User
Pass
2FA

RECLAMATIE [VIP] ^:*^Alina^:*^
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2317
PROTECT MAN

[Protected]

Status: Offline
(since 02-11-2019 12:48)

Votes: 17

Post Posted: 14-09-2012, 21:30:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

How deci sa lamurim:
1.- Eu vorbeam cu snuke deoarece ma inteleg f bine cu el si tu nu ai ce sa te bagi.
2.- Poti sa faci imaginile publice deoarece nu ma intereseaza ce am zis ,nam ce ascunde,da recunosc am injurat.
3.-Nu numai punk are ceva cu tine ci si eu si cred ca si majoritatea playerilor/adminilor deoarece de cand ai aparut numai plangeri si reclamatii vin la adresa ta.
4.- Cica " Va urez o zii buna si mai multa minte o sa vedeti in timp ca cineva care a trecut prin viata si inca mai trece are dreptate !!" acuma vrei sa spui ca ai vreo 30 ani din cate se intelege? Aia nu e dreptate,e incapatanare.
Atat am avut de spus.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 1 week ago)

Votes: 729

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-09-2012, 21:53:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alina,tot ce ai facut tu a fost sa invarti o poveste din care reiese ca esti ,,inocenta'',pe cine crezi tu ca pacalesti cu mis~masul asta,drept ce ne iei prosti?asa crezi,aici nu e vb de o comunitate e vb de tine si comportamentul tau ,,superior'' fata de noi adminii si playerii,da am cv cu tine din clipa in care am vorbit prima data miam dat seama ca ai probleme,fat~o lasa vrajeala ca ai 20 sau 30 de ani,asta nu e comportament pentru varsta respectiva,daca vorbeai frumos cu mine de la inceput nu se ajungea aici,daca nu iti schimbi atitudinea fata de mine si restul populatiei zp vei ramane curand fara vip pt ca nu ai observat sa cam facut scandal mare ,eu incep asa IMI CER SCUZE,TE ROG SA MA IERTI petru ca am facut misto de tine si sper sa o luam de la inceput dar sa vi mai deschisa cu noi pentru ca deaia nu te place lumea de pe aici Bafta

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AlinaCS

[Mentally Stable]

(since 14-11-2012 01:17)

Votes: 2

Post Posted: 14-09-2012, 21:59:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PROTECT MAN wrote:
How deci sa lamurim:
1.- Eu vorbeam cu snuke deoarece ma inteleg f bine cu el si tu nu ai ce sa te bagi.
2.- Poti sa faci imaginile publice deoarece nu ma intereseaza ce am zis ,nam ce ascunde,da recunosc am injurat.
3.-Nu numai punk are ceva cu tine ci si eu si cred ca si majoritatea playerilor/adminilor deoarece de cand ai aparut numai plangeri si reclamatii vin la adresa ta.
4.- Cica " Va urez o zii buna si mai multa minte o sa vedeti in timp ca cineva care a trecut prin viata si inca mai trece are dreptate !!" acuma vrei sa spui ca ai vreo 30 ani din cate se intelege? Aia nu e dreptate,e incapatanare.
Atat am avut de spus.

1 Tu nu vb cu snuke repet nue sti singuru pe server daca vb cu snuke il injurai pe privat !!

2 Rog owneru sa se autosesize in legatura cu protect man !

3 Cate plangeri vezi u la adresa mea ca eu vad ca asta e a 2-a

Punk daca ai doava ca eu te-am luat la misto te rog sa o postezi da eu una nu am vb cu tine pre mult !!

0 0

Back to top
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 1 week ago)

Votes: 729

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 14-09-2012, 22:08:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vezi,continui cu limbaju ala al tau...am incercat,nai vrut asta e,eu am spus tot ce aveam de spus,mai am atat,ai grija pe viitor,pentru ca suntem un server unit iar tu esti noua

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0

Back to top
PROTECT MAN

[Protected]

Post Posted: 14-09-2012, 22:09:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E a 3-a
1. http://forum.wow-freakz.com/Reclamatii-ADMIN-Alina-t173731.html
2. http://forum.wow-freakz.com/RECLAMATIE-VIP-Alina-t175609.html
3. http://forum.wow-freakz.com/unban-H3r0-t175611.html

Deci 3 banuri fara motiv.Altceva?
A da si in legatura cu limbajul oricine injura...Mai ne scapam,mai glumim dar nu cred ca eu ma apuc sa injura in continuu vreo 2-3 minute.

0 0

Back to top
AlinaCS

[Mentally Stable]

(since 14-11-2012 01:17)

Votes: 2

Post Posted: 14-09-2012, 22:14:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

e a 2-a oara ce legatura are unbunul cu acelasi reclamatie facuta de acelasi player care a cerut unbun - offf ....... doamne matematica asta
0 0

Back to top
PROTECT MAN

[Protected]

Post Posted: 14-09-2012, 22:17:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Of doamne ROMANA ASTA!!! Mda am gresit si eu..Ce propui?Nu mai postati nimic lasatil pe power sa decida ca vad ca ne certam aicea si ne si facem nervi!!!

