User
Pass
2FA

RECLAMATIE - Nazzy

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1112
PlayerEu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-08-2012 20:26)

Votes: 3

Post Posted: 25-08-2012, 15:49:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau : Trefla
Nick-ul adminului pe care il reclami : Nazzy
Concluzii si consecintele care le astepti : Sa ramana fara admin.
Motiv/dovada/argument :

Motiv: Ma-m suit pe mapa si nu a spus ca nu e voie dupa ce la-m omorat sau celalant care era langa mine normal ca sa ofticat si a ZIS ca nu mai avem voie pe mapa daca nu Slay/kick/ban bun. Nu aveam ce face si ma-m suit pe mapa dar nu am omort pe nimeni si nici nu intentionam.
A inceput sami dea vro 20-30 slayuri ca ma-m suit pe mapa si iam spus , "Hai hopa ba" dupa aceea fara sa mai fac nimic ban 1 ora motiv "mapa"
Daca asta e motivul uni ban "Mapa" inseamna ca a ajuns rau sv asta si are numai adimni inapati care abuza de el tot timpul.
Nici macar nu a respectat ce a zis Slay/Kick/Ban mia dat 30 de slayuri si dupa ban fara sa mai am sui o data sau ceva -. Eu stiam ca dupa ce iau 1-2 slay max si ma sui iar pe mama primesc kick, daca continuii sa ma sui pe mapa atunci sa dai BAN frate nu cand vrei tu ca ai admin si suferi cu el
Cine crezi ca esti tu sefu tuturora esti un amarat de admin care ai donat sau ce ai facut sa ai si tu admin ca degeaba aia tu trb sa ti sv curat fara codati fara certuri si jigniri intre playeri nu sa te porti cum ai fi owneru sau seful lor sa sti si tu ca toti avem acleas drept nu esti tu un ***** mai cu mot decat noi.
Drept dovada nu mai dati la copii inaptii admini care sunt numai ABUZERI!!

Dovada:
IMG: http://i46.tinypic.com/15flsmu.png
IMG: http://i46.tinypic.com/rr6ul5.png
IMG: http://i46.tinypic.com/ipt9qc.png

Argument: Luati masuri si scoateti adminul. Inloc sa dea ban la codati da la vot daca vrem sau nu ca un anumit player sa ia ban.

PS: A mai facut lu unu asa numa ca ia dat decat slay fara ban mie mi-a dat si ban fara motiv. Asta e abuz de admin
PS2: Astept parerea altu admin Nazzy degeaba postezi ca nu te bag in seama.
PS3: Nu mai te crede asa de jmecher pe servar ca ai admin ca nu esti, cu alte cuvinte esti degeaba;).

Last edited by PlayerEu on 25-08-2012, 15:58:57; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Shukka

[Mentally Stable]

(since 23-04-2016 08:52)

Votes: 6

Post Posted: 25-08-2012, 15:57:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie sa ii dau dreptate si lu Nazzy, la voi cum iese adminu cum va suiti toti pe harta, activati cheaturi etc. Acuma sa zicem ca e ceva firesc se mai suie lumea pe harta dar mai cu bun simt te mai dai si jos.
0 0

Back to top
Nazzy

[Admin Vest & Zombie]

(since 24-04-2015 19:17)

Votes: 19

Post Posted: 25-08-2012, 15:59:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-) Tu te auzi ce spui baiete? OMFG

Voteban dau helperii, pentru ca nu au acces la amx_ban. Cat despre acele slay-uri am evitat cat am putut sa iti dau ban am zis lasa ma ca ii dau slay dupa slay m-ai facut admin degeaba si mi-ai spus sa iti arat unde scrie ca nu ai voie pe mapa -
Cum sa nu ma enervez cand aud asa ceva dupa ce ca te-am iertat si prima si a doua oara ban o ora. Si pentru faptul ca m-ai facut inapt si din nou admin degeaba sa nu te astepti la unban din partea mea, decat daca imi spune alex. Pana una alta sa vedem ce au de spus si restul colegilor mei.

Auzi -) ca nu avea ce face s-a urcat pe mapa cu intentia de a nu omora niciunu -)))))

Dupa mintea ta ar trebuii sa ii las pe toti pe mapa, ar trebuii sa las toti codatii pe sv si cand ai spus ca nu dau ban la codati ia enumera-mi si mie te rog cati codati erau pe sv atunci? -

Last edited by Nazzy on 25-08-2012, 16:14:25; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
PlayerEu

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-08-2012, 16:09:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shukka wrote:
Trebuie sa ii dau dreptate si lu Nazzy, la voi cum iese adminu cum va suiti toti pe harta, activati cheaturi etc. Acuma sa zicem ca e ceva firesc se mai suie lumea pe harta dar mai cu bun simt te mai dai si jos.

