face PC-uri.

Am votat aceasta firma nu numai ca este accesibila fiecaruia dar pentru ca este mai buna decat altele firme.
Asta din cate stiu eu, daca n-am dreptate accept corectarea.

Playlist javRIX

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
koltzu
[Banned user]

Banned

(since 24-10-2013 15:18)

Votes: 94

Post Posted: 22-08-2012, 11:26:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Samsung face :/ Si Apple facea :/
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 22-08-2012, 11:54:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tu compari S3 cu i4 ? S3 este ultima generatie de la samsung iar i4 este antepenultima generatie de la Apple. Asteapta iphone 5 sau cum o sa-i zica, dupa fa comparatii.

Or sa scoata Tv anul asta. Asa se crede.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
liq

[FC OÞELUL GALAÞI]

(since 27-09-2017 19:00)

Votes: 98

Post Posted: 22-08-2012, 12:12:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am galaxy S, carcasa pe spate e zgariata, am crapato, l-am scapat de N ori. Ultima oara in parc pe asfalt, l-am julit in colt si atat.

Cu siguranta telefoanele din plastic (fiind mai usoare) se sparg mai usor. Un dispozitiv de 130 de grame (sau cat are apple) din sticla, se crapa imediat (depinde de unde cade). Iar in legatura cu sistemul de operare, android-ul deocamdata nu m-a plictisit, poti face destule chestii pe el. iOS am butonat foarte putin, deci nu fac o comparatie. Am votat samsung mai mult din pricina sistemului de operare. Varmiu are htc si sunt lafel de incantat de el.

Intelligence plus character - that is the goal of true education
dr. Martin Luther King jr.
0 0

Back to top
Deniss.
[Banned user]

Banned

(since 04-09-2012 12:16)

Votes: 28

Post Posted: 25-08-2012, 00:36:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

revox wrote:
Inafara de koltzu si in2 (ii dau dreptate, am avut 2 htc-uri si chiar sunt rezistente).
Restul votati dupa ureche. Daca aveti unul din dispozitive si celalalt nici nu l-ati vazut/atins. Chiar nu are relevanta votul.
Ca si cel de mai sus. Daca tu ai tab2 e cel mai bun, este?
Cand vei folosi un Asus transformer infinity / Asus transformer prime / Apple iPad 3. Atunci ar fi cazul sa dam cu presupusul.
Fiecare isi cumpara ce doreste in functie de preferintele vizuale si de bani.

Ca e Samsung ca e Apple, tot aia. Isi fac treburile in parametri normali. Inca nu am ajuns sa jucam gta4 pe telefoane incat sa vorbim. Dar am ajuns atat de obsedati si societatea sa fie atat de consumista incat am uitat de lucrurile importante.
Visam la telefoane quad core cu 2GB ram si alte prostii. De parca nu tot la sms/vorbit/net le vom folosi.
Bine, au o scuza astia cu quad-uri si etc. Au soft scris cu piciorul si in loc sa prefere sa-l faca calumea. Prefera sa urce hardware-ul ca sa urce si pretul. Iar la ceilalti care e optimizat bine, tot e pretul mare ca deh, e calitate sau cel putin asa pare.

ps. in2, nu face afirmatii nefondate. Aplicatiile din appstore / google play sunt ale developerilor. 95% sunt identice si intr-un market si in celalalt. Uneori chiar in google play e mai scump. Pe android are de optimizat pentru 20392109321 rezolutii si pentru 334141324 dispozitive. Pe ios sunt cateva de le numar pe degete. Munca pe ios ca developer e frumusete pe langa chinul de pe android.

Stai ca nu m-ai inteles , eu m-am referit la rezistenta ca e buna , nu ca e cea mai buna dintre toate . Acum sper ca intelegi.Si apropo nu pari cu nimic mai "bogat" ca altii daca dai niste nume de tablete , si toate chestiile pentru ca asa pot sa zic si eu. In fine iar la cel de sus cum poti compara ip cu 3s? sa astept iphone 5 si dupa poti face comparatie intre s3 si ip 5

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție(lolflamE*).
0 0

Back to top
Setemotion

[Been Cursed]

(since 06-08-2016 04:40)

Votes: 247

Post Posted: 29-08-2012, 07:31:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

smartphoneuri - samsung
tablete - apple
revox wrote:
Tu compari S3 cu i4 ? S3 este ultima generatie de la samsung iar i4 este antepenultima generatie de la Apple. Asteapta iphone 5 sau cum o sa-i zica, dupa fa comparatii.

