User
Pass
2FA

reclamatie lolflame cbr/striker...

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message546
RobB3rT

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 30-08-2013 11:27)

Votes: 3

Post Posted: 30-08-2012, 09:28:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc: cosmos
Nick-ul persoanei reclamate:lolf
Poze:
Descriere incident:

1-Nu mi se pare normal ca eu facanduti tie reclamatie tot tu sa raspunzi lasa ujn admin mai mare
2-Mi-ai dat warn ca iam dat lu calo 13 weed ...
3-Din faza aia calon3 nu a patit nimic....doar a castigat 13 weed nu a primit control ticket frisk...
4-Dinnou nu da /locked
5-el azi mia facut o magarie .....calon3....eram la event sa terminat tzatki ma ataca cu styles se duce juma de viata trag in tzatki si ala imi da w1....magarie frate la pus pe ala sa ma atace sa iau w.....
6-bebe atunci nu ia dat /frisk take ticket....asa ca nu se considera magarie toata povestea e ca iam dat 13 weed atat...e prea sarac si redus sa faca 13 weed
7-daca te uiti in chatlog e ra gingabell.... bebe atunci ia dat lu ala....din poze se vede ca nu o stat bebe acolo...cand iam dat 13 weed bebe nici nu era acolo era la fill dupa a venit....si ia dat lu ginga deci ai dat warn sa ne demonstrezi ca poti?>stim ca poti esti admin lool..

Cand viata iti da lamai deschizi un magazin de fructe!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cozmica

[Mentally Stable]

(since 11-09-2012 13:40)

Votes: 2

Post Posted: 30-08-2012, 10:54:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In viata mea nu am vazut asa ceva !!! Bai fratilor voi sunteti sanatosi ? Ce placere credeti ca le dati adminilor sa citeasca atatea reclamatii si atatea romane ce scrieti voi acolo ba?? Ca la un moment dat o sa ii tembeliti !! Eu unu m-am plictisit sa citesc ! in ultima saptamana au fost zeci faratilor ZEEECII de reclmatii !! credeti ca ei au timp sa stea sa citeasca la fiecare in parte ! si nici macar nu scrieti cum trebuie !! mai trebuie sa mai stea sa si descifreze ! Robert aici nu fac referire la tine !! fac la toti cei care nu au chef de joc pe sv Si au chef de panarama pe forum! am mai citit intr-un topic in care COsti daca nu ma insel a spus sa dea warn la cei care se cearta si umplu forumu de bazaconii !! va rog sa fiti si voi mai seriosi ma !! si daca nu ma insel problema asta se mai dezbate si in alt topic !!!
0 0

Back to top
RobB3rT

[Mentally Stable]

(since 30-08-2013 11:27)

Votes: 3

Post Posted: 30-08-2012, 10:58:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cozmica tu gandesti ? eu am luat warn ca am dat lu unu 13 weed....tre sa imi sustin afirmatiile ?? cum vrei recl lolf mia dat warn ca am dat 13 weed el ca e lolf inchide topicu.....ca aia e o magarie.....vrajeli sa scape...

Cand viata iti da lamai deschizi un magazin de fructe!

0 0

Back to top
Calon3

[Mentally Stable]

(since 20-05-2023 21:12)

Votes: 9

Post Posted: 30-08-2012, 11:17:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

RobB3rT wrote:
Nick-ul tau in joc: cosmos
Nick-ul persoanei reclamate:lolf
Poze:
Descriere incident:

1-Nu mi se pare normal ca eu facanduti tie reclamatie tot tu sa raspunzi lasa ujn admin mai mare
2-Mi-ai dat warn ca iam dat lu calo 13 weed ...
3-Din faza aia calon3 nu a patit nimic....doar a castigat 13 weed nu a primit control ticket frisk...
4-Dinnou nu da /locked
5-el azi mia facut o magarie .....calon3....eram la event sa terminat tzatki ma ataca cu styles se duce juma de viata trag in tzatki si ala imi da w1....magarie frate la pus pe ala sa ma atace sa iau w.....
6-bebe atunci nu ia dat /frisk take ticket....asa ca nu se considera magarie toata povestea e ca iam dat 13 weed atat...e prea sarac si redus sa faca 13 weed
7-daca te uiti in chatlog e ra gingabell.... bebe atunci ia dat lu ala....din poze se vede ca nu o stat bebe acolo...cand iam dat 13 weed bebe nici nu era acolo era la fill dupa a venit....si ia dat lu ginga deci ai dat warn sa ne demonstrezi ca poti?>stim ca poti esti admin lool..

eu imi vedeam linistit de treaba si dupa imi dai tu weed si fugi rpd la BeBe ..ti se pare ca sunt vinovat? Ai primit ce meritai + ca tiam dat weed inapoi..
si la punctul 5 . ai tras dupa tzatki el fiind civil si tu HA inseamna ca e Atac civil = w 1. legea..
la pct 7. magarie curata de la tine...minti in prostie . tu si ala sunteti frati nu conteaza unde era ala pentru ca ii puteai spune sa vina.

0 0

Back to top
Cozmica

[Mentally Stable]

(since 11-09-2012 13:40)

Votes: 2

Post Posted: 30-08-2012, 11:52:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am zis ca nu fac referire la tine robert ! Esti cu capu ? am zis in general ! Stai Relax !
0 0

Back to top
lolflamE*

[inQontrol]

(since 20-10-2017 17:49)

Votes: 33

Post Posted: 30-08-2012, 11:59:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nesimtitu, tot nesimtit ramane.
locked.

Fools set the rules in this world.
Just take a look around. It`s undeniable.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by lolflamE*, 30 August 2012 10:00

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-12-2024, 15:25:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x