Care e problema daca stau pe harta 5 secunde nefacnd nici un frag sau alceva? Trebuia sa dea 1 slay 2 nu 50 , daca contiunam sa ma sui imi dadea un kick si daca ma suieam si a 3 oara ban dar el nu da 2000 de slay dupa ban . Problema e ca ma-m suit decat 2 ori pe harta o data cand a murit si sa ofticat si a spus slay/kick/ban si a 2 oara mam suit asa ca nu aveam ce face si ma tinut in slay dupa ban direct -

Nu ma intereseaza: Sa ramana admin dar fara comanda /slay /ban /destroy.

Posturi unite automat, 25-08-2012, 17:09:13

Nazzy wrote:
-) Tu te auzi ce spui baiete? OMFG

Voteban dau helperii, pentru ca nu au acces la amx_ban. Cat despre acele slay-uri am evitat cat am putut sa iti dau ban am zis lasa ma ca ii dau slay dupa slay m-ai facut admin degeaba si mi-ai spus sa iti arat unde scrie ca nu ai voie pe mapa -
Cum sa nu ma enervez cand aud asa ceva dupa ce ca te-am iertat si prima si a doua oara ban o ora. Si pentru faptul ca m-ai facut inapt si din nou admin degeaba sa nu te astepti la unban din partea mea, decat daca imi spune alex. Pana una alta sa vedem ce au de spus si restul colegilor mei.

Auzi -) ca nu avea ce face s-a urcat pe mapa cu intentia de a nu omora niciunu -)))))

Dupa mintea ta ar trebuii sa ii las pe toti pe mapa, ar trebuii sa las toti codatii pe sv si cand ai spus ca nu dau ban la codati ia enumera-mi si mie te rog cati codati erau pe sv atunci? - ca vad ca vorbesti cam mult prost si fara rost.

Esti cam prost sau te prefaci?? 1. Nu folosesc coduri 2. Da vreau sa vad unde scrie ca nu e voie pe mapa 3. Trebuia sa respecti ce ai zis "slay/kick/ban"
Ma-m suit o data da mai vauzt mai era nustiu cine langa mine si ai zis ca care se mai suie ia "slay/kick/ban".
Bun apoi ma-m suit pe mapa si ma jucam cu arma si pistolul apasand pe q nu trageam sau faceam alceva decat stateam si tu ca jmecheru incepi sa dai 30 de slayuri asa se da ma slay de 30 ori?? cand ai gresit o data? Daca luam slay si ma suiam si luam kick si iar ma suiam atunci sa dai BAN nu ca am gresit o data

Si da chiar ca esti admin de geaba si mai esti si pupincurist.
PS: Crezi ca asa e singuru servar de cs war3ft+respawn? Nu, mai sunt 12190670 servere poate mai frumoase ca asta asa ca macar sa vada "Alex" ce fel de admin inapt are pe sv. Singuru care abuza de el. Crezi ca mie frica de tine asta e nu mai iau unban si ma duc pe alt server mare shcema

Staff message (Ravenous):

+1 Warn - Flaming

0 0

Back to top
Nazzy

[Admin Vest & Zombie]

Post Posted: 25-08-2012, 16:17:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Atunci daca sunt servere mai tari ca asta ce mai cauti aici? du-te frate nu imi mai scoate peri albi cu nerespectarea regulilor. Si dupa cum vorbesti imi dau seama ce copil esti.

0 0

Back to top
PlayerEu

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-08-2012, 16:24:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Alecsoviki:
Nazzy, data viitoare dai votekick/voteslay sau asteapta un admin sa intre pe server sa ii dea ban in acest caz maxim 30 de minute."

PS: Se vede cat de destept esti ai o gramada de plangeri deci nu mai are rost sa ma cert ca degeaba esti admin tot ce vrei tu faci nu ce trebuie si te crezi pe server marele jmecher gata ai admin nimeni nu comenteaza la tine ca tu esti sefu lor adica restu care au slot sau sunt playeri sunt niste ***** in fata ta sau ce?

Deci sa da ban max30 min nu 1 ora;).
Da nu respecti regurile si poate vreau sa mai joc pe sv da nu cu admini ca tine care abuza decomanda
Daca eu sunt copil tu ce esti bebelusi?
In fine nu stau sa ma cert astept parerea ownerului si dupa sa dea TC. Bye bye

0 0

Back to top
Nazzy

[Admin Vest & Zombie]

Post Posted: 25-08-2012, 16:29:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PlayerEu wrote:
"Alecsoviki:
Nazzy, data viitoare dai votekick/voteslay sau asteapta un admin sa intre pe server sa ii dea ban in acest caz maxim 30 de minute."

PS: Se vede cat de destept esti ai o gramada de plangeri deci nu mai are rost sa ma cert ca degeaba esti admin tot ce vrei tu faci nu ce trebuie si te crezi pe server marele jmecher gata ai admin nimeni nu comenteaza la tine ca tu esti sefu lor adica restu care au slot sau sunt playeri sunt niste ***** in fata ta sau ce?

