User
Pass
2FA

[Rezolvat]Reclamatie - vot schimbare harta
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message6326
weedoo

[Mentaly UnStable]

Status: Offline
(since 17-11-2014 12:58)

Votes: 11

Post Posted: 14-09-2012, 13:14:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.harta: nu mai tin minte
2. ora: 13.30 aproximativ
3. motiv: fara vot de schimbare harta
4. nadpkl, throne
5. dovada: Pt cine are rabdare aici este toata consola:
Code:
http://speedy.sh/e6m4T/dinaunion.docx

Regulamentul:
3. Harta se schimba doar daca a fost supusa votului si doar atunci cand mai sunt cel mult 10 minute din timpul de joc. (un avertisment)
4.1. Chiar daca jucatorii doresc schimbarea hartii care a iesit la vot desi timpul hartii nu s-a scurs, cererire lor vor fi ignorate si va se va lasa harta sa curga.(un avertisment)
4.2. Se accepta vot de schimbare cu "da / nu" in momentul in care aproape toti playerii doresc schimbarea hartii.
4.3. Daca uitati sa dati vot si mai sunt 3 minute din harta, lasati sa intre votul automat sa nu se creeze confuzii.

Se da rtv, printre nominalizare era de_dinaunion (o harta care a inceput sa prinda printre o parte din jucatorii de pe server) si castiga la numar de voturi. Restul luat din consola eu fiind Squirrel-on-Cocaine:

*DEAD* HOPLON1 : stai linistit cu dinaunion
*DEAD* HOPLON1 : ca iese tot srv pe aia

SquirreL-on-CocainE : vezi ca e tare rau

trRone : fara dianunion

FreaKzZz : eram ieri la vreo 12 11 pe 11 pe ea

SquirreL-on-Cocain: da

* Choosing finished. The nextmap will be de_dinaunion
trRone : baaaa
HOPLON1 : DOAMNE
Welcome to sin2.freakz.ro | Sinnerz Lair -- kill or be killed ! -
trRone : dust2
bichou is joining the Terrorist force
*DEAD* SquirreL-on-CocainE : bun -
trRone : next

*DEAD* SquirreL-on-CocainE : throne de ce?

*DEAD* SquirreL-on-CocainE : las-o 10 minute macar ca iun regulament

*DEAD* trRone : nu

*DEAD* SquirreL-on-CocainE : sau 5

*DEAD* nadpkl : ca e cea mai proasta harta

*DEAD* trRone : dust
*DEAD* SquirreL-on-CocainE : pai aici se joca numa ww dust nuke aztec inferno train
*DEAD* HOPLON1 : pai daca asta place la lume
*DEAD* FreaKzZz : lasa bah si dinaunion

*DEAD* HOPLON1 : tu dc nu mananci rahat (n-a primit gag ca de e ursii)
"amx_nextmap" changed to "de_dust"
amx_admins
<<=====Admins Online=====>>
[1]-----------[*]Devils----------------
[2]-----------[*]Forsakens-----------
[3]-----------[*]Demons-------------
Doctoru'
nadpkl
[4]-----------[*]Sinners--------------
trRone
[5]-----------[*]Acolytes-------------
[6]-----------[*]Zombies-------------
[7]-----------[*]Steam Slo

BogdAn3L : dc dust ma?

FreaKzZz : daca dinaunion a placut la lume dc nu ati lasat i exact aceiasi logica .
BogdAn3L has nominated map de_dinaunion, say "nominations" to see a list
*DEAD* BogdAn3L : de_dinaunion

Deci pe server se va juca numai ce harti plac adminilor care sunt pe server? Aseara a iesit de_dinaunion cand nu era admin pe server si s-a jucat timp de 30 de minute, s-a dat rtv cu greu pt ca harta placea la lume! Mentionez ca era 11 noaptea si eram 11 la 11. Am luat din consola doar ce s-a vorbit legat de harta! Dupa 10 minute de la schimbarea pe d2 adminii au iesit toti, deci de ce nu s-a lasat harta votata?

Joc de cativa ani pe el si nu s-a mai intamplat asa ceva decat cand a vrut vreun owner, ceea ce este de inteles.

LAter Edit: mai tarziu pe de _dinaunion

trRone : cum de sunt 29 pe dina

Cum ziceam, cand ziceam, Ce ziceam???
Intre timp am uitat despre...ce vorbeam!

