User
Pass
2FA

Reclamatie N0N0
Go to page 1, 2  Next    

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests
Author Message1791
G0LUM
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 14-09-2012 18:49)

Votes: 17

Post Posted: 23-08-2012, 18:58:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: N0n0
ip: o sa dau edit
Motiv: Domo e un om prietenos care te lasa sa mergi peste el nu stiu ce asa face cu toata lumea , domnul n0n0 se uita pe mine de 2 mapi la rand ca sa imi dea ban , si saracutul a profitat de ocazie stiti care e culmea prostiei?
Ca mi-a dat ban 300 in loc de 1000 cat se da la alianta si alta coicidenta ca imi da ban tocmai cand sunt NEMESIS.
Gelozia / Invidia / Razbunarea va face sa deveniti niste oameni care nu gandesc si la consicinte eu nu sunt prostul tau sau al altcuiva ma N0n0 sa imi dai ban pentru orice motiv gasesti tu , asta sa iti fie clar.
Dovezi:
http://imgur.com/A9QO7 (CE FACI SEMNUL - esti bucuros ca mi-ai stricat nemesisul? te crezi smecher sau ce?)
http://imgur.com/WoeJR
Uitate unde e bara , eu am zis asta de la inceput dar vezi intotdeuna numai ce vrei tu

Apropo iar azi cand mi-ai dat ban 200 min pe motiv de ducetiva naiba , uite o reclamatie chiar sub a mea in care el spune
Quote:
de ce faci block aurolac
si uite ce raspunzi tu ?
Quote:
Erau adminii on .. puteai sa le zici lor sa dea gag..
REGULILE ASTEA SE APLICA DOAR LA UNELE PERSOANE SAU CE??????

http://www.youtube.com/watch?v=BvTxuc8fPVw
Astept oferte.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
N0no

[Neo-Tzc-Gay-show]

(since 24-09-2016 12:42)

Votes: 29

Post Posted: 23-08-2012, 19:08:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

G0LUM wrote:
Nick: N0n0
ip: o sa dau edit
Motiv: Domo e un om prietenos care te lasa sa mergi peste el nu stiu ce asa face cu toata lumea , domnul n0n0 se uita pe mine de 2 mapi la rand ca sa imi dea ban , si saracutul a profitat de ocazie stiti care e culmea prostiei?
Ca mi-a dat ban 300 in loc de 1000 cat se da la alianta si alta coicidenta ca imi da ban tocmai cand sunt NEMESIS.
Gelozia / Invidia / Razbunarea va face sa deveniti niste oameni care nu gandesc si la consicinte eu nu sunt prostul tau sau al altcuiva ma N0n0 sa imi dai ban pentru orice motiv gasesti tu , asta sa iti fie clar.
Dovezi:
http://imgur.com/A9QO7 (CE FACI SEMNUL - esti bucuros ca mi-ai stricat nemesisul? te crezi smecher sau ce?)
http://imgur.com/WoeJR
Uitate unde e bara , eu am zis asta de la inceput dar vezi intotdeuna numai ce vrei tu

Apropo iar azi cand mi-ai dat ban 200 min pe motiv de ducetiva naiba , uite o reclamatie chiar sub a mea in care el spune
Quote:
de ce faci block aurolac
si uite ce raspunzi tu ?
Quote:
Erau adminii on .. puteai sa le zici lor sa dea gag..
REGULILE ASTEA SE APLICA DOAR LA UNELE PERSOANE SAU CE??????

ce reclamatie asta eu ti-am dat 300 ca mi-a zis amg .. o sa til maresc acuma... Aici razbunarea ai dreptate sunt foarte razbunator ....asa alceva... Prostu meu poti fi daca vreau .... si o sa ti dau ban ptr orice motiv si sunt smecher ,,, si tu ai 22 de ani si esti foarte matur Bv - Atat alceva ? Sunt ffoarte bucuros ca ti-am dat ban si o sa ti mai dau multe - asa ca Pa
AStept acum sa latri in continuare cat vrei..

Edit : lasa si tu un ip sa ti maresc banu !

Last edited by N0no on 23-08-2012, 19:09:45; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
G0LUM
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-08-2012, 19:09:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
ce reclamatie asta eu ti-am dat 300 ca mi-a zis amg .. o sa til maresc acuma... Aici rabunarea ai dreptate sunt foarte razbunator ....asa alceva... Prostu meu poti fi daca vreau .... si o sa ti dau ban ptr orice motiv si sunt smecher ,,, si tu ai 22 de ani si esti foarte matur Bv - Atat alceva ? Sunt ffoarte bucuros ca ti-am dat ban si o sa ti mai dau multe - asa ca Pa

Daca te crezi caine latra tu nu ii confunda pe altii.
P.s:79.118.194.253 marestel cat mai ai ocazia.

Quote:
Prostu meu poti fi daca vreau .... si o sa ti dau ban ptr orice motiv si sunt smecher
, continua cu insulte la adresa mea .