Da nu respecti regurile si poate vreau sa mai joc pe sv da nu cu admini ca tine care abuza decomanda

Da, se da ban 30 de minute. Dar ban 30 de minute trebuia sa iti dau in loc de slay`urile acelea care nu ti-am dat pentru ca am zis sa te mai las, dar ma si jignesti si te urci iar pe mapa, normal ca se dubleaza. Zi mersi ca nu mai e goldy momentan admin, ca el dadea exterminate -
Gata cu offtopic, nu are rost parerea mea o stiu cu totii sa vedem ce spun si ceilalti si alex.

Si spunand ca mai sunt SI ALTE SERVERE MAI TARI DECAT ASTA, crede-ma ca daca eram in locu` lu` alecsoviki nu primeai unban, acum sa vedem ce decide.

Facandu-ma pupincurist, prost, admin degeaba acestea nu sunt insulte?! Sau poate erai sarcastic si nu m-am prins eu.

Si daca stau sa ma uit mai bine, reclamatii am MAXIM 5, care doar una e PARTIAL din vina mea. Restu sunt NULE ca a ta de exemplu.

Last edited by Nazzy on 25-08-2012, 16:38:13; edited 3 times in total
0 0

Back to top
PlayerEu

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-08-2012, 16:32:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nazzy wrote:
PlayerEu wrote:
"Alecsoviki:

Da, se da ban 30 de minute. Dar ban 30 de minute trebuia sa iti dau in loc de slay`urile acelea care nu ti-am dat pentru ca am zis sa te mai las, dar ma si jignesti si te urci iar pe mapa, normal ca se dubleaza. Zi mersi ca nu mai e goldy momentan admin, ca el dadea exterminate -
Gata cu offtopic, nu are rost parerea mea o stiu cu totii sa vedem ce spun si ceilalti si alex.

Aratami cu ce te-am jignit nu pe forum in joc.

Posturi unite automat, 25-08-2012, 17:32:49

Nu am zis ca sunt servere mai tari am spus " Poate sunt si servere mai tari" Invata sa citesti

Credeam ca am laut Ban Permanent. Greseala mea. Poti sa anulezi sau sa stergi reclamatia.
PS: mam enervat ca mi-ai stricat tot scorul cand mi-ai dat slayurile alea.... si alea le-am zis la nervi "admin degaba, pupincurist"

0 0

Back to top
SyMsU

[Mentally Stable]

(since 28-12-2013 10:55)

Post Posted: 25-08-2012, 22:05:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mai trefluta adreseazate mai frumos un pic iar daca nazzy tia dat ban o ora nu e un capat de lume doar cred ca stii ca decizia adminilor se contesta pe forum(Ma refer la slay) nu pe sv iar cu statu pe mapa stii cum e esti in trecere team vazut tiam dat slay nimic mai mult....daca tia dat de mai multe ori cred ca a fost si pentru comentarii si pentru ca nu ai inteles de prima data!- Hai vedeti voi care-i treaba. bafta spor la frage -
!

Foaie verde castravete
Am dat hedu prin perete
Na fost cod a fost bulan
Dar adminu mia dat ban
0 0

Back to top
Fr3Ak*S
[Banned user]

Banned

(since 16-11-2014 15:49)

Votes: 6

Post Posted: 25-08-2012, 23:16:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trefla aici nazzy are dreptate cand nu e un admin pe serv e parapad
de codatii nu mai zic, in loc sa ma distrez si eu stau spec
el te-a avertizat cu slay u nu mai trebuia sa te sui pe mapa, u mai vroiai si kick si ban cum spune regulamentul
zi mersi ca ai scapat ieftin cu un ban de o ora. in timpul ala puteai sa faci altceva (metin )

0 0

Back to top
vest2Ihamsteru

[Detinator Vest]

(since 15-05-2023 22:09)

Votes: 156

Post Posted: 26-08-2012, 18:45:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PlayerEu wrote:

Cine crezi ca esti tu sefu tuturora esti un amarat de admin care ai donat sau ce ai facut sa ai si tu admin ca degeaba aia tu trb sa ti sv curat fara codati fara certuri si jigniri intre playeri nu sa te porti cum ai fi owneru sau seful lor sa sti si tu ca toti avem acleas drept nu esti tu un ***** mai cu mot decat noi.
Drept dovada nu mai dati la copii inaptii admini care sunt numai ABUZERI!!

Nu cred ca esti pe masura sa jignesti pe alti admini,daca nu stii sa joci sau sa incurci lumea.Dute si joaca pe alt server daca ai chef sa jignesti pe altii.Nu mai esti binevenit pe serverul nostru.

Done

0 0

Back to top
Smh?

[Owner xD]

(since 31-07-2020 12:56)

Votes: 4

Post Posted: 28-08-2012, 16:49:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nazzy wrote:
Atunci daca sunt servere mai tari ca asta ce mai cauti aici? du-te frate nu imi mai scoate peri albi cu nerespectarea regulilor. Si dupa cum vorbesti imi dau seama ce copil esti.

Ma nazzy e baiat cuminte si cu capul pe umeri daca ajungi sa il jignesti e clar.. suferi de neatentie...Pentru ca nu ai voie pe mapa.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by vest2Ihamsteru, 26 August 2012 16:46

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 13-01-2025, 07:13:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x