Or sa scoata Tv anul asta. Asa se crede.

s3 are quad core de 1.4 iar din ce am vazut prin leak-uri iphoneul tot cu un amarat de dual-core o sa iasa -_-

Setemotion - Goin Hard***
Setemotion's box of EDM goodies
0 0

Back to top
Tr3z3gu3T

[Mentally Stable]

(since 12-06-2019 13:16)

Votes: 14

Post Posted: 02-09-2012, 15:31:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

samsung.... si pe langa flash mai este vorba de pret -

o tableta/telefon samsung cu caracteristici asemanatoare ale unui produs apple este considerabil mai ieftin. nu cred ca marul de pe spatele carcasei apple face diferenta.

si in al doilea rand.... daca nu ai chef sa investesti in aplicatii trebe sa il deblochezi (nu mai stiu care este termenul), pe cand la samsung daca aplicatia dorita costa... poti gasii zeci de alte variante cu aceleasi functii insa gratuite.

si inca o chestie.... care nu imi place la apple pentru fiecare aplicatie mai cu mot... au facut un nou telefon.... ex: 4GS - Siri, 3GS - putea filma, 3-ul nu si tot asa

alta chestie.... multitudinea de variante cu care iti poti customiza fara a avea nevoie de un program special?? (wallpapers, themes, sounds)
ca fapt divers setati si voi un wallpaper sau un ton de apel fara a deschide appStore sau o conexiune iTunes

si ca o paranteza cand dai un ban pe un telefon de genul ma gandesc ca te gandesti un pic si la protectie, mai cumperi o folie, o carcasa hibrid... sau cel putin o garantie facultativa de 2~3 euro luna

si legat de google play .... ce imi pasa mie ce munca presteaza aia atata timp cat eu imi aleg de acolo ce imi trebuie?

0 0

Back to top
stefn_ro

[Mentally Stable]

(since 18-12-2015 16:10)

Votes: 6

Post Posted: 10-09-2012, 23:42:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

samsung clar. au avut un elan enorm in ultimii ani pe piata, cresc din ce in ce mai mult si din cate se pare nu sunt deloc zgarcici la resurse. si in primul rand alegi samsung pentru diversitatea mare a modelelor. pana la urma nu toti isi permit un mar muscat...
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 11-09-2012, 09:00:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tr3z3gu3T wrote:
samsung.... si pe langa flash mai este vorba de pret -

Apple si-au jucat bine cartea. Flash = o prostie in momentul asta si va deveni una si mai mare. S-a trecut pe html5 in mare parte si se va trece in continuare. Iar produsele Apple nu mai au problema "vaiii , nu e flash".

Quote:
o tableta/telefon samsung cu caracteristici asemanatoare ale unui produs apple este considerabil mai ieftin. nu cred ca marul de pe spatele carcasei apple face diferenta.

Este considerabila mai ieftina datorita calitatii mai slabe a materialelor si suportul software jalnic.

Quote:
si in al doilea rand.... daca nu ai chef sa investesti in aplicatii trebe sa il deblochezi (nu mai stiu care este termenul), pe cand la samsung daca aplicatia dorita costa... poti gasii zeci de alte variante cu aceleasi functii insa gratuite.

Se numeste jailbreak si se face in 2 minute. Si nu exista posibilitatea sa-l brick-uiesti indiferent de cat de prost esti. Spre deosebire de android care ai sanse sa il brick-uiesti.

Quote:
si inca o chestie.... care nu imi place la apple pentru fiecare aplicatie mai cu mot... au facut un nou telefon.... ex: 4GS - Siri, 3GS - putea filma, 3-ul nu si tot asa

Si Samsung ce a facut asa revolutionar? De ce Samsung si Nokia se chinuie sa copieze Siri si sa faca si ei asistent vocal?

Quote:
alta chestie.... multitudinea de variante cu care iti poti customiza fara a avea nevoie de un program special?? (wallpapers, themes, sounds)
ca fapt divers setati si voi un wallpaper sau un ton de apel fara a deschide appStore sau o conexiune iTunes

Say woot? Asa arata al meu si nu a avut nevoie de nici un itunes. Fac sync din cand in cand via wifi. Odata la 2-3 saptamani. http://www.mygarage.ro/attachments/comunicatii/205871d1346338774-cum-arata-desktop-ul-gadgetului-tau-img_0432.png

Quote:
si ca o paranteza cand dai un ban pe un telefon de genul ma gandesc ca te gandesti un pic si la protectie, mai cumperi o folie, o carcasa hibrid... sau cel putin o garantie facultativa de 2~3 euro luna

si legat de google play .... ce imi pasa mie ce munca presteaza aia atata timp cat eu imi aleg de acolo ce imi trebuie?

