User
Pass
2FA

Suspend

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1524
-[Rq]-ella

[Creep]

Status: Offline
(since 01-06-2014 09:47)

Votes: 8

Post Posted: 23-08-2012, 16:42:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Problema sta in felul urmator..Intra Tazz cu alt nume pe server si incepe sa de-a comenzi adminilor, sa dam slay, spect out, sa comenteze la adresa noastra ca nu facem nimic. Pe server eram 4 admini, se poate observa in printul ce l-am postat k nu a fost neglijat tazz, a fost intrebat ce probl are, dar a continuat, drept pt care i-am dat gag, k sa nu inceapa scandalul(tin sa mentionez k s-a mai procedat asa in astfel de situatii, tocmai pt a evita un conflict admini-playeri)..Dupa ce a primit gag 5 min,si-a schimbat numele si a zis k eu am suspend 5 zile,iar restul adminilor warn.
Ei, bine Tazz cred ca iti amintesti k la ultimul toppic facut de mine, nu ai fost pe aceeasi lungime de unda cu ownerul, de unde reiese k inca nu stii masurile corecte pe care trebuie sa le iei cand esti pus in fata problemelor. Asa cum nu stii nici k nu se mai poate posta mesaj intr-un toppic inchis(cred ca stii la ce ma refer)..Eu slay, nu pot da echipei adverse, decat cand sunt spect,k sa ma conving k e asa, iar dupa orice player de pe server nu cred ca ne putem lua..asa ca reprosul tau la adresa adminilor este nefondat..si din moment ce adminii au luat masurile cuvenite si tu ai continuat sa spui k nu ne facem treaba, e clar k ai intrat pe server cu un scop si anume, sa ne taxezi..
Spui adeseori colegilor sa citeasca regulile..una din reguli este ca un warn e valabil 45 de zile, iar daca persoana are activitate pe server la fel se scot. Eu zic k activitate am avut din moment ce in 2 luni, am postat peste 60 de banuri, dar tu nu stii sa scoti warn decat sa dai...acum nush daca nu stiai regula?sau te-ai facut ca nu o stii..tocmai pt a ne arata cat de "sever" esti tu..
Parerea mea e k toata cacealmaua de azi, a fost doar formala si in incercarea de a fi bun, incerci sa copiezi ownerii:)))
Have fun!! si spor la "warn-uri"..
http://www.2shared.com/file/4a3OO0Oj/conversatie.html

Warnurile se sterg dupa 3 luni de la primirea primului warn. edit Taz ,nu 45 de zile 1 warn. ca sa ne intelegem, daca tot citesti regulamentul citestel cum trebuie.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-[Rq]-lufthansa

[Mentally Stable]

(since 04-11-2018 10:35)

Votes: 5

Post Posted: 23-08-2012, 17:24:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bla bla bla eu am o intrebare sint uni care joaca codati si stiu sa fenteze admini am sa imi bag si eu un cod din 10 care tocmai le-am gasit pe un site si explica fiecare ce face pana acum nu ma interesat coduri si alte cfg am jucat asa cum sint setarile in cs vine unu si face reclamatie a loat ban pe nedrept adminu cutare nu stie sa i-si faca treaba, ca drept urmare stiu si eu ,cand tragi cu arma cum ii zic uni siringa sa il ei pe unu trebue sa tragi 2 focuri ca nu esti tu atat de bun sa dai direct cap si sa ei si 2 de odata asta e vrajala dar in fine poate gicuta fata care a speriat vestu si pe west stie mai bine cu codati.iar asat cu taz eu zic ca admini care nu isi fac treaba si intra din an in pasti si mai si comenteaza cum fac uni din noi care nu stiu sa respecte pe unu mai mare ca ei nu in grad de admin ci ca varsta au tupeu eu unu daca a-si avea waner a-si scoate multi din schema habar nu au am vazut asat cu ochi mei ,iar admini care au facut ceva in 1 luna cum a zis si ella tot respectu ... cam atat am avut de spus have fun!!

0 0

Back to top
royaltech

[rKo admin]

(since 15-12-2014 19:44)

Votes: 14

Post Posted: 23-08-2012, 17:25:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda ella..oricum nu se rezolva nimic, hai ca trec 5 zile si revii iar - dar sa nu te mai uiti atata pe codati cum ai facut pana acum..ca si asa vezi ca nu se merita -

Luft.. mai pune si tu cate un punct ma! -

Taz, ai dat warnu ellei doar din orgoliu. Si eu ti-as fi dat gag dar am invatat sa nu bag in seama tot ce zic "playeri".
Tu ne ai provocat pe noi in asa fel in cat sa iti zicem tie ceva sau sa iti dam gag ca sa iti faci tu numaru -

Daca erai baiat de treaba jucai cu adminu, dadeai tu kick sau ce trebuia la aia si ne puteai atrage atentia zicandune" mai dati si voi cate un kick" sau ceva de genu, asa cum mai fac si eu..