Astept oferte.

Last edited by G0LUM on 23-08-2012, 19:14:06; edited 1 time in total
0 0

Back to top
AMG

[INACTIVE]

(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 23-08-2012, 19:11:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Banul pt. alianta e de 200-300.De unde ai scos tu de 1000+ , intr-adevar se da cand playerul nu intelege si tot intra dupa ce-a luat ban.

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 23-08-2012, 19:14:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Defapt banul de alianta ii intre 60 minute si permanent,dupa cum spune in regulament:
8.Jocul este individual creearea aliantelor sau favorizarea unuia sau a mai multor jucatori duce la pedeapsa slay/kick/ban intre 60 min si permanent .Dar de atunci s-au schimbat multe,s-a trecut la ban direct(aspru) pt alianta.
Pana se inchide topic-ul....I'll take some popcorn...AND EAT IT!!!!

0 0

Back to top
N0no

[Neo-Tzc-Gay-show]

Post Posted: 23-08-2012, 19:15:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

G0LUM wrote:
Quote:
ce reclamatie asta eu ti-am dat 300 ca mi-a zis amg .. o sa til maresc acuma... Aici rabunarea ai dreptate sunt foarte razbunator ....asa alceva... Prostu meu poti fi daca vreau .... si o sa ti dau ban ptr orice motiv si sunt smecher ,,, si tu ai 22 de ani si esti foarte matur Bv - Atat alceva ? Sunt ffoarte bucuros ca ti-am dat ban si o sa ti mai dau multe - asa ca Pa

Daca te crezi caine latra tu nu ii confunda pe altii.
P.s:79.118.194.253 marestel cat mai ai ocazia.

Lasa ma astea ca nu impresionezi pe nimeni esti un fals mah mai bine ai incredere intr-un tigan Prost inapt si cum mai vrei tu decat in om ca tine

http://imgur.com/RXllj
ma minteai ogroaza prin U@
cei cu asta ma tu special mai intreabat.. ca sa fi tu smecher ca ai **** si poti face relcamatiii

0 0

Back to top
G0LUM
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-08-2012, 19:28:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Lasa ma astea ca nu impresionezi pe nimeni esti un fals mah mai bine ai incredere intr-un tigan Prost inapt si cum mai vrei tu decat in om ca tine

M-ai adumi insulte ca de alt lucru nu esti in stare , momentan esti admin si nu risc sa iau ban , dar dupa ma am la dispozitie tot mesu tot forumul sa iti adresez lucrurile pe care mi le-ai spus tu acum.

AMG UITE DE AICI : http://forum.wow-freakz.com/view-post-2247949.html?#2247949

N0N0 poza este facuta de catre mine si este luata de la reclamatia anterioara catre tine , nu am ascuns eu poza , sau altceva
Quote:
Aici recunoaste ca se lasa infectat , imi pare tare rau ca nu ti-am facut eu un demo ca te credeam amic.

http://imgur.com/RXllj

Astept oferte.
0 0

Back to top
N0no

[Neo-Tzc-Gay-show]

Post Posted: 23-08-2012, 19:32:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Prostu meu poti fi daca vreau .... si o sa ti dau ban ptr orice motiv si sunt smecher
, continua cu insulte la adresa mea .

daca te consideri prost .. problema ta..

In legatura cu poza
Da dar tu cand mi-a zis chestia aia prin U@ ai fqt repede ss ca nah.. atat am avut de zis ..nu mai face atata scandal ca nu rezolvi nimic... crezi ca o sa i-au remove.. poate ca o sa i-au ...care e problema ta

0 0

Back to top
G0LUM
[Banned user]

Banned

Post Posted: 23-08-2012, 20:24:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Gandeste putin inainte de a vorbi , problema mea este aici ca imi dai ban , doar pentru ca eram mai concret NEMESIS , daca tineai atat de mult sa nu te intrec in rank era suficient sa imi spui.

Astept oferte.
0 0

Back to top
N0no

[Neo-Tzc-Gay-show]

Post Posted: 23-08-2012, 20:35:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
problema mea este aici ca imi dai ban , doar pentru ca eram mai concret NEMESIS

Uite aici la ce ora e pus aces demo in consiliu eu am asteptat niste pareri de la adminii ..

daca ti-am dat ban cand erai nemesis ghinionu tau .

