User
Pass
2FA
 
 

BenQ si BitDefender devin parteneri

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT
Author Message1406
catalinexe

[Mentally Stable]



Status: Offline
(since 05-02-2008 15:54)
Joined: 01 Feb 2008
Posts: 11, Topics: 4
Location: United Kingdom

Reputation: 85.3
Votes: 4

Post Posted: 01-02-2008, 01:44:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BitDefender anunta încheierea unui parteneriat cu BenQ, în urma caruia, posesorii laptopuri-lor binecunoscutului producator vor putea beneficia de solutia BitDefender Internet Security. Oferta este valabila timp de 1 an, incepând cu 1 februarie 2008, pentru laptop-urile comercializate în România, Polonia, Ungaria, Serbia, Croatia, Bulgaria, Ucraina, Slovacia, Lituania, Letonia si Slovenia.

Solutia de securitate BitDefender Internet Security va putea fi descarcata de pe site-ul BenQ. Din momentul instalarii, timp de 3 luni de zile, posesorii de laptop-uri BenQ vor beneficia gratuit de varianta completa a solutiei. La sfârsitul celor 90 de zile, utilizatorii care aleg sa cumpere solutia de securitate trebuie doar sa urmeze link-ul din interfata produsului, beneficiind de o oferta speciala de pret.

“Acordul cu BenQ este unul în urma caruia toate partile implicate au de câstigat, în mod deosebit clientul final, care beneficiaza, pe lânga un laptop de ultima generatie si de protectia completa care va permite functionarea în deplina siguranta a acestuia”, declara Beau Roberts, Global Marketing Director, BitDefender. “Aceasta întelegere va contribui la extinderea prezentei BitDefender în tarile cuprinse în contract si sustine, în acelasi timp, pozitionarea solutiilor BitDefender ca produse de top, menite sa asigure protectie proactiva împotriva celor mai noi amenintari informatice.”
„Datorita parteneriatului cu BitDefender, putem oferi beneficii suplimentare clientilor nostri”, declara Mike Borze, Managing Director BenQ Austria GmbH/Central & Eastern Europe.

„Solutia BitDefender Internet Security este softul de securitate care ofera protectie completa împotriva amenintarilor informatice. Consideram ca atât BenQ Joybook, cât si BitDefender Internet Security reprezinta alegerea perfecta pentru utilizatorii tehnologiilor de înalta performanta si calitate”, mai spune Borze.


Sursa : SmartNews

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
Shocker

[Freakz owner]



Status: Offline
(since 08-02-2020 12:17)
Joined: Momentul zero
Posts: 33986, Topics: 1350
Location: localhost

Reputation: 6485.6
Votes: 829

   
Post Posted: 01-02-2008, 11:11:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

catalinexe wrote:
Din momentul instalarii, timp de 3 luni de zile, posesorii de laptop-uri BenQ vor beneficia gratuit de varianta completa a solutiei. La sfârsitul celor 90 de zile, utilizatorii care aleg sa cumpere solutia de securitate trebuie doar sa urmeze link-ul din interfata produsului, beneficiind de o oferta speciala de pret.

Cu alte cuvinte, o sa le bage cumparatorilor de laptop-uri BenQ BitDefender pe gat, cum au inceput sa faca cei de la Microsoft cu Vista la noile sisteme cumparate


FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT  


The time now is 22-09-2024, 16:27:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x