Aici sunt de acord cu tine.

Uneori ma uimiti cat de impatimiti sunteti de anume brand-uri si chestii sau cata ura aveti pentru altii.
In primul rand aici nu e vorba care are mai multe core-uri si memorie ram. Cat timp android nu o sa fie optimizat bine asta va fi tendinta. Core-uri fara numar sa fie.
Sunt 2 companii pe strategii diferite. Apple isi super optimizeaza (si blocheaza) sistemul. Iar Samsung mareste numarul core-urilor.

Sa-ti dau exemplu concret? De ce Samsung opreste update-urile pentru device-urile lor? EX. Samsung galaxy s.
Iar Apple da update la ios6 chiar si la 3GS care e un telefon depasit cu 2 generatii (urmand acum a 3-a)? 3gs vine cu ios3, acum primeste update la 6. Sunt 3 update-uri majore. La Samsung nu esti sigur nici daca il primesti pe urmatorul.
Ridicati in slavi anumite chestii dar nu observati magariile fine.
Gandeste-te asa. Eu la vremea aia mi-am luat 3gs (iunie 2009), adica acum 3 ani si ceva luni. Iar tu in martie 2010 iti iei GS. Eu primesc update la ultimul ios si probabil voi "tine" deviceul meu timp de 4 ani si sa nu devin frustrat ca nu am ultimul ios.
Tu deja ai primit flit de la Samsung care te obliga sa cumperi alt device cu 100 core-uri.

Pai scuza-ma. Am sa tot prefer Apple daca e vorba pe asa. Platesc un pret decent acum (pentru Samsung) ca sa am ce sa platesc la anu alt pret decent si la anu urmator alt pret decent.
Platesc acum 3000lei si imi tin telefonul 3-4 ani. Nu sa dau 2000-2500 si dupa 1 an si ceva sa vina Samsung sa imi bage mana in buzunar sa imi iau alt telefon sa ma bucur de ultimul android "oficial".

ps. Nici nu te obosi sa imi aduci ca argument "pai da, dar are 4 core-uri". Alea sunt o cretinatate de marketing. Nu te ajuta cu nimic. Nu vezi tu in real life milisecundele castigate in nu stiu ce sintetic. Tot sms/apeluri vei da. Si tot pe aceasi net vei sta.
Cand nu isi vor mai bate joc de updateuri, implicit de cumparatori. Si cand nu or sa mai optimizeze in sila android-ul. Voi merge fara dar si poate pe Samsung.

0 0

Back to top
bL0ood eLf

[Assasin]

(since 08-12-2019 13:59)

Votes: 54

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-09-2012, 11:34:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@revox iti scriu de pe un gs cu ice cream pe el . adica 4.0.4 care il gasesti pe s3 . de asemenea exista si varianta jelly bean . android 4.1.1 care insa e varianta de teste...

xda-developers este un forum dedicat andorid cu toate ca mai este si windows phone pe acolo

diferenta care inclina spre samsung . updateurile nu costa.si exista n oameni care fac custom rom si softuri noi pentru telefoanele vechi la care google nu se mai gandeste . google iti da open source si tu iti faci singur softul . e linux based de aia developerii mereu.vor alege android . niciodata nu o sa te plictisesti pe un android deoarece ai optiuni nelimitate sa il customizezi cum vrei tu .

intr-adevar ios mult mai bine optimizat decat stockurile android insa customurile android sunt foarte apropiate de ios

s3 o sa fie sub i5 categoric insa versiunile anterioare sunt mai bune decat ce a scos apple
eu mereu fac tot felu de prostii de s-u meu si colegu de banca are probleme cu 3gs.u lui . al meu e mai bun . si s2 e peste i4s insa i5 o sa fie peste s3 si eu sunt google fanboy

0 0

Back to top
Ionutzu.

[Mentally Stable]

(since 12-12-2012 05:45)

Votes: 7

Post Posted: 11-09-2012, 11:43:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Apple este mult mai bun .. Parerea mea.

[email protected]
0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 11-09-2012, 12:04:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="bL0ood eLf"]@revox iti scriu de pe un gs cu ice cream pe el . adica 4.0.4 care il gasesti pe s3 . de asemenea exista si varianta jelly bean . android 4.1.1 care insa e varianta de teste...
Quote:

Asa si? Eu am 4S, nu ma intereseaza telefonul tau cum nici pe tine ce am eu.