Uploaded with ImageShack.us

0 0

Back to top
Tony^E

[-1-LieuTenanT-]

(since 07-02-2016 20:48)

Votes: 11

Post Posted: 23-08-2012, 21:21:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu am nimic cu nimeni si nu tin partea nimanui, dar cand aplicati sanctiunile aplicatile corect la toata lumea. vad ca de cand s-a certat individu asta cu inlovee si oh yeah, unii ii sariti la gat cu prima ocazie, indiferent ca e grava sau mai putin grava. lasati-o mai moale cu invidiile si orgoliile. eu si alti admini cum putem sa n-avem probleme cu el si unii din voi da? dar daca va mananca si va racaie si ii bagati bete-n roate, normal ca individu nu se lasa mai prejos si va taxeaza orice miscare....

eu zic sa luati de bun ce am scris aici, sa nu interpretati dupa bunul plac

0 0

Back to top
N0no

[Neo-Tzc-Gay-show]

Post Posted: 23-08-2012, 21:32:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://forum.wow-freakz.com/Reclamatie-t171546.html
Totu a plecat de la faza asta nu aveam nimic cu el
dar am vzt ce fals e.. imediat vb cu mine facea ss de-abea acum am Tony poate tu nu ai nimic cu el ca nu stai 5 ore pe zi sa jocii. si seara nu stiu daca joaca ..

0 0

Back to top
1ce396

[Dont Waste Your Life]

(since 05-05-2015 09:41)

Votes: 16

Post Posted: 23-08-2012, 22:03:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca nu va potoliti, dupa cum a spus si Tony, ai ceva cu un player il poti dobora foarte usor.
Jocul asta este mai dificil, nu este un simplu cs 1.6, regulile stabilite si afisate pentru jocul asta...va spun eu..sunt doar 10%, daca ar fi sa ne gandim la toate regulile ce ar trebui impuse am lungio cam la 10 minute de scroll din maus.
Ca si in cazul lui golum, ar trebui sa punem regula "INTENTIA UNUI ZM DE A INTRA INTR-O ASCUNZATOARE CU UN HUMAN FARA SA-L ATACI IN 2 SECUNDE SE PEDEPSESTE CU BAN" astai doar un exemplu din alte zeci sau sute de reguli.
Nu stiu cine a spus...ceacea sau scip...nu se stia nici macar de feed..pana cand cineva la inventat si hop a venit si regula.
Deci vreau sa va fac sa intelegeti, sa faci rau e usor, foarte usor, in jocul asta, si noi ownerii nu prea toleram asta.
Vezi tu NONO...dai dovada de egoism si suferinta, golum... din partea mea l-as promova ca admin, poate pe viitor.

Deacum orice problema mai greu de rezolvat gen cum a fost in cazul lui golum, deciziile le vor lua unul dintre owneri, nu mai dati voi banuri pe banda rulanta ca vezi Doamne am ciuda pe ala si vreau sal ingenunchez.

M-am uitat la demo, omul poate nu a mai putut sa-si ia anti si si-a dat retry, poftim inca o regula "DOI HUMANi DUPA UN LASER, DACA HUMANUL DIN FATA A FOST INFECTAT SI CEL DIN SPATE NU, ZM-ul NU ARE VOIE SA DEA RETRY, SE PEDEPSESTE CU BAN"
Ce facem daca am inventa tot felul de reguli?..va spun eu...am bana pe zi 30 40 de playeri si am ramane cu serverul in _)_ goala

DATII UNBAN

Valabil si pentru tine golume, tu daca vezi pe unu ca are fustita rosie, gata pe forum cu el, sincer daca ne mai aduci numai smiorcaieli si vaicareli de "fata mare" no sa fie de bine si sar putea sa-ti cauti alt server

Last edited by 1ce396 on 23-08-2012, 22:20:56; edited 2 times in total
0 0

Back to top
AMG

[INACTIVE]

(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 23-08-2012, 22:14:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cum am spus in consiliu si o mai repet odata
AMG wrote:
In ultimele 10 sec se petrece actiunea(demo facut parca intr-o rasnita de pc) , poate voia sa ia anti, la cat de limitate sunt nu cred ca a mai avut. Se poate interpreta cum vrei. Daca ai ciuda pe el/ei da e alianta - , totusi era o chestie de bun simt, te lasa dupa laser si sa-l iei dupa ce-a dat anti, mai sunt unii tarani care ii lasi si te infecteaza dupa.
, aici este vorba de un conflict starnit mai demult de inlove cu oh.yeah impotriva lui golum care inca mai continua.
Code:
[AMXX] Ip "79.118.194.253" removed from ban list
ADMIN TZC ! AMG: unban 79.118.194.253

0 0

Back to top
InLoveCs

[00 11 00]

(since 24-12-2021 07:55)

Votes: 170

Post Posted: 23-08-2012, 23:33:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg de ce in fiecare reclamatie a lui golum trebuie sa ma discutati in topic ? M-am plictisit deja de chestia asta,eu in fiecare discutie.

@golum,tu ai face reclamatie si daca sta unul la laserul tau baricadat,asa ca las-o mai moale ca nu ajungi nicaieri cu arfele astea,eu iti zic sa-ti vezi de treaba,ti-ai facut cam multi dusmani si dintre care multi cu puterea in mana.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *salam*, 23 August 2012 22:17

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Ban / Unban Requests  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 04-12-2024, 19:41:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x