User
Pass
2FA

Raporteaza un membru
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 156, 157, 158  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message189762
Calon3

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 20-05-2023 21:12)

Votes: 9

Post Posted: 31-08-2012, 13:08:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="Deniss."]
sTk.aCceSs wrote:

_________________________________________________________________________________

Regula[1]: Certurile nu sunt admise, trebuie sa va intelegeti cat mai bine, orice neintelegere se poate rezolva, cine nu intelege primeste (/uninvite).
_________________________________________________________________________________

Regula[2]: Odata ce ati ajuns membru al guvenului, trebuie sa va faceti datoria si sa fiti cat mai activi(minim 3 ore pe zi), nu o sa admit sa vad politisti on/afk, si cel care are wanted sa stea fara griji. Pentru cei ce nu isi fac datoria, se vor alege cu (/uninvite).

Regula[3]: Trebuie sa aveti obligatoriu jobul [Detective], sa nu va prind cu joburi ilegale,ca aveti drugs/crack/materiale ca va zbor!

Regula[4]: Nu aveti voie sa omorati playerii de lvl 1/2/3 care au wanted. Sunt considerati newbie, pana ce o sa stranga bani si o sa invete regurile ii lasati in pace.

Regula[5]: Nu trebuie sa abuzati de comenzile /armour , /tazer , /swat , /take , etc. Daca folositi aceste comenzi in excess sau aiurea, ve-ti fi pedepsiti cu (/fwarn).

Regula[6]: In cazul in care un suspect foloseste comanda (/q)uit ii dati wanted 10 prima oara. La a 2-a abatere in interval de 60-90 de minute, ii faceti post si va primi (/warn).

Regula[7]: In cazul in care un suspect se foloseste de Helicopter/Plane/Boats pentru a scapa de voi si nu este nici un National Guard member ON/AFK, ii faceti poza pentru a le lua licenta si aveti dreptul sa folositi hydra/hunter.

Regula[8]: Modificat * [26/03/2012 | Ora: 19:00]: Aveti voie sa folositi (/frisk) ; (/take) pe lawyerii din jail. Chiar de sunt in jail doar pentru (/free) nu sunt scutiti de control.

Regula[9]: Aveti voie sa omorati suspectii care sunt la event si au wanted de dinainte // care sunt in (/safezone) // care se ascund in case/biz'uri.

Regula[10]: Nu aveti voie sa luati permisul de conducere la cei noi de lvl 1/2/3 care detin o masina cu nos. Daca au masina cu nos ii explicati ca nu e voie si ii spuneti ca trebuie distrusa! Daca nu vrea, atunci ii luati licenta.

Regula[11]: Modificat * [17/04/2012 | Ora: 18:02]Aveti voie sa dati (/frisk) playerilor care sunt in Case / HQ doar in cazul in care fuge de voi atunci cand l-ati anuntat ca-l controlati.

Regula[12]: Nu controlati lumea fara sa ii spuneti macar pe (/s)hout // (/me) // (/m)egaphone ca o sa ii controlati. Daca nu se supun, atunci le dati wanted pentru [Refuz control].

Regula[13]: Daca cineva detine wanted si este in jail, il omorati, timpul de jail va fi marit odata ce e omorat.

Regula[14]: Nu aveti voie sa dati (/clear) fara sa spuneti un motiv bine întemeiat. Cei ce dau (/clear) aiurea o sa primeasca (/uninvite).

Regula[15]: Nu postati la sectiunea Discutii intre membrii Police Department, acolo este postat [Police Departament Members] si doresc sa am accesul la [Edit] pentru a actualiza postul cand e nevoie.

Regula[16]: Cand sunteti (/undercover) puteti folosi (/frisk), (/take) si (/ticket). Nu aveti voie sa omorati suspectii sau sa le dati wanted. Se pedepseste cu (/fwarn)

Regula[17]: Nu aveti voie sa folositi comanda (/swat) decat pe o echipa de 3 suspecti cu wanted 10. Daca va omoara de cel putin 5 ori ii puteti face si post pentru a fi sanctionat cu (/warn).

Regula[18]: Nu aveti voie sa dati wanted aiurea, iar daca dati din greseala un alt wanted decat cel ce trebuia ii dati clear si ii dati wantedul care trebuie.

Regula[19]: Nu aveti voie sa folositi un limbaj vulgar, sa nu aud vreo injuratura pe (/r) // (/d) ca va zbor!