Quote:
xda-developers este un forum dedicat andorid cu toate ca mai este si windows phone pe acolo

Am avut android cu siguranta din inaintea ta. Si am cont pe xda din 2009.

Quote:
diferenta care inclina spre samsung . updateurile nu costa.

Vorbesti fara sa stii, update-urile ce costa sunt pentru OSX adica pentru pc-urile apple si laptopurile lor. Pentru telefoane nu costa nimic.

Quote:
si exista n oameni care fac custom rom si softuri noi pentru telefoanele vechi la care google nu se mai gandeste .

Pai cum adica? Eu daca am un telefon de 2 ani si google a preferat sa ma uite, eu trebuie sa ma descurc singur sa fac "update-uri" de pe xda?
Poate am 50 de ani si vreau sa am ultimul android os si habar nu am sa pun un custom rom. De ce sunt obligat sa fiu bataia de joc a google?

Quote:
google iti da open source si tu iti faci singur softul . e linux based

Vorbesti iar fara sa stii. Da, e bazat pe linux. Iar iOS e bazat pe unix. Iar linux se trage din unix. Deci nu vorbi prostii ca android e customizabil si ios nu. Sunt la fel de customizabile.

Quote:
de aia developerii mereu.vor alege android . niciodata nu o sa te plictisesti pe un android deoarece ai optiuni nelimitate sa il customizezi cum vrei tu .

Ce face? Esti tu developer de vorbesti?
In primul rand ca developer Android ai nevoie de optimizezi aplicatia pentru "n" mii de telefoane si "x" milioane de rezolutii si cazuri aparte. Pentru ca sunt cine stie cate milioane de android os dispozitive.
Pe cand pe ios ai maxim 10 rezolutii de optimizat.

Quote:
intr-adevar ios mult mai bine optimizat decat stockurile android insa customurile android sunt foarte apropiate de ios

Super, ce pot spune..

Quote:
s3 o sa fie sub i5 categoric insa versiunile anterioare sunt mai bune decat ce a scos apple
eu mereu fac tot felu de prostii de s-u meu si colegu de banca are probleme cu 3gs.u lui . al meu e mai bun . si s2 e peste i4s insa i5 o sa fie peste s3 si eu sunt google fanboy

Vorbesti iar fara sa ai vreo informatie.
Uite aici ce bun e s2-ul tau. http://www.glbenchmark.com/compare.jsp?benchmark=glpro25&&showhide=true&&certified_only=1&&D1=Apple%20iPhone%204S&&D2=Samsung%20GT-i9100%20Galaxy%20S2
Pe langa faptul asta se vede ca esti fanboy.. macar de ai fi putin informat incat sa nu vorbesti balarii.
In primul rand tu nu vezi diferentele alea. Degeaba are s3 quad core sau i5 o sa aibe 1000. Tu nu o sa vezi imbunatatirile cu ochiu liber.
Dar unii sunteti prea obsedati sa vedeti lucrurile astea, plus ca vorbiti doar sa va aflati in treaba. Vorbiti ca va place x say y, nu ca si stiti despre ce vorbiti.

Ionutzu. wrote:
Apple este mult mai bun .. Parerea mea.

Nu exista mai bun. Exista mai bun pentru tine, pe cazuri aparte. Fiecare isi alege telefonul in functie de buget si preferintele lui.
Apple are partile lui bune(calitatea). Samsung pe ale lor (pretul)

0 0

Back to top
Skarabeul

[J's on my feet]

(since 29-08-2015 16:29)

Votes: 11

Post Posted: 11-09-2012, 15:17:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

SAMSUNG!!

Posturi unite automat, 11-09-2012, 16:17:34

oricum revox iti place sa scri:))-

0 0

Back to top
revox

[Psychotic]

Post Posted: 11-09-2012, 15:36:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu imi place sa scriu, oricum nu castig nimic din asta. Plus ca el ramane tot gen: " Haha, Samsung/Apple zã best !! :- ". Ma enerveaza raspunsurile puerile.
Raspunsurile ca ale tale mi se par foarte ok. Nu toti vedem la fel lucrurile. Dar cand vad raspunsuri ca aia e mai buna si ailalata nu. Fara sa stie despre ce vorbeste, ma deranjaza. -

0 0

Back to top
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 1 week ago)

Votes: 729

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 11-09-2012, 16:26:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mie imi place mai mult Apple pentru ca designul la samnsung pare mai plictisitor(parerea mea)

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next    

The time now is 21-07-2025, 12:18:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password