Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Reclamatie Sakal :)
Freakz Forum Index
->
hidden stuff
->
zm.freakz.ro
->
Ban / Unban Requests
Author
Shockwave
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 20-09-2012 10:34)
,
Topics: 1
Votes
: 2
Posted: 20-09-2012, 11:15:25
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick. shockwave
Nick reclamat : sakal
Motiv: cand am intrat erau doar ei 2 pe sv.. fiind spectator am vazut cum unul dintre ei statea iar celalalt facea credite pe capul ui.
1. slay fara motiv (m-a tinut in slay pana am iesit)
2. feed pentru FantomasXP si viceversa
Dovada: nu am din pacate
. Am dat quit direct din pricina lui sakal si slay`iurile lui.
Cand vor veni pe forum sa fie "cocosi", isi vor apara fundurile de adminii respectati ai serverului, folosind orice metoda (le stiu pe toate), cea mai des intalnita este lvl`ul mai mic presupus folosit de mine (in cele mai multe cazuri reclamantii spun ca reclamatul avea lv 4, e cel mai la indemana pt ca are HE ), edit in paint sau daca sunt experti in photoshop a oricarei poze pentru a pica eu vinovat de a va face sa imi dati mie bann si nu lor pentru ca faceau feed unul pe altul.
Sper sa se faca dreptate, cei care cunosc metodele de a "distruge" un jucator stiu despre ce vorbesc.
Off Topic: Serverul se stinge incet pe masura ce scoala isi face prezenta in randul nostru
, dar cu admini de genul sakal va muri mai repede. Pentru cei care nu ma cunosc, am 2a conturi pe forum
unul este asta pt ca imi place sa joc ZM, iar celalalt este shocker intru pe el cand sunt probleme serioase de rezolvat.
HF & GL!
0
0
Back to top
Paragon
[The Chosen One]
(since 17-07-2022 05:43)
,
Topics: 796
Votes
: 215
Posted: 20-09-2012, 11:21:15
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
In prima parte nu ma bag,si fara dovezi sau cv nu cred ca se va rezolva mare lucru,dar in a doua parte....tu te dai drept Shocker?Shocker....ownerul forumului?Asta chiar as vrea sa o demonstrezi,ca dak unii au ajuns in asa hal sa se dea drept alta persoana,atunci ii grav.Desi eu cred ca minti la a doua parte.Imi place ca faci pe poetul,dar o dai in fail cu asta,iar srv-ul nu se stinge,asa is aproape toate serverele,is mai goale dimineata,ca lumea ii la scoala,dupa-masa vor fi mult mai multi playeri,srv-ul va fi si full.
Last edited by
Paragon
on 20-09-2012, 11:31:44; edited 1 time in total
0
0
Back to top
SaKaL
[SeFu Lu RyBoXxX]
(since 02-06-2013 12:00)
,
Topics: 63
Votes
: 52
Posted: 20-09-2012, 11:31:22
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
mda slay-ul lai luat pt ca jucai cu human lvl 7
si tu aveai lvl 4
in al 2-lea rand tu ai intrat odata cu fantomas se poate vedea in log-uri ca tu ai iesit imediat dupa ce tiam zis eu ca poate iei ban daca mai zici sa facem feed si restu revin cu edit
cand am pozele
Edit ia uitati ce zicea smekeru sper ca asta arata chestia cu feed-ul iar slay-ul vam zis nu avea rost sa fac poza cand ii dau lu unu slay ca nu ataca/joaca cu un lvl mai mare de la bug
iar asta ca tu esti shoker lol doamne=))
si ma rog daca ai intrat tu pe srv si ai vazut cum eu cu fantomas faceam feed dc nu ai facut un demo un snapshot ceva la consola sa se vada
uitati dovada aia cand zice ca sa facem feed
Last edited by
SaKaL
on 20-09-2012, 11:44:17; edited 1 time in total
0
0
Back to top
1ce396
[Dont Waste Your Life]
(since 05-05-2015 09:41)
,
Topics: 43
Votes
: 16
Posted: 20-09-2012, 11:41:35
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Shockwave wrote:
Nick. shockwave
Nick reclamat : sakal
Motiv:
cand am intrat erau doar ei 2 pe sv.. fiind spectator am vazut cum unul dintre ei statea iar celalalt facea credite pe capul ui.
1. slay fara motiv (m-a tinut in slay pana am iesit)
2. feed pentru FantomasXP si viceversa
Dovada: nu am din pacate
. Am dat quit direct din pricina lui sakal si slay`iurile lui.
Cand vor veni pe forum sa fie "cocosi", isi vor apara fundurile de adminii respectati ai serverului, folosind orice metoda (le stiu pe toate), cea mai des intalnita este lvl`ul mai mic presupus folosit de mine (in cele mai multe cazuri reclamantii spun ca reclamatul avea lv 4, e cel mai la indemana pt ca are HE ), edit in paint sau daca sunt experti in photoshop a oricarei poze pentru a pica eu vinovat de a va face sa imi dati mie bann si nu lor pentru ca faceau feed unul pe altul.
Sper sa se faca dreptate, cei care cunosc metodele de a "distruge" un jucator stiu despre ce vorbesc.
Off Topic:
Serverul se stinge incet pe masura ce scoala isi face prezenta
in randul nostru
, dar cu admini de genul sakal va muri mai repede. Pentru cei care nu ma cunosc, am 2a conturi pe forum
unul este asta pt ca imi place sa joc ZM, iar celalalt este shocker intru pe el cand sunt probleme serioase de rezolvat.
HF & GL!
Si?...unde vrei sa ajungi cu vorba asta?
Mi se pare ceva normal.
In acele secunde cand i-ai vazut, puteai sa scrii un simplu record in consola.
Asteptam sa vedem ce au de zis.
Sakale pune si tu pe image shack, ca nu merge linkul.
0
0
Back to top
SaKaL
[SeFu Lu RyBoXxX]
(since 02-06-2013 12:00)
,
Topics: 63
Votes
: 52
Posted: 20-09-2012, 11:45:12
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
am pus pe tinypic la inceput imi dadea o erroare de la antivirus cand o uploadam dar am oprit antivirusu si mere acu
0
0
Back to top
Paragon
[The Chosen One]
(since 17-07-2022 05:43)
,
Topics: 796
Votes
: 215
Posted: 20-09-2012, 11:58:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Cred ca ar putea fi articulat bine si pe forum,pe motiv ca s-a dat drept Shocker.Oare dak arat unui moderator ce a zis,oare cate warn-uri ii da,posibil si ban permanent pe forum.
Eu nu ii dau mai mult de 12 ani,mi se face scarba cand vad ce ai scris,prostie dincolo de limite prostiei,minciuna+se da drept ownerul forumului.
0
0
Back to top
Zohlomg
[DEFIANCE]
(online 3 weeks ago)
,
Topics: 690
Votes
: 770
Posted: 20-09-2012, 16:41:28
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Shockwave wrote:
Off Topic: Serverul se stinge incet pe masura ce scoala isi face prezenta in randul nostru
marele shocker esti tu
.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
1ce396
, 20 September 2012 10:11
Freakz Forum Index
->