Regula[20]: Nu aveti voie sa va jucati cu comanda (/rb). Cei ce sunt prinsi au (/uninvite)

* Licentele Suspendate *

[1.x]Driving License:
  • Cand un suspect fuge de tine cu o masina timp de 10 minute+. ATENTIE: Daca suspectul fuge de exemplu de 9 minute cu un NRG iar apoi ia un Infernus, se reia cronometrarea. (Neaparat screenshoot / martori)
  • Daca suspectul detine nos. (Neaparat screenshoot / martori)

[2.x]Sailing License:
  • Daca un suspect fuge cu barca. Puteti sa il omorati cu hydra/hunter. (Neaparat screenshoot / martori)

[3.x]Flying License:
  • Daca un suspect fuge cu heli/avion. Puteti sa il omorati cu hydra/hunter. (Neaparat screenshoot / martori)

[4.x]Weapons License:
  • Daca un suspect va omoara de mai mult de 5 ori cu ajutorul armelor. (Neaparat screenshoot / martori)

[5.x]Weapons:
  • Daca un suspect este intr-o masina cu sofer si trage de pe H. (Neaparat screenshoot / martori)
  • Daca cineva care este jailed detine arme din (/sellgun).

Unde scrie?

Da nu scrie nici ca nam voie sa ii dau wanted dupa ce ma omoara pe nedrept la event nu?.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
.Sothale.

[Mentally Stable]

(since 15-05-2013 17:54)

Votes: 10

Post Posted: 31-08-2012, 13:11:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Defapt e de la sine regula asta ca doar nu sa te duci la un event si sai umpli pe toti aia care trag aiurea sau pe aia cu care faci dueluri sau pe ala care face eventu ca a tras in tine si tia zis sa stai linie etc.....
In fine la cat mam certat eu cu denis era normal sa nu tina cu mine la dar totusi este clar fwarn aici ....

0 0

Back to top
Livik

[Mentally Stable]

(since 21-12-2012 11:57)

Votes: 2

Post Posted: 31-08-2012, 13:13:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele meu in joc: Livik
Numele membrului pe care il reclami: Denis
Descriere a situatziei: Denis pentru nimik mi-a luat licenta de Driver kit eram la inkisoare
Dovada: Nam fiindaca nam reushit sa fotografiez

0 0

Back to top
Deniss.
[Banned user]

Banned

(since 04-09-2012 12:16)

Votes: 28

Post Posted: 31-08-2012, 13:14:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu sunt lider si ti-am luat licenta pentru ca ai fugit vreo 15 minute cu masina de langa pd (aia mai sus de restaurat)dupa ai luat FCr ai fugit si cu ala prin tot ls/sf

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție(lolflamE*).
0 0

Back to top
Calon3

[Mentally Stable]

(since 20-05-2023 21:12)

Votes: 9

Post Posted: 31-08-2012, 13:37:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

.Sothale. wrote:
Defapt e de la sine regula asta ca doar nu sa te duci la un event si sai umpli pe toti aia care trag aiurea sau pe aia cu care faci dueluri sau pe ala care face eventu ca a tras in tine si tia zis sa stai linie etc.....
In fine la cat mam certat eu cu denis era normal sa nu tina cu mine la dar totusi este clar fwarn aici ....

Plangi ca team omorat nu deaia...si nu team omorat la event..asta nu e fwarn.

0 0

Back to top
RobB3rT

[Mentally Stable]

(since 30-08-2013 11:27)

Votes: 3

Post Posted: 01-09-2012, 12:10:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau in joc: cosmos
Numele membrului pe care il reclami: state
Descriere a situatiei: mam dus dupa mening si calon3...ca aveam w1 sa primesc ticket sa iau clear... iam gasit pe aia 2 mening mia dat /ticket cu 10k w1...prin acest mesaj mening se da doar 2k.... si imd ma omorat state...deci eu vroiam sa platesc ticket el vine si ma omoara...a ma ifacut asa mam oprit la el iam cerut ticket el ma omoara...
Poze (dovada): http://egz.ro/!s1fb.png

Cand viata iti da lamai deschizi un magazin de fructe!

