User
Pass
2FA

reclamatie k1dor si blz

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message575
ThUnDeR..

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-09-2012 17:07)

Votes: 2

Post Posted: 07-09-2012, 15:41:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau in joc:ThUnDeR
Nick-ul persoanei reclamate:k1d0or si bLz
Poze:
Descriere incident:deci,blz vrea sa ma scoate pe mine dupa ce ca ma injura si ma face ca toate alea cand eu ma chinui sa ii fac echipa.
1.bLz ia spus lui k1d0or sa-mi dea fpk ca el nu mai ma vrea pentru ca:am vorbit ceva cu el ca-l bag pe catalin,iar blz incepe sa sra cu gura pe mine ca de ce zbier si nu stiu ce,apoi a inceput sa ma injure sa-si bata joc de mine si daia a vrut sa ma scoata.
2.k1d0or nestiind sa ia decizi,bLz ar trebuii sa ia fpk ci nu eu,eu nu am facut nimic gresit daca bLz ma facut co sa ma lase dracu acolo.
3,cer sa mi se scoata bl si la lider si la civili sa ma bag inapoi in grove street iar blz sa ia fpk apropo k1d0r aici e pentru el postul adica imi da bl si la civili ca a zis bLz sa ma scoata?pai stai asa eu aproape faceam 3 sau 4 satapmani in grove street si iau bl si la civili si la lider?vreau sa raspunda cineva care poate clarifica totul si va rog frumos as vrea inapoi in grove street sa imi continui munca,pentru ca nu am gresti cu absoulut nimic sa ma scoata !cica am gura mare,dar tot bLz incepe toate alea si se leaga de mama si de tot uitativa si la postul care i lam facut cum vorbeste aproape in fiecare zi cu mine.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
alinalinush909

[Creep]

(since 28-01-2018 08:33)

Votes: 10

Post Posted: 07-09-2012, 15:48:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Thunder sa straduit mult pt aceasta factiune, cand dadeam takeuri si mai pierdem,blz nici nu era online,thunder se stimtea prost ca acum vine blz si ii face tamtam...
Mereu blz sarea cu gura pe el ... daca nu castiga la take, gata te scot si el nici macar nu se sinchisea sa intre... a prins si el cateva takeuri ca era online
Nu cer ca thunder sa fie iar lider grove dar macar sa scoata bl-ul frate... el a stat mai mult de 2 saptamani grove chiar o luna aproape
Blz cand esti on pe samp sa ma dai afara!

0 0

Back to top
lolflamE*

[inQontrol]

(since 20-10-2017 17:49)

Votes: 33

Post Posted: 07-09-2012, 15:50:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bl la civili ai luat ca n-ai avut 2 sapt.
si blz e lideru general, nu tu.

Fools set the rules in this world.
Just take a look around. It`s undeniable.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
k1d0or.

[Sa:Mp AdMiN]

(since 02-09-2019 18:54)

Votes: 55

Post Posted: 07-09-2012, 15:51:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai asa,ca nu am gestionat bine problema !
Scuzele mele thunder,eram pe picior de plecare,trebuia sa merg pana afara
Iti scot bL,ca nu ai vina tu...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ThUnDeR..

[Mentally Stable]

(since 16-09-2012 17:07)

Votes: 2

Post Posted: 07-09-2012, 15:52:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BA,BLZ IA FPK PENTRU CA MA JIGNIT NU STITI SA LUATI DECIZI BAGATIMA inapoi lider va rog pentru ca daca are ala chef de ce sa ma scoate? pai hai sa facem frate mereu asa il scot pe asta ca asa vreau eu si bag pe altu co,cer inapoi lider sau sa se scoata BL de la civili acum pentru ca am luat pe nedrept
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by k1d0or., 07 September 2012 13:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 15-04-2025, 13:04:12
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password