User
Pass
2FA

Elemental vs Feral

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other
Author Message1088
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

Status: Offline
(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 19-09-2012, 20:18:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Some ideas cum sai bati? Vs celelalte clase nui problema dar feralu imi pune cele mai mari batai de cap mam tot gandit la fel si fel de cai ofensiv defensiv leam incercat pe toate tactical cds si tot nu iese ma bat bleeds in ultimul hal(no dwarfi).
Nu vorbe aruncate in vant va rog frumos.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Nerd
[Banned user]

Banned

(since 12-11-2014 19:20)

Votes: 51

Post Posted: 20-09-2012, 01:32:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ca sa ai 20% sansa trebuie sa faci cam urmatoarele lucruri:

1. Dispel la toate instantele cand e low hp.
2. Grounding la instante cand are HP mai mare ( o sa le dea clone nu heal).
3. Cand isi da berserk incearca sa nu il faci sa iti dea intrerupt pe nature, astfel incat sa poti spama heal dupa intrerupt (casteaza lava burst etc).
4. Iti dai trinketele de spell power defensiv.
5. Sa nu te prinda cu cd la roots cand isi da berserk ca e over.
6. Sa il faci sa dea charge pana sa iti dai thunderstorm.
7. Incearca sa te tii peste 50% HP mereu, cand ajungi la ~ 70% da-ti heal. Daca ti-a prins stun full la 50% hp, esti ca si mort.

Toate astea sa ai o mica sansa. In mod normal nu prea ai cum sa ii pui probleme. -

"Munca l-a creat pe om, dar nici lenea n-a omorat pe nimeni."
0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 20-09-2012, 15:45:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Dispel la toate instantele cand e low hp
Dispel si mor din bleeds.

2. Grounding la instante cand are HP mai mare ( o sa le dea clone nu heal).
Da e adevarat. Dar eu prefer sa primesc cycloon pt ca iarasi revin ma bat bleeds in ultimul hal la burst iau 13k+ pe rip si in cele mai multe cazuri 9k pe rake.

5. Sa nu te prinda cu cd la roots cand isi da berserk ca e over.
E destul de greu ca sa faci asta pt ca nu dau duel vs random druizi si multi stiu de asta si nu prea reusesc roots pe berserker. Eu de obicei dau dupa pounce roots imediat pt ca daca il las sasi faca 5 combo pt FB in multe cazuri iau 28k 37k(la burst) pe 3,8k resill si asta ma duce in cateva secunde la 50% HP chiar si sub de multe ori.

3. Cand isi da berserk incearca sa nu il faci sa iti dea intrerupt pe nature, astfel incat sa poti spama heal dupa intrerupt (casteaza lava burst etc).
Asta o fac mereu dar iarasi revin eu dau heal mai putin decat dmg la bleeds...nici macar un echilibru nu e sa zic sa compensez.

https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/sylvanas/mostfckedup
0 0

Back to top
BaditaAlex

[Mentally Stable]

(since 26-07-2013 21:35)

Votes: 3

Post Posted: 20-09-2012, 16:52:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

E greu in general sa bati un feral cu un ele shammy mai ales daca feralul nu e but.El poate sa faca greseli dar tu trebuie sa ai rng si sa joci perfect sa il bati.Nu stiu sincer daca merita sa joci "long run" cu un feral. Eu sincer as incerca sa pun cat mai multa presiune + kite ( desi e stupid de greu ). Desi iarasi nu e usor sa dai "burst" pe un feral.In general feralul e "bane of casters" , pe langa dmgul urias are si survabilitate.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Other  

The time now is 07-08-2025, 04:45:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password