User
Pass
2FA

Mici sugestii

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1599
Dragosh12

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-09-2022 04:56)

Votes: 6

Post Posted: 07-09-2012, 12:10:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare salutare.
Imi place foarte mult serverul si nu am absolut rau ce sa spun despre server sau ce sa critic. Iar din acest punct de vedere as avea niste mici sugestii referitoare la cateva sisteme de pe server.

Referitor la daily quest cu valor, sa fie mutat npc-ul (Archmage Lan'Dalock) in Stormwind/Orgrimmar, ar fi mai practic pentru ca nu ar mai trebui mers in Dalaran de fiecare data.

Referitor la votat, votez zilnic si imi place shopul in care pot cumpara cu punctele, este bine pus la punct. Apropo de puncte, ma gandeam sa fie ceva concursuri pe forum sau in joc daca nu, care sa dea ca recompensa puncte de vot. Nu pentru ca nu vreau sa votez (fac asta zilnic de 2 ori pe zi - o data la 12 ore) dar trebuie adunate mult prea multe puncte pentru ca sa colectionez toate mounturile din shop sau gear-ul de transmogrifat (neputand fi achizitionat in joc.)

Referitor la eventuri, cred ca ar trebui pusi in functie niste "Event masteri" care sa se ocupe doar cu asta, si sa faca vreo 2-3 eventuri pe zi, indiferent de care iar recompensa sa fie companioni sau alte chestii interesante.

Va multumesc,
Dragos.[/url]

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
mihai25

[Winter is here!]

(since 13-11-2022 10:56)

Votes: 153

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-09-2012, 12:23:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dragosh12 wrote:

Referitor la daily quest cu valor, sa fie mutat npc-ul in Stormwind/Orgrimmar, ar fi mai practic pentru ca nu ar mai trebui mers in Dalaran de fiecare data.

Aici nu sunt de acord cu tine, e bine pus acolo unde erau si quest week pe wotlk, mai scoate lumea din ogg si sw si numai ramane asa pustiu dalaranu.

0 0

Back to top
cosmi
[Banned user]

Banned

(since 27-10-2013 06:31)

Votes: 10

Post Posted: 07-09-2012, 13:06:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parca am citit pe undeva ca, daca postezi multe buguri sau exploituri pe forum poti fi recompensat in vote points, sau daca gasesti un exploit mare primesti un item la legere.Nu sunt sigur de asta dar asa imi amintesc.

My Passion

0 0

Back to top
Dragosh12

[Mentally Stable]

Post Posted: 07-09-2012, 18:06:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aha. Ar fi frumos pentru ca eu ca sa imi scot setu de transmog imi trebe 450 vote points. Deci de 80 de ori sa votez. Care e cam mult timp nu ca m-ar durea mana -
0 0

Back to top
Necris

[Alcoholic Elon Musk]

(since 28-09-2022 13:14)

Votes: 76

Post Posted: 07-09-2012, 21:04:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dragosh12 wrote:

Referitor la eventuri, cred ca ar trebui pusi in functie niste "Event masteri" care sa se ocupe doar cu asta, si sa faca vreo 2-3 eventuri pe zi, indiferent de care iar recompensa sa fie companioni sau alte chestii interesante.

Dis i like, H&S pe 15 / 10 / 5 Vote points sau cum e acum pe companions dar ceva mai des.

>PC Upgrade Guide<

Discounturi @ IT

Voucher PC-Garage: WK6Q4TII

0 0

Back to top
Dragosh12

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-09-2012, 11:30:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si mie mi se pare ca sunt prea putine. Stai si nu ai ce face cat timp esti ba intr-un queue ba in asteptarea unui raid sa se umple. Fie mergi la dueluri fie te plimbi fie faci stiu eu ce altceva ca sa treaca timpu.

@myhay25 Ce-i drept ca ala-i singuru motiv pentru care mai ies din Stormwind. Ca in rest numa prin Tol Barad ce imi mai fac damblaua.

Last edited by Dragosh12 on 08-09-2012, 11:32:34; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Sartorius

[s a d b o y s]

(since 09-09-2018 07:14)

Votes: 249

Post Posted: 08-09-2012, 11:32:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+1 pentru event master. Si la o perioada mai mare de timp sa se organizeze si un event mai mare gen stairs sau mai stiu eu ce.

gandacel wrote:
avioane, daca ai lasa forumul si ai inceta in a te mai da superior userilor, folosind niste butoane, mai bine ai termina liceul si le-ai arata profesorilor ca esti superior. noua ne dai warn/ban gata ne-ai linistit dar adevarata provocare e la liceu

0 0

Back to top
Dragosh12

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-09-2012, 11:38:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stairs nu prea are rost, pentru ca sunt destul de grele pentru unii si atunci apeleaza la hackuri. Din partea mea sa bage fly sau stiu eu ce mai ca oricum iau ban dar nu. Parerea mea ca idei pentru eventuri sunt cu nemiluita. Uite un exemplu de event mare: In fiecare saptamana se spawneaza un boss, undeva intr-o zona care nu stie nimeni. Si sarcina fiecaruia e sa caute bossu ala si sa il omoare. Sau se mai poate ceva de genul unei invazii. Tot saptamanal apar peste tot prin lume niste inamici gen infernali. Tu ii omori si aduni ceva ce le pica. Ceva-ul acela il folosesti la schimb intr-un quest pe stiu eu ce recompensa (valor, justice, companioni, vote points, etc.). Ma rog idei ar fi foarte multe.
0 0

Back to top
OverraS

[Mentally Stable]

(since 03-11-2014 06:00)

Votes: 4

Post Posted: 08-09-2012, 17:15:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dragosh12 wrote:
Stairs nu prea are rost, pentru ca sunt destul de grele pentru unii si atunci apeleaza la hackuri. Din partea mea sa bage fly sau stiu eu ce mai ca oricum iau ban dar nu. Parerea mea ca idei pentru eventuri sunt cu nemiluita. Uite un exemplu de event mare: In fiecare saptamana se spawneaza un boss, undeva intr-o zona care nu stie nimeni. Si sarcina fiecaruia e sa caute bossu ala si sa il omoare. Sau se mai poate ceva de genul unei invazii. Tot saptamanal apar peste tot prin lume niste inamici gen infernali. Tu ii omori si aduni ceva ce le pica. Ceva-ul acela il folosesti la schimb intr-un quest pe stiu eu ce recompensa (valor, justice, companioni, vote points, etc.). Ma rog idei ar fi foarte multe.

Ehehe, am vazut eu ceva de genul undeva, gm`u se transforma intr`un dragon , avea ceva skilluri 4-5 intra in ogrimmar/stormwind desigur nu crapa tot ce vedea pana cand nu incepeau jucatorii sa atace, la sfarsit cand reuseau sa`l faca erau premiati cu niste puncte in-game custom care le schimba la un vendor pe un mount / companion/ piesa gear pve/pvp etc....si cand vezi asa ceva, un role play de genu "Baa ne ataca capitala" iti cade fata si dai in dragonu ala de placere chiar de ai level 10.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 20-02-2025, 17:25:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x