User
Pass
2FA

[REJECTED] SC hc

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1451
aksixtysix

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 24-01-2016 11:44)

Votes: 4

Post Posted: 25-09-2012, 19:12:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: -
Descrierea bugului / Bug description: bai fratilor ce naiba e in STONECORE ( hc's) ? si TOT la fel stau de 2 saptamani sa iau un amarat de orb pt engi head si iau din 10 - 10 min wipe la niste parliti de mobi care da un dmg de ma ia capu si dupa ce ajungi la un anumit nivel de script ii uimeste si pe cei de pe oficial dao dracu de treaba ....ati scriptat voi blizz like ce sa spun ...bravo la asta dar totusi daca playeri vroiau blizz script ....ne duceam acolo ....dar noi preferam freakzu ca totusi e o diferenta...e un pic mai multa libertate eu unul personal nu am mai facut un daily quest de 3 saptamani pt ca nu conteaza ce dps si heal / tank ai tot iei wipe daca 1 player moare ....asa ca frate va rog sa faceti ceva cu scripturile ca sincer nu sunt de noi .... ms
Dovada / Proof:

ps scuze de acest post ( nu e locul potrivit )

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
krummy

[King Of Hell]

(since 16-03-2020 17:30)

Votes: 24

Post Posted: 25-09-2012, 19:16:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ar trebui sa scoata toate abilitatile ca tu nu esti in stare sa faci trash-ul .

All I need is a Gun with NO Bullets , some BULLETS and a *** ROCK CD.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
aksixtysix

[Mentally Stable]

(since 24-01-2016 11:44)

Votes: 4

Post Posted: 25-09-2012, 19:43:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu e vb de trash u ri apropo * e vb de bosi ...iau eu unul sunt in stare dar pe unele realmuri oameni sunt cam nepregatiti si nu vad de ce toti trebuie sa suferim pt cei 40-50 % dintre ei care habar nu au cu ce se mananca wow ul
0 0

Back to top
Jason

[��A]

(since 02-01-2017 09:36)

Votes: 17

Post Posted: 25-09-2012, 21:27:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

aksixtysix wrote:
r totusi daca playeri vroiau blizz script ....ne duceam acolo ....dar noi preferam freakzu ca totusi e o diferenta...e un pic mai multa libertate

yeeeah sure. invatata-ti jocul or stfu -

"Life is a dream for the wise, a game for the fool, a comedy for the rich, a tragedy for the poor."

0 0

Back to top
BaditaAlex

[Mentally Stable]

(since 26-07-2013 21:35)

Votes: 3

Post Posted: 26-09-2012, 07:09:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie sa iti alegi cu mai multa grija playeri cu care te duci in hc.Hc's sunt normal sa fie grele mai ales daca nu stii ce sa faci.Nu poate gearu sa te care.Ai gresit/nu stii => mori => wipe. Bafta

0 0

Back to top
scarr

[Mentally Stable]

(since 26-05-2019 09:35)

Votes: 13

Post Posted: 26-09-2012, 10:33:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

privat sau nu gg pentru scripts , itemele nu se iau pe ochi frumosi ci pe munca si atentie, ati ales sa jucati wow learn it

0 0

Back to top
LightPaladin

[.: -Light Inside- :.]

(since 25-01-2022 20:01)

Post Posted: 26-09-2012, 11:31:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi place cati nestiutori vin cu replici de zei p-aici.

Nu tin cu tipul care a facut topicul, ca asta nu e Bug Report, ci QQ-topic. In schimb, am de comentat legat de remarcile baietilor de pe aici. Nu stiu cine v-a invatat pe voi WoW, dar daca ati fi jucat macar un pic pe Retail vedeati cum sta treaba. Stonecore HC si Throne of the Tides HC se fac lejer la 330-340 ilvl, cu grup de noobi (ca le faci de multe ori inainte sa ajungi la level 85). Aici? 362+ ilvl si tot iei wipe daca nu stiu toti pe derost scriptul. Sa mai zic de Halls of Origination HC? Deja stim toti cum sta treaba si pe acolo.

So yeah, continuati sa suferiti p-aici de skill, bunilor. Din dungeon faci gear pre-Raid, nu te imbraci din raid Heroic inainte sa faci Dungeon Heroic.

"Oh, you think darkness is your ally. But you merely adopted the dark;
I was born in it, molded by it." - Bane (The Dark Knight Rises)

0 0

Back to top
BaditaAlex

[Mentally Stable]

(since 26-07-2013 21:35)

Votes: 3

Post Posted: 26-09-2012, 12:12:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prietene jumatate din server sunt playeri cu 350 ilvl care joaca casual si nu au sokete / enchants pe ei.Nu stiu rotatie , nu au o treaba cu dps'ul. Eu pe blizz in albastre din lvling scoteam 12k dps in random dungens.Aici la lvl 85 juma de server nu scoate 10k dps

0 0

Back to top
Ficatuman

[Creep]

(since 22-01-2018 17:49)

Post Posted: 26-09-2012, 12:17:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LightPaladin wrote:

Nu tin cu tipul care a facut topicul, ca asta nu e Bug Report, ci QQ-topic. In schimb, am de comentat legat de remarcile baietilor de pe aici. Nu stiu cine v-a invatat pe voi WoW, dar daca ati fi jucat macar un pic pe Retail vedeati cum sta treaba. Stonecore HC si Throne of the Tides HC se fac lejer la 330-340 ilvl, cu grup de noobi (ca le faci de multe ori inainte sa ajungi la level 85). Aici? 362+ ilvl si tot iei wipe daca nu stiu toti pe derost scriptul. Sa mai zic de Halls of Origination HC? Deja stim toti cum sta treaba si pe acolo.

