User
Pass
2FA

Reclamatie X

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message394
Nirvana

[The chosen One :X]

Status: Offline
(since 07-08-2014 17:59)

Votes: 5

Post Posted: 30-08-2012, 23:50:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick:Nirvana
Nick adim:GangXtaZz
Descriere:Am vazut ca e la moda sa facem asta, am zis hai sa fac si eu...ce inseamna asta..postez la o reclamatie in care sunt si eu oarecum implicat cea a lui akont catre kubo in care apar si eu la TAB l(lista de playeri) si postez ca eram afara...bine ...si ma trezesc in joc cu WARN! WHY : ma bag la reclamatii:
frate mam bagat doar la reclamatia asta...ok? nu ca ma bag la fiecare reclamatie..acum pe bune ...eu ma bag la fiecare reclamatie?

Dar Kubo??>>nu este reclamatie fara sa apara walken pe acolo....GangX vreau /unwarn nu e corect sa primesc warn fara nicimacar un advertisement...asa...e prima data cand mam bagat intrun post care eram bagat..si totusi am luat warn....nu cred ca e corect >>el primeste unban el primeste unwarn...de ce ca e vechi pe server?pai ma cand jucam eu pe server gang nici helper nu era..nu ca te jignesc dar asta e adevarul !

In concluzie pentru ca stiu ca am scris degeaba si nu vei citi tot>>

Quote:
Nu mam bagat in reclamatii aiurea mam bagat doar 1 una si nu am fost avertizat nci macar odata !>>Walken e prezent la fiecare reclamtie fie NR PD VLA GROVE !si eu?doar la una..si el nu pateste nimic si eu iau warn direct..nu e corect[i][u]

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
[Striker]

[Account disabled]

Status: Offline
(since 03-12-2015 23:34)

Votes: 84

Post Posted: 31-08-2012, 02:07:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nervii lui au fost mai mult pentru Radiokiller, sa zicem ca tu ramai avertizat, dar nu te culca pe o ureche ca daca te mai implici undeva iti reprimesti warn-ul. Desi prin modul in care ai cerut-o, nu ai merita deloc.
Iar voi restul care mai cititi, nu sperati ca se va repeta si pentru voi.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by [Striker], 31 August 2012 00:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 11-11-2024, 21:28:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x