Last edited by royaltech on 23-08-2012, 17:37:01; edited 1 time in total
0 0

Back to top
-[Rq]-ella

[Creep]

Post Posted: 23-08-2012, 17:34:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu Royal k nu se rezolva nimic, eu am vrut sa expun problema pt k ma simt neindreptatita si ma impaca ideea ca toti colegii care stiu probl(inclusiv care nu au postat de frica sa nu fie luati in vizor) imi dau dreptate. Atata timp cat West il lasa pe Tazz sa rezolve problemele, ne indreptam spre "bine", rezultatele sunt incantatoare.Admini buni renunta la adminat..ex smooch, luftansha..si cine stie care mai ia decizia asta

I heard you are a player.Nice to meet you, I`m the coach -
0 0

Back to top
smooch

[Mentally Stable]

(since 16-10-2012 16:37)

Votes: 2

Post Posted: 23-08-2012, 17:34:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

lasa ella bine ca nu era west ca iti dadea ban:)) dupa ei nu ar trebuii sa ai tupeul sa ai o parere proprie:))
0 0

Back to top
royaltech

[rKo admin]

(since 15-12-2014 19:44)

Votes: 14

Post Posted: 23-08-2012, 17:38:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-[Rq]-ella wrote:
Stiu Royal k nu se rezolva nimic, eu am vrut sa expun problema pt k ma simt neindreptatita si ma impaca ideea ca toti colegii care stiu probl(inclusiv care nu au postat de frica sa nu fie luati in vizor) imi dau dreptate. Atata timp cat West il lasa pe Tazz sa rezolve problemele, ne indreptam spre "bine", rezultatele sunt incantatoare.Admini buni renunta la adminat..ex smooch, luftansha..si cine stie care mai ia decizia asta

fratili meu Alin.. -

0 0

Back to top
wizz1

[Mentally Stable]

(since 18-12-2013 13:42)

Votes: 3

Post Posted: 23-08-2012, 19:14:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hmm ...Eu zic ca ella este unul dintre adminii cu bun simt care baneaza codatii si ii pune la punct pe cei "neastamparati" .Parerea mea este ca nu trebuia dat warn pentru un simplu gag dat unui "player". Atata timp cat taz avea admin putea si el sa il dea afara pe respectivu` ca doar nu era unu` cu speed si adminii sateau si se uitau la el .Urata faza si cu primul warn care inca nu e scos(ar fi trebuit ca asa e regulamentul) .Cam atat am avut de zis .
0 0

Back to top
SilverAngeL

[Mentally Stable]

(since 07-09-2014 14:38)

Votes: 4

Post Posted: 23-08-2012, 22:29:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ella e hot si punct .
0 0

Back to top
<rKo> | TaZ

[Mentally Unstableeee]

(since 14-08-2013 13:30)

Votes: 7

Post Posted: 23-08-2012, 22:42:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ella la tine nu e prima oara cand se intampla lucrul asta , imi spune-ti mie ca vreau sa par important si ca sunt al dreq....dar am trecut cu vederea multe la toti si nu m-am luat de voi din tot ,dar cand vad ca persistati asa se iau masuri.

Niciunul din toti admini nu este mai presus decat un player .

"Nu am bani, resurse, sperante. Sunt cel mai fericit om in viata"

0 0

Back to top
Turbo^prvrs

[Mentally Stable]

(since 20-06-2013 17:47)

Votes: 3

Post Posted: 24-08-2012, 00:00:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

<rKo> | TaZ wrote:

Niciunul din toti admini nu este mai presus decat un player .

Lol pentru faza de mai sus. Am facut putin mai mult decat un "haha" -

Ontopic: De multe ori, rasare cate un jucator care abuzeaza de comanda SAY, venind cu diverse comenzi sau recomandari catre admini. Eu personal prefer sa avertizez omul inainte sa-i dau gag, daca ma calca pe nervi. Eu nu vad o mare tragedie nici in acel gag, nici in acel suspend, dar stiu ca Ella e un admin linistit si nu se ia de oameni pe server, ca ALTE persoane de sex feminin pe care le cunoastem. In concluzie, atata timp cat trebuia sa i se anuleze un warn pentru activitate, propun ca Ella sa "incaseze" una pentru echipa, si sa ramana cu warn +1, si unsuspend, binenteles.

Succes!

0 0

Back to top
-[Rq]-ella

[Creep]

Post Posted: 24-08-2012, 08:11:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte bine punctat Turbo "incasez" eu pentru toata echipa..k la urma urmei numai la mine s-a aplicat pedeapsa:))) si apropo tazz, nu ai nici un drept sa spui k nu e prima data cand se intampla asa,pentru k eu nu dau gag unui player fara motiv, si nici nu fac abuz cum ai zis tu de nici o comanda..Daca faceam abuz, aveam reclamatii pana acum, dar nu am nici una. Si tie ti-am dat gag 5 min, e minim..asta numesti tu abuz??
Dupa cum am spus si mai sus, sunt multumita k mi s-a dat dreptate. Apreciez Tazz alegerea pe care ai facut-o si nu te consider las, ci inteligent.

I heard you are a player.Nice to meet you, I`m the coach -
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by <rKo> | West, 24 August 2012 10:56

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-01-2025, 02:08:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x