So yeah, continuati sa suferiti p-aici de skill, bunilor. Din dungeon faci gear pre-Raid, nu te imbraci din raid Heroic inainte sa faci Dungeon Heroic.

+1.Daca tot suferiti de skill,faceti un mic test:mergeti la 340 ilvl(cat e recomandat ptr dungeonul asta),sockete,enchants si tot ce vreti voi si faceti cap-coada.Si tot party-ul sa fie de 340 ilvl.Comentati apoi.

0 0

Back to top
krummy

[King Of Hell]

Post Posted: 26-09-2012, 13:20:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LightPaladin wrote:

Eu joc pe retail , stiu foarte bine cum e. Tu joci ?

0 0

Back to top
naim

[Mentally Stable]

(since 19-05-2016 20:47)

Votes: 5

Post Posted: 26-09-2012, 14:13:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ati mai facut tot hc dupa ultimu script sa vedeti cum e? sa vedeti cum scoate Lady Naz'jar 3-4 randuri de adds unu dupa altu...
sa nu mai zica de mobii din trash catre Erunak Stonespeaker care iti da instant kill
e instanta de 5 man frate nu raid

0 0

Back to top
LightPaladin

[.: -Light Inside- :.]

(since 25-01-2022 20:01)

Post Posted: 26-09-2012, 18:28:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@krummy: Sincer? Nu cred ca ai intrat in vreo heroica in viata ta, judecand dupa remarcile tale.
@BanditaAlex: Pe Blizz dadeai 12k DPS la 350 ilvl pentru ca acolo merg clasele asa cum ar trebui cap-coada. (nu Mastery cu numere din burta, nu vraji cu damage stabilit in functie de cat au plans oamenii pe forum)

Eu am vorbit STRICT de script-uri si de felul in care sunt facute. Te trezesti cu niste bucati de n-ai vazut in viata ta asa ceva.

"Oh, you think darkness is your ally. But you merely adopted the dark;
I was born in it, molded by it." - Bane (The Dark Knight Rises)

0 0

Back to top
Ficatuman

[Creep]

(since 22-01-2018 17:49)

Post Posted: 26-09-2012, 18:37:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

naim wrote:
ati mai facut tot hc dupa ultimu script sa vedeti cum e? sa vedeti cum scoate Lady Naz'jar 3-4 randuri de adds unu dupa altu...
sa nu mai zica de mobii din trash catre Erunak Stonespeaker care iti da instant kill
e instanta de 5 man frate nu raid

Goblinii care se gasesc inaintea lui MindBender dau damage mare si pe retail.Cel putin asa zic cei care discuta pe wowhead.

0 0

Back to top
krummy

[King Of Hell]

Post Posted: 26-09-2012, 21:18:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

LightPaladin wrote:
@krummy: Sincer? Nu cred ca ai intrat in vreo heroica in viata ta, judecand dupa remarcile tale.
@BanditaAlex: Pe Blizz dadeai 12k DPS la 350 ilvl pentru ca acolo merg clasele asa cum ar trebui cap-coada. (nu Mastery cu numere din burta, nu vraji cu damage stabilit in functie de cat au plans oamenii pe forum)

Eu am vorbit STRICT de script-uri si de felul in care sunt facute. Te trezesti cu niste bucati de n-ai vazut in viata ta asa ceva.

Ai dreptate , pe retail merg toate clasele perfect , dar totusi joci pe retail ? Sau vorbesti din povesti de pe wowhead sau video-uri de pe youtube ? Ca deh , eu nu am intrat in viata mea intr-o heroica !

0 0

Back to top
cobrel

[Uitatul]

(since 10-05-2019 21:41)

Votes: 54

Post Posted: 27-09-2012, 00:11:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Topicul tau n-are nicio legatura cu sectiunea asta. Mobii din Stonecore HC sunt prea grei? Serios, sunt atatia bosi care nu au scripturi si tu vrei trashul din Stonecore scriptat? Daca ar fi scriptat trashul dinainte de Ozruk nu ai mai ajunge sa faci nimic din cauza sentry-urilor.

Si nu in ultimul rand invata sa vorbesti.

Quote:

Daca ai dovezi posteaza te rog frumos la bug report, nu mai plange prin toate topicurile. Ne trebuie dovezi sa reparam ceva. Si nu mai fii asa agresiv ca nu o sa ajungi nicaieri.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by cobrel, 26 September 2012 22:12

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 23:27:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x