Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Reclamatie Sahadin
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
kndddd
[Mentally Stable]
Status: Offline
(since 05-05-2013 19:10)
,
Topics: 2
Votes
: 2
Posted: 22-09-2012, 17:27:55
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Salut,as vrea sa il reclam pe adminul Sahadin,prea sufera de el.Faza este urmatoarea: Cu o mapa inainte de eveniment (in momentul banului era de_tuscan32,inainte nu mai stiu) se tot juca cu voteban.A dat vreo 2 consecutive,in plus el vorbea cu tovarasii lui prin amx_tsay.Iam spus sa inceteze cu voteban ca ma deranjeaza si pe mine si pe ceilalti participanti la joc,si el deja incepuse cu suferinte gen "ia invata-ma tu knd cum sa adminez" si d-astea,dar l-am ignorat,observand ca e pus pe scandal.
Am castigat si o runda inainte,si urma sa o castig si pe aceasta. El a inceput sa faza poze la un player suspect de aim (Kr3),atunci mi-am dat seama ce fel de admin este si am spus sa dau record in consola,in cazul in care imi da ban direct.
Frumos,am dat record,am castigat runda,a inceput tuscan. Am dat iar record. Ma joc ce ma joc,si la un moment dat ma enervez dupa ce primesc doua lame consecutive si spun clar "laso-n sange". El se simte lezat,atent pe mine fiind,mai intai dand un mesaj pe tsay "knd fii atent",urmate de inca 3 mesaje cu amx_say + imi spune daca sunt ok daca imi da ban din nou cu tsay. Il intreb ce treaba are cu mine,ca nu am jignit pe nimeni. Probabil ca s-a simtit EXTREM de daranjat de cuvintele mele,incat mi-a dat ban.
Ca sa nu va plictisesc,va spun direct ca faza este la sfarsit,in ultimele 2 minute din demo.
http://fisierulmeu.ro/541FA2PZU1ZG/je-dem.html
- #Link
Ca sa nu fie carcotasi sa nu zica ca nu e dupa model,am sa fac si asta.
Numele tau: knddd
Numele adminului reclamat : Sahadin
Mapa : de_tuscan32
Ora (aproximativ) : 18:10 ,ziua 22.09.2012
Motivul : L-am spus mai pe larg mai sus.
Dovada : Link-ul este mai sus.
Precizez ca nu mai joc cs constant de vreo 6 luni,intru doar pe serverul acesta pentru a ma relaxa din cand in cand. Am incercat pe cat posibil sa evit orice contact cu vreun admin,dar nu se poate.
@EDIT :este vorba de serverul de gungame,sin.freakz.ro
0
0
Back to top
nand*camile
[Banned user]
(since 19-01-2013 15:54)
,
Topics: 15
Votes
: 8
Posted: 22-09-2012, 20:16:32
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Sahadin:
amice...glumele cu vote_ban sunt mult peste tine (sunt intre niste amici care se cunosc de foarte mult in serv asta in care joci si tu...).
replica mea a fost: invata-ne cu vote_ban...nicidecum cum sa adminez eu...
daca pt tine expresia folosita nu reprezinta un injuriu, am reticiente despre cresterea sau mediul in care ai crescut.
sa ma scurtez: sunt unul din aia putini care nu suporta injuriile.
ai ban limitat...100 de min, dar daca te mai prind in serv si ai calcat cu stangul...vei avea forever.
cu toate astea subliniate...nu imi place cearta, dar nici de comportamentul tau nu imi place.
Posturi unite automat, 22-09-2012, 21:16:32
P.S.: tine cont ca te-am intrebat daca suntem ok cu ban pt injurii...nu fac magarii ascunse!!!
Running with the Wolves
Descarca CS 1.6 gratis - NonSteam, Classic
0
0
Back to top
kndddd
[Mentally Stable]
(since 05-05-2013 19:10)
,
Topics: 2
Votes
: 2
Posted: 22-09-2012, 20:30:19
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu iti da tu cu parerea despre mine,ca nu stii ce educatie am,si eu nu mi-am dat cu parerea despre educatia ta. Tiam spus ca ma deranjeaza comenzile tale repetate. Treaba ta e sa ai grija sa nu fie codati.Nu iti spun sa nu faci caterinca cu colegii,dar fa-o pe chatul adminilor,ca de aia il ai. Cat despre glumele cu voteban,nu le mai fac de cand eram pusti,nu stiu de nivelul tau,nu ma intereseaza,nu imi dau cu parerea. Nu iti place comportamentul meu ? De unde stii tu ce comportament am eu?Nu am purtat niciodata o conversatie cu tine. Nu am jignit pe nimen,NU M-AM ADRESAT NIMANUI,am reactinat la nervi,si tu imi spui "esti ok cu ban pentru injurii" ? Unde naiba vezi tu injurii.
Poftim definitia,daca nu stapanesti cuvantul :
INJÚRIE, injurii, s. f. 1. Infracțiune care constã în atingerea adusã onoarei sau reputației unei persoane prin cuvinte, gesturi sau acte jignitoare; insultã, jignire (gravã), invectivã. 2. (Rar) Acțiune cu efect vãtãmãtor.
Te asteptai sa zic "DA,SUNT OK CU BANUL,TE ROG FRUMOS" ? Nu faci magarii ascunse? Invata ce inseamna exact un cuvant,inainte de a il folosi. Cat despre banul "forever",nu stiu ce sa spun. Nu ai niciun motiv plauzibil.Apropo,ce inseamna cuvantul "reticiente"?
Nu stiu nici macar ce grad ai tu pe acest server,si nici nu ma intereseaza. Vreau doar sa realizezi ca ai gresit,eventual niste scuze.
P.S. : Nu stii de varsta mea sau de educatia pe care am primit-o,asa ca nu iti da tu cu parerea.
0
0
Back to top
nand*camile
[Banned user]
(since 19-01-2013 15:54)
,
Topics: 15
Votes
: 8
Posted: 22-09-2012, 21:14:33
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Sahadin:
Cat despre glumele cu voteban,nu le mai fac de cand eram pusti,nu stiu de nivelul tau,nu ma intereseaza,nu imi dau cu parerea. Nu iti place comportamentul meu ? De unde stii tu ce comportament am eu?Nu am purtat niciodata o conversatie cu tine. Nu am jignit pe nimen,NU M-AM ADRESAT NIMANUI,am reactinat la nervi,si tu imi spui "esti ok cu ban pentru injurii" ? Unde naiba vezi tu injurii. ""
cu ce sa incep...cand erai tu pusti...eu am mult peste 30...actualmente.
conversatia intre noi doi...tocmai mi te-ai adresat mie.
injuriu...orice cuvant licentios.
daca vrei sa vorbim cu note explicative din DEX...vorbim cand inveti sa scrii.
gradul meu este de rahat...respectul meu, cat de cat ok.
Running with the Wolves
Descarca CS 1.6 gratis - NonSteam, Classic
0
0
Back to top
klesk
[7sins]
(since 25-03-2015 10:05)
,
Topics: 101
Votes
: 107
Posted: 29-09-2012, 13:19:58
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu mai faceti glume cu voteban. Unii sunt deranjati de votul ala care apare in timp ce se joaca.
sin.freakz.ro
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
GaBBeR
, 21 October 2012 07:36
Freakz Forum Index
->
Trash Bin