User
Pass
2FA

XSilence-*** [EXE 2012] Codat/Configurat de Suke[SnK]

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message409
Snuke[SnK]

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-10-2012 08:34)

Votes: 8

Post Posted: 30-08-2012, 19:41:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru inceput vreau sa imi dati si mie +1,si ca sa nu dati degaba vam pregatit ceva;)
XSilence-***

Descriere :

Este un program luat de pe propria platforma de coduri cs/cheats cs unde am facut si *** pentru eventualii admini mai [...]
Deci sa incepem acest program nu poate fi bindat de orice *** sau update versiune a ei..
Sa nu ziceti ca pun keylogere uitati poza de la Platforma mea(este facuta in totalitate de mine si ia legatuura cu websitul si updatele 100%)
Are coduri functionale pe zp/cs normal etc... stati fara griji ca nu folosesc pe zp:)

De aici lam luat;)
Cerinte de system :

1gHZ procesor
128 mb ram
.NET FRamework 3.5 este free
cam atat!
SI WINDOWS

Instructiuni :

Va duceti unde aveti instalat csul si intrati in cstrike,copiati linkul din bara si il bagati la textul ala...
Dupa apasati pe activate si va aparea un mesaj....
Dupa ce e activat sunteti imuni la bindurile/si toate procariille provocate de *** sau alte porcarii...
Lam postat pentru ca sunteti care intrati pe alte servere si va binedaza cu reclame etc.....Bun am gasit solutia:)
Platforma de coduri nu o postez ca dupa o sa intrati pe sv cu coadele mele:)
Deci nu vreau sa ma dau mare dar am stat 3-4 zile la programare si design + legatura cu websiteul....

Dar am facut mai multe coduri printre care si *** (acesta nu e cod ci ***:D)

Asa arata :

Download>Download
Download>Download
Download>Download
Download>Download
Download>Download
E acelasi link!

Parteneri : RadioDisco

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xx2PaCxx

[FrEaKz.MaStEr]

Status: Offline
(since 25-02-2014 10:27)

Votes: 15

Post Posted: 30-08-2012, 19:56:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci eu daca joc numai pe zp si sunt si admin e de geaba - , norocul meu ca-s pe rosu - , da nu uit, pe toti care am datorie la ei v-am trecut pe o lista - sa nu va uit asa ca o sa fie o surpriza, si cei care intra cu binduri adica cei care deabia au intrat in cs pentru prima data ca acei sunt cu binduri nu cred ca vor intra pe forum ca sa ia lucrarea ta -, zic si eu dar asa e.

_-_-_-_-_-_-__-_-_-_-_-_-_

UKF Bass Culture 2
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-02-2025, 00:12:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password