User
Pass
2FA

TIGANU
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3456
[S]-laNg
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 15-02-2013 08:02)

Votes: 10

Post Posted: 12-09-2012, 17:38:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Edited
te dai drept owernu sv si te comporti de parca lai detine
chiar daca nu am dovezi yo stiu ca 22 de playeri au vazut ca ESTI UN OFTICAT care e in incapacitate sa PIARDA.
Eram pe -144ammo si era happy hour si am mai ramas noi 2 yo surv si tu zm da in loc sa stai sa se termine runda mai rpd sau sa lasi oamenii sa se bucure de happy ai inceput sa fugi ca tiganu la furat
deci tragand linie TI SA URCAT PUTEREA LA CAP
si ca sa citam XX2PaCXX a zis "asta e respectu care vil arata snuke voua"
atat am avut de zis sper ca macar sa inveti cv ca numi pasa de tine doar de playerii de pe sv care VOR SA JOACE

Staff message (Ravenous):

+3 Warnuri - Calmeaza-te

B.U.G Mafia, MarkOne1, Sisu, Alan&Kepa, Cedry2k, Deliric1, Vlad Dobrescu, Carbon, Bitza, Ombladon, Cheloo, FreakaDaDisk, DOC.

C.I.A - Slang
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
xx2PaCxx

[FrEaKz.MaStEr]

(since 25-02-2014 10:27)

Votes: 15

Post Posted: 12-09-2012, 18:02:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mda, asa am zis - . + ca si Monta , Alina , si alti admini au vazut asta, frumos Snuke, ai mai avut faze din astea si mai spuneai de ce nu iti apreciem munca. Raised eyebrow Si Lang, esti foarte destept, daca vroiai sa iasa ceva din treaba asta puteai macar sa faci reclamatia dupa model

Posturi unite automat, 12-09-2012, 19:02:47

Aaa si inca ceva Snuke, placuta faza in care ma fugareai cu portalul si deschideai unul la mama ..... sus de tot si pe urma unul sub mine, dragut, vei avea parte de mult respect din partea mea. - De acum in colo am sa devin serios ca vad ca si de mine va bateti joc.

_-_-_-_-_-_-__-_-_-_-_-_-_

UKF Bass Culture 2
0 0

Back to top
Snuky.SnK

[Admin<Config Maker>]

(since 23-08-2013 10:21)

Votes: 11

Post Posted: 12-09-2012, 18:13:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Sa clarificam, TIGAN e cinea tea facut pe tine!
2. Power a zis ca fiecare joaca cum vrea este un joc free!
3.Nu mam dat drept owner,si ca respect akum 2 luni am cumparat 5 VPS(virtaul private network) si am bagat dropuri in sv + populare;)
4. Cu PORTALU mie nu imi convine sa ma urmareasca alina si duplex si valy cu portalu si sa ma arunce in groiaapa de asta fac asa;)
5.Ca nu atac!(Cand eu eram survivor, skyreisro blue gaborul si multi altii nu ma atacau,eu de ce as faceo?)
6.Un proverb : Nu te cobora la mintea unui copil !
7. Akum ca am vip pe toti va mananca gelozia,si va ofticati;)
8.NU MA COBOR LA MINETA TA!
9.Daca tu te uiti in oglinda si te vezi,nu fa pe altul tigan!Daca te vezi pe tine CIOARA nu fa pe altu!
10. Daca nu stii sa vorbesti frumos nu mai vorbi deloc!
Si in + tu pe server ma injurai ai primit gag 10 minute de la momtaghiu,dupa ai continuat sa injuri! Ai luat Ban permanent pe steam pe nick si ep ip;)
11..T/C

Staff message (Ravenous):

+1 Warn - Nu era nevoie sa il ataci si tu

0 0

Back to top
xx2PaCxx

[FrEaKz.MaStEr]

Post Posted: 12-09-2012, 18:21:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca cineva te-a fugarit cu portalul nu era nevoie sa imi faci si mie acelasi lucru ca poate sunt intr-o perioadat mai dificila si nu ma simt prea bine si nu imi arde de glume, sau cu iguana aia, macar le-ai putea folosi in limita bunului simt, ca e ai facut tu acolo era nesimtire curata. Am sa fac niste topicuri in care am sa sugerez sa se faca niste modificari mari la iguana si portal. Sa fie folosite in limita bunului simt

UKF Bass Culture 2
0 0

Back to top
Snuky.SnK

[Admin<Config Maker>]

Post Posted: 12-09-2012, 18:29:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa zicem ca omu da bani pe vip da,pai de ce ar mai da bani pe vip daca nu poti folosi iguana sau altceva!?
0 0

Back to top
Ahile01

[Ahile.Kz.Master]

(since 16-03-2014 18:17)

Votes: 2

Post Posted: 12-09-2012, 18:40:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snuke..uite aici gresesti tu mult..cum vrei tu respect daca il fugaresti pe altu cu protalu si daca dai ban de niciun motiv...si te comporti exact ca un owner cand dai ban nici nuti pasa..scrii la motiv tot felu de *****.....si tu din astea ce faci?? vrei respect...pai respect nu vei avea niciodata daca continui!