Last edited by weedoo on 14-09-2012, 15:13:48; edited 2 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
trrone

[Mentally Stable]

(since 06-08-2014 21:34)

Votes: 2

Post Posted: 14-09-2012, 14:39:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aha deci daca nu schimbam jucati 7-8 pe ea da? oricum eram pe ww 16-17 nu stiu sigur cand a iesit dina deja cativa au iesit si am zis ca umplu serverul + ca nu multi nau vrut dina el si inca 2 din cate imi amintesc.

dupa ce am bagat d2 nici 3 min nu au trecut ca jucam 14 vs 14...

deci sincer cred ca este o reclamatie aiurea pentru ca nu am lasat o harta dorita de 3 oameni.
oricum a fost pusa la vot pe 1 si stiti cu totii ca 1 iese aproape mereu.

si chiar am fost surprins sa vad ca sunt atatia pe dina, mereu cand a fost harta asta nu jucau multi maxim 15 persoane..

0 0

Back to top
weedoo

[Mentaly UnStable]

Post Posted: 14-09-2012, 14:43:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"aha deci daca nu schimbam jucati 7-8 pe ea da?"

N-ai lasat harta sa curga 5 minute deci nu aveai de unde sa stii cati raman sau cati intra!
E logic ca pe d2 ramane multa lume, e cea mai populara harta. Asta nu inseamna ca trebuie sa jucam numai d2.

Ceilalti jucatori n-au comentat nimic parerile s-au impartit intre mine, frekzzzz, bogdanel si hoplon, nadpkl, throne. Deci nu aveai de unde sa stii cine ce vrea. Nu ai dat vot, doar ai schimbat harta.

Ti-am pus regulamentul mai sus, ai putea sa-l citesti.

0 0

Back to top
Razboinic112233

[Creep]

(since 11-11-2015 18:07)

Votes: 10

Post Posted: 14-09-2012, 15:03:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu de fiecare data cand jucam pe dinaunion vedeam mai multi de 20 de playeri , o singura data am vazut maxim 15 , astazi cand a iesit la vot cam 60% pe asta o doreau , a doua oara cand a fost data la vot tot asta a iesit , si s-a schimbat doar cand 30 de minute au trecut.
Eu cred ca multor playeri le place aceasta mapa.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
DOC'

[White Collar]

(since 28-11-2013 19:16)

Votes: 19

Post Posted: 14-09-2012, 15:28:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si mie mi-sa parut ciudat ca a schimbat harta. Nu stiu exact ce s-a intamplat ca in momentele alea postam un codat.
In mod normal trone trebuia sa lase dinaunion apoi sa dea un vot daca schimba sau nu.Harta se joaca destul de des.
Si trone,daca o mapa iese la vot nu inseamna ca doar persoana care a nominalizato o vrea.Ci toti care au votat.Si din moment ce a iesit castigatoare inseamna ca majoritatea o vrea.Indiferent daca e pe 1 sau nu.
Din punctul meu de vedere te-ai grabit cu decizia asta.

Work smart,not hard .

Descarca CS 1.6 gratis - NonSteam, Classic
0 0

Back to top
trrone

[Mentally Stable]

(since 06-08-2014 21:34)

Votes: 2

Post Posted: 14-09-2012, 16:01:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu stiu cand a-ti vazut voi peste 20 de playeri pe dina... azi cred ca a fost o exceptie ca e sarbatoare si multi nu se duc la munca.

poate ca m-am grabit dar daca se schimba mapa trebuia sa dau vot apoi schimbam iar mapa si stiu ca la inceput cand eram acolyte am dat vote dupa ce sa schimbat harta si chiar jess mi-a reprosat ca nu schimb hartile la interval de 5min.

oricum asteptam un owner

Last edited by trrone on 14-09-2012, 16:52:51; edited 1 time in total
0 0

Back to top
weedoo

[Mentaly UnStable]

Post Posted: 14-09-2012, 16:13:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asteptam si-un manual de Lb. Romana clasele 5-8. Eu unu n-am inteles ce-ai zis.

0 0

Back to top
Razboinic112233

[Creep]

Post Posted: 14-09-2012, 19:18:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de multe ori am vazut peste 20 de playerii pe dinaunion ,
dar oricum asteptam parerea unui OWNER

0 0

Back to top
Zerou

[DeSeNeL]

(since 25-02-2016 10:33)

Votes: 7

Post Posted: 14-09-2012, 19:37:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

da.. e nevoie de un manual ("si-un")
0 0

Back to top
weedoo

[Mentaly UnStable]

Post Posted: 15-09-2012, 05:31:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Serios Desenel?
Zerou weedoo Disrespect 24 Reclamatie - vot schimbare harta Mai treci pe la scoala:))

Ia mai gandeste-te si intre timp fa-ti o copie dupa cel al lui throne!
De asemenea ai internetul care, in afara de CS, iti pune la dispozitie definitii de genul:

CRÁTIMÃ ~e f. Semn grafic folosit pentru a marca pronunțarea împreunã a douã cuvinte sau împãrțirea cuvintelor în silabe; liniuțã de unire. [G.-D. cratimei] /<ngr. kratima

Stii vorba aia: 'Daca taceai, filozof ramaneai!'

