User
Pass
2FA

Reclamatie "okk"

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message698
valiyyy

[Freak]

Status: Offline
(since 07-08-2019 17:08)

Votes: 21

Post Posted: 03-09-2012, 13:29:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nume player : Legion
ip player : 92.84.78.124:27
nume admin : <rko>okk
motiv/dovada/argument : Am inteles ca am fost reclamat de un player cum ca as avea cod si am inteles si am predat pozele. Nu mi-a placut modul in care mi s-a cerut id-ul si cam cum suferea adminul "okk" de el. Este adevarat ca la un moment dat m-am adresat cu "idiot mic" dar asta se intampla pe mess.
concluzii : Din cate stiu eu o discutie pe mess nu are legatura cu serverul. Atat timp cat eu am predat pozele si discutia legata de ele s-a terminat restul este o discutie in particular. Pe mess pot sa injur si sa fac ce vreau eu atat timp cat nu sunt pe server. Daca adminul i s-a urcat la cap si sufera de el in asa fel incat daca un player ii zice pe mess cateva cuvinte el incepe cu "ai ban pe server" e clar.

Nu fii rau, nu scoate pistolul..ca ma pufneste rasul!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
h1n1

[MEGA GRIPA]

(since 28-03-2014 18:07)

Votes: 5

Post Posted: 03-09-2012, 14:03:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in cazul cind disctuti cu cineva, nu conteaza cine, trebuie sa ai "bunul simt" !!! eu stiu ca okk nu merita vorbele pe care le-ai zis, in asa caz cautati alt server!!
0 0

Back to top
valiyyy

[Freak]

(since 07-08-2019 17:08)

Votes: 21

Post Posted: 03-09-2012, 14:40:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

h1n1 wrote:
in cazul cind disctuti cu cineva, nu conteaza cine, trebuie sa ai "bunul simt" !!! eu stiu ca okk nu merita vorbele pe care le-ai zis, in asa caz cautati alt server!!

Sunt de acord cu ce spui tu dar cat timp eu nu injur pe server si nu joc cu cod nu are dreptul sa-mi dea ban pe o discu
tie in particular. Probabil ca nu ar merita sa i se vorbeasca asa daca nu ar vrea el sa arate ca are admin sa sa ii ia pe altii peste picior.

Nu fii rau, nu scoate pistolul..ca ma pufneste rasul!

0 0

Back to top
<rKo> | TaZ

[Mentally Unstableeee]

(since 14-08-2013 13:30)

Votes: 7

Post Posted: 03-09-2012, 14:40:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In cazul in care tu crezi ca pe mess poti vorbi cu un admin cum iti vine tie la "gura" si mai ai si pretentia ca poti intra dupa pe server sa te joci linistit ,te cam inseli aici.

ptr reclamatia asta nefondata si fara dovezi ai ss pe server 5 zile

Fara cerere unban.

"Nu am bani, resurse, sperante. Sunt cel mai fericit om in viata"

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by <rKo> | TaZ, 03 September 2012 12:41

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-07-2025, 06:10:01
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password