"Daca taci atunci cand ar trebui sa vorbesti,sa stii ca esti fricos"

0 0

Back to top
Snuky.SnK

[Admin<Config Maker>]

Post Posted: 12-09-2012, 18:46:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ahile01 wrote:
Snuke..uite aici gresesti tu mult..cum vrei tu respect daca il fugaresti pe altu cu protalu si daca dai ban de niciun motiv...si te comporti exact ca un owner cand dai ban nici nuti pasa..scrii la motiv tot felu de *****.....si tu din astea ce faci?? vrei respect...pai respect nu vei avea niciodata daca continui!

Bai eu cred ca nu ai toata pasarelele la cap!

Cum fara motiv=))
Dupa ce ma injurat ia dat gaga montaghiu!Dupa iar m-a injurat! si tot a continuat!Era si normal sa ia ban! daca sufera!
Sii nu mai zi ma arhile ca si tu te dai mare boss pe server tiam zis ca o sa iti fac reclamatie ai dat banuri aiurea fara motiv la fel si slay si gag!

Deci nu te mai da tu mare!;)Nu ai ajutat cu nimic acest sv nici macar redi\recte nu tii!RUSINE vii la mn si imi tii replica!

Ink ceva lang e vina mea ca daca tu nu stii juca cs si pierzi ammo?

+ CA NU AI NICI O DOVADA!

DECI OUT!

0 0

Back to top
Ahile01

[Ahile.Kz.Master]

(since 16-03-2014 18:17)

Votes: 2

Post Posted: 12-09-2012, 19:24:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai copilas ia zi tu frumos asa cand am dat yo gaguri ..slayuri sau banuri in prostie??ia zi tu frumos cand??stai pana maine si tot nai nimic de spus tu..dar cand ma dadeam yo boss ma ??zi asta la fel pana maine tot nimic..tu ai zis toate astea ca nai cum sa-mi dai replica ..asta ca mai usor cu astea!

"Daca taci atunci cand ar trebui sa vorbesti,sa stii ca esti fricos"

0 0

Back to top
[S]-laNg
[Banned user]

Banned

(since 15-02-2013 08:02)

Votes: 10

Post Posted: 12-09-2012, 19:27:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai sictir congolezule pueertoricanule si pot so tin asa pana cand vreau
ma doaren cuc ca tiau luat vip...
si apropo JOCUL E FREE IN LIMITA BUNULUI SIMT
si cica daca nu te cobori la mintea mea:)) da aveam aceeasi varsta hai smechere daca vii pe un teren neutru te mai tine s faci figuri?
tu zici cuvinte mari da esti doar un kkt ca multi se dau bagabondi din spatele tastaturii da daca iti inchid pc iti tremura chilotii
na ca tiam gasit si nume de tigan -
Mistret-Beat Ciumecu Smarandoilor

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=224577440967634&&set=a.224577430967635.52286.100002461390077&&type=3&&theater

-))))))

B.U.G Mafia, MarkOne1, Sisu, Alan&Kepa, Cedry2k, Deliric1, Vlad Dobrescu, Carbon, Bitza, Ombladon, Cheloo, FreakaDaDisk, DOC.

C.I.A - Slang
0 0

Back to top
xx2PaCxx

[FrEaKz.MaStEr]

Post Posted: 12-09-2012, 20:04:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cu ce sa incep. Ahile nu stiu daca a folosit de 5 ori functia de gag de cand e admin si tu zici ca se da boss cu ban-uri si kick-uri in prostie - . Amuzant, admin mai tacut ca el nu am vazut. -
Si acum hai sa fim seriosi, te dadeai mare inainte, dar acum ca mai ai si VIP esti prea tare in gura, si te dai prea rotund, tot acelasi grad avem amandoi, sa nu crezi tu ca esti "mare scula de bascula" daca esti VIP, nu te supara dar ia exemplu de la Alina are vip, nu intrece limita si nici tare in gura nu este, ba din potriva ca nici nu vorbeste mult - .
Si Lang ti-ar trebui calmante ca faci prea urat, stiu ca ai ura pe unii admini dar strange din dinti si taci!