0 0

Back to top
The Revolution

[Mentally Stable]

(since 28-01-2014 13:48)

Votes: 5

Post Posted: 14-09-2012, 23:19:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AlinaCS wrote:
e a 2-a oara ce legatura are unbunul cu acelasi reclamatie facuta de acelasi player care a cerut unbun - offf ....... doamne matematica asta

Alina ma faci sa rad cu burta in jos. Adica ce tu esti perfecta? nu am nimic cu tine personal decat uneori ma mai enervezi dar trec cu vederea. Respect lumea , lumea ma respecta. Eu nu am avut nici o reclamatie decat una care a dus la remove. M-am lasat si am revenit dupa o pauza bine meritata de zp. M-am apucat de jb am 2 ani experienta si de cs. Am eu cati an am dar am suficienta experienta in viatza incat pot impresiona pe cineva. Lumea s-a schimbat . Nu mai e acelasi cs care veneai de afara la 10 si iti deschideai calculatoru si nu iti mai venea sa te desparti de el. Ei bine acuma eu nu mai simt acelasi lucru cand joc cs si sti de ce? Uite de ce . Apar tipi din astia (nu ma refer la tine ) care distrug niste oameni extraordinari si se duce de tot comunitatea. Deja am spus cam multe. Unii o sa luati la misto lucrul asta dar este cat se poate de adevarat. Acuma puteti sa o luati cum vreti . La misto sau sa va impresioneze. Eu am zis ceea ce cred eu de cand joc cs inca de la 7 ani adica am mancat ceva mamaliga si sunt suficient de bun in arta asta a cs ului. Asta e tot ce am vrut sa spun. Sper sa se rezolve . Bafta.

P.S: Protecte nu te stresa stai calm asa e lumea de acuma incearca sa intelegi . Trateaza-i cum te trateaza si ei. Adica cu aceeasi moneda. Iti zic eu o sa functioneze -

0 0

Back to top
PROTECT MAN

[Protected]

Post Posted: 14-09-2012, 23:24:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da asa e dar in unele cazuri trebuie sa las dupa ei.Numai asa se calmeaza spiritele.

0 0

Back to top
Snuky.SnK

[Admin<Config Maker>]

(since 23-08-2013 10:21)

Votes: 11

Post Posted: 15-09-2012, 08:21:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sa fiu sincer ai scris prea mult acolo si nu am de gand sa citesc:)Nici la scoala nu citesc atat:))
Alina nu ai ce te baga , eu ii permit lui protect sa vb asa cu mine sau eu cu el! Nu am injurat pe nimeni si nici nu o sa injur eu asa vorbewsc cu protect man!Si pe mes si peste tot nu in serios ci in gluma!!Nu e problema TA cum vorbeste el cu Mine!!!

0 0

Back to top
MonTagHiu

[It's ya boi]

(since 14-08-2019 09:08)

Votes: 15

Post Posted: 15-09-2012, 10:15:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2 pagini pentru ce? Va certati fara rost , rezolvati cv daca va contraziceti? lasatil pe power sa ia decizia , nu faceti voi dreptate!

0 0

Back to top
PoSiTiOn Of PoWeR

[ZP.FREAKZ.RO OWNER]

(since 07-10-2015 14:51)

Votes: 18

Post Posted: 15-09-2012, 12:04:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MonTagHiu wrote:
Am fost de fata...i-a dat ban pt ca h3ro a facuto moldoveanca

Mi se pare prea mult sa dai gag/ban unuia care iti zice: "Esti moldovean, ardelean, oltean sau tigan?", chiar exagerat.
I-am spus Alinei undeva printr-un topic recent cu reclamatie la adresa ei ca la urmatoare abatere nu mai inchid ochii, asadar i-am scos comenzile de admin si i-am lasat doar imunitate si slot.

In legatura cu PROTECT MAN, ce a facut el NU este permis, chiar daca suntem prieteni cu X, regulamentul este clar si limpede pentru TOTI si nu se face exceptii NIMANUI, dar vad ca nimeni nu-l i-a inconsiderare, dar la urmatoarele abateri nu iert nimic indiferenta despre cine este vorba!

Am rugat toti adminii si chiar si cei care au VIP sa citeasca si sa RESPECTE TOT ce scrie aici:
http://forum.wow-freakz.com/Regulament-pentru-Admini-CITITI-t155323.html
http://forum.wow-freakz.com/Regulamentul-serverului-t87537.html
http://forum.wow-freakz.com/Upgrade-uri-admin-t122369.html

iar in acest topic http://forum.wow-freakz.com/VIP-Account-t166579.html citez:
Quote:
! ATENTIE: Daca cumparati cont VIP asta nu inseamna ca aveti mana libera sa abuzati de comenzile de admin. Regulamentele sunt stricte pentru TOTI. La o serie de incalcare grava/repetata a regulamentelor contul VIP poate fi suspendat permanent.
Va rog ganditi-va bine inainte de orice decizie, nu sa acuzati apoi in stanga si in dreapta.

Decizia a fost luata!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by PoSiTiOn Of PoWeR, 15 September 2012 10:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 13-02-2025, 00:58:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x