0 0

Back to top
DOC'

[White Collar]

(since 28-11-2013 19:16)

Votes: 19

Post Posted: 15-09-2012, 08:54:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

weedoo wrote:
Serios Desenel?
Zerou weedoo Disrespect 24 Reclamatie - vot schimbare harta Mai treci pe la scoala:))

De asemenea ai internetul care, in afara de CS, iti pune la dispozitie definitii de genul:

CRÁTIMÃ ~e f. Semn grafic folosit pentru a marca pronunțarea împreunã a douã cuvinte sau împãrțirea cuvintelor în silabe; liniuțã de unire. [G.-D. cratimei] /<ngr. kratima

Cum poti tu sa spui ca e acceptabil sa unesti conjunctia "si" cu articolul "un" cu ajutorul unei cratime.Doamne fereste. Am mai vazut greseli dar sa le sustii e ceva nou. -
P.S. Cratima este intradevar folosita pentru a marca pronuntarea impreuna a unor cuvinte. Dar nu a oricaror cuvinte pe care le vrei tu. -

Work smart,not hard .

Descarca CS 1.6 gratis - NonSteam, Classic

Last edited by DOC' on 15-09-2012, 09:02:13; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Zerou

[DeSeNeL]

Post Posted: 15-09-2012, 08:55:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- daca conjunctia se uneste cu articolul in expresia "si-un manual" e clara treaba - ti`as spune ce esti... dar risc sa iau warn -
si apropo, foloseste DOOM2 daca vrei sa dai o definitie a cratimei, nu dexonline -)))))))) (nu spun ca e o definitie gresita, ci incompleta - )

0 0

Back to top
weedoo

[Mentaly UnStable]

Post Posted: 15-09-2012, 11:58:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DOC' wrote:
weedoo wrote:
Serios Desenel?

Cum poti tu sa spui ca e acceptabil sa unesti conjunctia "si" cu articolul "un" cu ajutorul unei cratime.Doamne fereste. Am mai vazut greseli dar sa le sustii e ceva nou. -
P.S. Cratima este intradevar folosita pentru a marca pronuntarea impreuna a unor cuvinte. Dar nu a oricaror cuvinte pe care le vrei tu. -

In cazul de fata cratima este folosita doar pentru o exprimare flexibila sau populara cum vrei sa-i zici. Diferenta dintre "si un" si "si-un" este doar fonetica, cel din urma pronuntandu-se legat. Se foloseste in special in poezii si cantece pentru reducerea numarului de silabe (timpi) dintr-un vers!
Uite un exemplu random luat de pe net :
Joacã, joacã, joacã bãiete,
Cã esti frumos ca un castravete
Si jocul nostru este format
Dintr-o fatã si-un bãiat.

Daca va duceti toti la editura, poate va da reducere la carti!

0 0

Back to top
Zerou

[DeSeNeL]

Post Posted: 15-09-2012, 12:16:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

-)))))) asta vine cu exemple de pe net -)))) doamne... nu stiu cum poti sustine o asemenea tampenie - cik "exprimare flexibila sau populara" -))))) mor de ras...doamne... ce inculti sunt unii - si aia cu poezia - "reducerea numarul de silabe" vai de capu tau... defapt, in poezie cratima se utilizeaza pt trecerea de la un tempo lent la un tempo rapid ceea ce va duce mai tarziu la pastrarea ritmului dand astfel muzicalitate versurilor - mai dute pe la scoala ca nu stau eu acuma sa fac gramatica cu tn - sau mai bine cumpara`ti un DOOM2 (nu costa mult... 80 ron cred) si citeste acolo - e la cap IX-X din cate imi aduc aminte..w/e undeva pe la inceput, asta in caz ca iti prinzi urechile pe acolo -
0 0

Back to top
Razboinic112233

[Creep]

Post Posted: 15-09-2012, 12:25:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai ma acuma hai sa discutam de subiect nu de litarutara , dar oricum weedoo (si-un) -)
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by GaBBeR, 20 September 2012 15:23

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 30-07-2025, 13:31:38
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password