UKF Bass Culture 2
0 0

Back to top
S.A.

[Mentally Stable]

(since 12-10-2015 21:52)

Votes: 3

Post Posted: 12-09-2012, 20:16:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ahile dupa cum stiu eu pentru jignit admin se dedea ban perm mai demult acum nu stiu cum e exact, la faza cu portalu e vina amandurora nici snuke nu trebuia sa il fugareasc pe pac dar nici pac nu trebuia sa se oftice doar din asta...si lang se vede cum respecti tu oamenii dupa ce ai zis in reclamatie cu atatea jigniri......oricum reclamatie fara dovezi si nu dupa model T/C

“When you want to succeed as bad you want to breathe, then you’ll be successful” - Eric Thomas
0 0

Back to top
xx2PaCxx

[FrEaKz.MaStEr]

Post Posted: 12-09-2012, 20:23:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eram intr-o dispozitie proasta si inca mai sunt si nu imi ardea de glume

UKF Bass Culture 2
0 0

Back to top
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 5 days ago)

Votes: 729

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-09-2012, 20:48:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu mai conteaza ce faceti acum pe sv si forum faza e ca S-lang esti un nesimtit si ai primit ce meritai ,dar vad ca nu teai multumit cu atat,tiai facut rost de 2 reclamatii care poate iti vor aduce ban pe forum sau multa reputatie pe minus ca sa vada lumea cine esti,daca te mai prind pe server,ehh,bafta -

Ps:Iert dar nu uit!

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0

Back to top
The Revolution

[Mentally Stable]

(since 28-01-2014 13:48)

Votes: 5

Post Posted: 12-09-2012, 21:11:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Snuky.SnK wrote:
1. Sa clarificam, TIGAN e cinea tea facut pe tine!
2. Power a zis ca fiecare joaca cum vrea este un joc free!
3.Nu mam dat drept owner,si ca respect akum 2 luni am cumparat 5 VPS(virtaul private network) si am bagat dropuri in sv + populare;)
4. Cu PORTALU mie nu imi convine sa ma urmareasca alina si duplex si valy cu portalu si sa ma arunce in groiaapa de asta fac asa;)
5.Ca nu atac!(Cand eu eram survivor, skyreisro blue gaborul si multi altii nu ma atacau,eu de ce as faceo?)
6.Un proverb : Nu te cobora la mintea unui copil !
7. Akum ca am vip pe toti va mananca gelozia,si va ofticati;)
8.NU MA COBOR LA MINETA TA!
9.Daca tu te uiti in oglinda si te vezi,nu fa pe altul tigan!Daca te vezi pe tine CIOARA nu fa pe altu!
10. Daca nu stii sa vorbesti frumos nu mai vorbi deloc!
Si in + tu pe server ma injurai ai primit gag 10 minute de la momtaghiu,dupa ai continuat sa injuri! Ai luat Ban permanent pe steam pe nick si ep ip;)
11..T/C

Deci practic cum zicea si grasu Casa moara fetili. cum sa zic io mai exact. Snuke toti au dreptate cu portalu. Io nici nu eram atent si am cazut in potalu tau si la sfarsit cand sa cad nu mergea parasuta si am facut cunostinta cu pavaju -. Si nu trebuia permanent puteai sa ii dai 1 zi 2 nu chiar permanent. Acum serios ai exagerat. II dadeai o saptamana o zi o luna dar nu permanent tata - in fine power o sa decida. Bafta

0 0

Back to top
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 5 days ago)

Votes: 729

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-09-2012, 21:14:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xx2PaCxx wrote:
Cu ce sa incep. Ahile nu stiu daca a folosit de 5 ori functia de gag de cand e admin si tu zici ca se da boss cu ban-uri si kick-uri in prostie - . Amuzant, admin mai tacut ca el nu am vazut. -
Si acum hai sa fim seriosi, te dadeai mare inainte, dar acum ca mai ai si VIP esti prea tare in gura, si te dai prea rotund, tot acelasi grad avem amandoi, sa nu crezi tu ca esti "mare scula de bascula" daca esti VIP, nu te supara dar ia exemplu de la Alina are vip, nu intrece limita si nici tare in gura nu este, ba din potriva ca nici nu vorbeste mult - .
Si Lang ti-ar trebui calmante ca faci prea urat, stiu ca ai ura pe unii admini dar strange din dinti si taci!

Alina e tacuta,persoana aia daca ii pot zice asa imi este cea mai antipatica o urasc,are niste figuri de parca ea ii nush cine,se abtine dar odata va calca ea stramb si rezolv eu

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Ravenous, 12 September 2012 22:16

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 08-02-2025, 09:20:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x