User
Pass
2FA

[rezolvat]Cerere unban nick: doi copaci cu flori

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message1138
tudorsrb

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-09-2012 20:17)

Votes: 2

Post Posted: 11-09-2012, 19:13:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul doi copaci cu flori
Data + ora: 09.11.2012 8.00
Harta: de_dust2
Admini online: copacel mititel simpaticel, coldplay
Adminul: copacel mititel simpaticel
Motivul: Aveam un nick care continea cuvantul copac. dupa ce a afirmat pe chat ca el este singurul cpac de pe server a dat ban la mai multi cu nick care continea cuvantul copac.
Dovada:
Ip-ul: 95.76.74.129

Acuma, pe bune, chiar asa copii va puneti admini?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 11-09-2012, 19:34:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Copil? Ok, vad ca ai aceasi ip cu celalalt. Probabil sunteti 2 pe un ip (rude sau ceva). Sa-ti multumeasca celalalt. Nu primiti unban.
0 0

Back to top
mariusellu

[Account disabled]

(since 24-11-2012 11:00)

Votes: 90

Post Posted: 11-09-2012, 20:07:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Astia ne copie,sa nu va prind cu flori:)))

M-am mutat,Sunt shiny mai nou.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
tudorsrb

[Mentally Stable]

(since 13-09-2012 20:17)

Votes: 2

Post Posted: 11-09-2012, 21:23:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Suntem rude de retea de bloc, nu-i asta problema ta cea mai mare. Problema ta nu ar trebui sa fie cine este ruda cu cine (pentru asta sunt niste telenovele pe acasatv), ci ar trebui sa fie cine ce nick isi pune, apoi, scuza-ma dar daca asta sta problema modifica pune la about la server "ORICE NICK CE CONTINE CUVANTUL "COPAC"PRIMESTE BAN FARA WARN". Si da, zic copii, si o mai zic de cate ori trebuie pentru ca ceea ce ai facut tu, admin de server cu o oarecare "responsabilitate", ca sa o numim asa, se numeste copilarie. Nu am zis nimic de varsta ta fizica, sa nu o iei in nume de rau.
In orice caz, ownerii acestui server ar trebui sa isi puna macar o intrebare pentru cine pun admin. Problema mea nu este ban-ul primit, sunt prea multe servere ca war4, problema mea este personala cu tine, ca admin.

Tinere, zi mersi ca nu te cheama "pu|ea" in buletin si mai lasa pe altii in pace. Evenetual daca vrei iti zic unde stau sa ca sa tai toti copacii din fata blocului meu.

0 0

Back to top
NovzkI

[√–1]

(since 28-03-2020 17:28)

Votes: 209

Post Posted: 12-09-2012, 04:10:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si-a pus revox numele asta, si hop in fiecare zi tot apare cate un copac. Copii sunteti voi, care sunteti prea plictisiti si va apucati sa-l copiati pe el.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
revox

[Psychotic]

(since 13-03-2023 07:43)

Votes: 328

Post Posted: 12-09-2012, 10:01:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tudorsrb wrote:
Suntem rude de retea de bloc, nu-i asta problema ta cea mai mare. Problema ta nu ar trebui sa fie cine este ruda cu cine (pentru asta sunt niste telenovele pe acasatv), ci ar trebui sa fie cine ce nick isi pune, apoi, scuza-ma dar daca asta sta problema modifica pune la about la server "ORICE NICK CE CONTINE CUVANTUL "COPAC"PRIMESTE BAN FARA WARN". Si da, zic copii, si o mai zic de cate ori trebuie pentru ca ceea ce ai facut tu, admin de server cu o oarecare "responsabilitate", ca sa o numim asa, se numeste copilarie. Nu am zis nimic de varsta ta fizica, sa nu o iei in nume de rau.
In orice caz, ownerii acestui server ar trebui sa isi puna macar o intrebare pentru cine pun admin. Problema mea nu este ban-ul primit, sunt prea multe servere ca war4, problema mea este personala cu tine, ca admin.

Tinere, zi mersi ca nu te cheama "pu|ea" in buletin si mai lasa pe altii in pace. Evenetual daca vrei iti zic unde stau sa ca sa tai toti copacii din fata blocului meu.

Daca ai sti cate copiaza astia pe aici, nu numai de la mine nu ai mai fi asa suparat. - In mare parte imaginatia lipseste cu desavarsire. Si ca sa zic mai drept, am fost "copiat" de prea multe ori ca sa mai zic "da-i in spanac".
Si nu ma lua cu "tinere". Cine pun admin? Am fost owner(primul vad de owneri) , numai eu stiu cate nopti nedormite am avut. Asa ca scuteste-ma cu faze pe cine pun admin(ei).
Si v-am zis foarte clar sa scoteti cuvantul copac din nick, i-am schimbat odata nickul. Si-a pus iar, i-am dat ban. Destul de simplu. M-am saturat sa explic fiecarui in parte toate prostiile, care intelege, bine. Care nu, la fel de bine.
Oricum banul tau depinde de colegu de retea. Care sustine niste lucruri. Si vreau dovezi.

l.e. Ah, nu e colegul tau respectivul. My bad.

0 0

Back to top
prafz0r

[wwwwwww]

(since 07-03-2019 14:22)

Votes: 21

Post Posted: 12-09-2012, 12:52:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aveti unban si tu si colegul tau de retea.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by prafz0r, 12 September 2012 10:52

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 14-08-2025, 16:38:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password