0 0

Back to top
Deniss.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-09-2012, 12:35:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mening fwarn state nimic , daca mai ai poze punele

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție(lolflamE*).
0 0

Back to top
datFeel

[Mentally Stable]

(since 21-04-2013 22:24)

Votes: 6

Post Posted: 01-09-2012, 16:23:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau in joc: cohones
Descriere a situatiei: eram la pd si pentru a nu stiu cata oara state ma tot opreste la control, desi niciodata nu am nimic la mine. imi da runner desi eu nu am fugit de el. Deasemenea numai cu mine a incalcat reguli: ma ataca cand era /undercover desi nu aveam w, abuza de /armor.
Poze (dovada): http://i49.tinypic.com/2hn40hx.png http://i49.tinypic.com/2hn40hx.png

0 0

Back to top
V3T3RANU

[WHISKY]

(since 27-03-2022 16:01)

Post Posted: 01-09-2012, 16:37:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numele tau in joc: Whisky
Descriere a situatiei: Se suie pe masina aiurea si imi da runner ! Ce inseamna asta ? Am si level 3 , e a 3-a oara cand imi da runner,faceti ceva !
Poze (dovada): http://imageshack.us/photo/my-images/94/samp165uc.png/

" The world, chico, and everything in it. "
0 0

Back to top
StatePotcovaru

[#potcovar]

(since 12-12-2016 22:42)

Votes: 20

Post Posted: 01-09-2012, 16:40:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@ Whisky,Cohones v-am zis sa va opriti sa va conrolez,ati refuzat v-am dat wanted,ce mai vreti?. Runner= Fugar.

0 0

Back to top
Deniss.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-09-2012, 16:42:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

datFeel wrote:
Numele tau in joc: cohones
Descriere a situatiei: eram la pd si pentru a nu stiu cata oara state ma tot opreste la control, desi niciodata nu am nimic la mine. imi da runner desi eu nu am fugit de el. Deasemenea numai cu mine a incalcat reguli: ma ataca cand era /undercover desi nu aveam w, abuza de /armor.
Poze (dovada): http://i49.tinypic.com/2hn40hx.png http://i49.tinypic.com/2hn40hx.png

Unde e poza cu undercover?Daca o ai pune'o

State nimic.Logic ca va da wanted daca fugiti

0 0

Back to top
datFeel

[Mentally Stable]

(since 21-04-2013 22:24)

Post Posted: 01-09-2012, 16:43:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

runner cand fug, dar din moment ce nu am fugit pt ce dai? consider ca ar trebuie implementata o regula impotriva abuzurilor: doar azi mi-ai dat control de cel putin 7-8 ori intr-un interval de 2 ore. avand in vedere ca sunt si incepator.
0 0

Back to top
Deniss.
[Banned user]

Banned

Post Posted: 01-09-2012, 16:44:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

V3T3RANU wrote:
Numele tau in joc: Whisky
Descriere a situatiei: Se suie pe masina aiurea si imi da runner ! Ce inseamna asta ? Am si level 3 , e a 3-a oara cand imi da runner,faceti ceva !
Poze (dovada): http://imageshack.us/photo/my-images/94/samp165uc.png/

Daca ai lvl 3 asta nu inseamna ca nu trebuie sa respecti regurile deja m-am saturat de voi aveti level mic si faceti ce vreti , e de azi nu mai luati CLEAR!
State NIMIC. Apropo tu ai mai jucat veterane.

Posturi unite automat, 01-09-2012, 17:44:52

datFeel wrote:
runner cand fug, dar din moment ce nu am fugit pt ce dai? consider ca ar trebuie implementata o regula impotriva abuzurilor: doar azi mi-ai dat control de cel putin 7-8 ori intr-un interval de 2 ore. avand in vedere ca sunt si incepator.

Am luat o decizie , el ti-a zis sa te dai jos nu te-ai dat ai primit wanted.

0 0

Back to top
StatePotcovaru

[#potcovar]

(since 12-12-2016 22:42)

Votes: 20

Post Posted: 01-09-2012, 16:45:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca esti incepator inseamna ca abuzezi? Ti-am zis sa te dai jos,nu te-ai dat si ai plecat cu masina,sau ai fugit de mine. Ti-am dat wanted,pt. ca nu ai stat.

0 0

Back to top
V3T3RANU

[WHISKY]

(since 27-03-2022 16:01)

Post Posted: 01-09-2012, 16:45:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai ma prietene,la reclamatia mea unde ai dovada ma ca ai zis stop !? te sui asa ca la tine acasa pe masina si dai wanted , unde am fugit !?

@ai zis date jos, fara control fara nimic . Sunt obligat cumva !?
Controale stiam ca se fac cu masina de politie,nu suit pe masina in timp ce merg linistit.

" The world, chico, and everything in it. "

Last edited by V3T3RANU on 01-09-2012, 16:50:20; edited 1 time in total
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by aste, 02 November 2013 12:32

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 112, 113, 114 ... 156, 157, 158  Next    

The time now is 03-12-2024, 00:30:02
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x