User
Pass
2FA

[REJECTED] win trade BG

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message543
dathDK

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-07-2013 13:28)

Votes: 5

Post Posted: 10-09-2012, 07:01:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link:
Descrierea bugului / Bug description: Sunt sigur ca multi ati observat ca in ultimul timp apar tot mai multi AFK in BG-uri, problema este ca unii bieti destepti de la hoarda fac caractere de lvl 85, party de cate 5 si dau concomitent join bg si de la hoarda si de la ally tinand-usi charele de la ally afk, nimeresti peste cate 5-8 chare afk intr-un singur BG si lucrul asta se intampla zilnic si nu veniti cu chesti de genul dati-le raport, pentru ca pana se apuca 3 oameni sa raporteze altii 5-8 pana primesc aia kick pana intra altii, meciul pierdut...............plus de asta la alianta stau uneori cate 40 de oameni in queue care nu pot intrasa joace din cauza altora care tin locurile ocupate........Nu se poate face cumva astfel incat de pe acelasi IP sa nu te poti conecta si la ally si la hoarda deodata?
Dovada / Proof:

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Soulshard

[Creep]

(since 08-05-2015 19:56)

Votes: 17

Post Posted: 10-09-2012, 07:15:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu unul sunt împotriva. Dacã tu îþi iei bãtaie în bg nu vreau sã nu-mi mai pot folosi caracterele de la ambele facþiuni pentru farmat ºi jucat. Ar fi o idiotenie sã interzicã aºa ceva pentru ca foarte mulþi playeri ar fi afectaþi. Eu unul vorbesc din perspectiva unui player pve. Idea ta m-ar afecta mult.
Salut.

Keep friends close, and enemies guessing.

0 0

Back to top
dathDK

[Mentally Stable]

(since 15-07-2013 13:28)

Votes: 5

Post Posted: 10-09-2012, 07:20:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca imi iau bataie? dar tu nu ti-ai luat bataiesa joci mereu 9 vs 15 sau 5 vs 10? Si din perspectiva farmatului cam ce farmezi tu concomitent la hoardasi la ally i acelasi timp? vreun fishing bot ? sau bg bot?
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Juhziz, 10 September 2012 08:05

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-06-2025, 20:07:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password