User
Pass
2FA

Reclamatie haz
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message3101
Maximum

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 15-07-2015 11:00)

Votes: 3

Post Posted: 05-10-2012, 08:12:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu ca nu ar trebui sa ma bag dar am fost de fata l faza aia si in + din cauza unui ban de 30 min sa ajuns sa injurati pana vi se sparg tastele mai bine nu intrati sa comentati daca nati fost de fata ila azul su nush mai cine a si azul tu ai avut admin pe un sv tot freakz acolo ti-au dat remove acum vi pe al nostru sa ni-l terorizezi daca tot vreti sa injurati facet-iva sv si datile ban la toti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Azul;x

[Mentally Stable]

(since 07-10-2012 19:14)

Votes: 5

Post Posted: 05-10-2012, 13:25:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Qtec... nu e vorba despre tn... sunt cativa care stiu sa foloseasca adminu si chiar bine,nu sunt razbunator din cauza ca nu am primit slot -,chestia e ca stii si tu ca sunt unii care abuzeaza de admin .... asta ma deranjeaza... daca teai simtit jicnit imi cer scuze fata de tine... credema m-am tot saturat... sa se faca "diferente" la godmode... si in general... o mai zic odata... la fotbal cind eu si echipa din care fac parte pierde... suntem omorati..... daca castigam,iar echipa adversa e formata din admini/sloteri se da box si nu sunt omorati.... asta nu sa intamplat odata ci de N ori... nu vreau sa fac circ... dar un owner ar trebui sa verifice serveru si sa vada cum se comporta admini... sunt copii de 12-13 ani care au admin... si se cred zei
Inca odata qTec imi cer scz fata de tne ca te-am bagat in acc oala !!!!
maximus... am avut admin pe 3 svr freakz... niciodata nu am luat remove... am renunat din cauza timpului -
Iar daca la godmode... dau comenzi si omor vreun admin pac... slay... ca nah ei au admin....

0 0

Back to top
steff13

[Mentally Stable]

(since 14-11-2012 15:36)

Votes: 2

Post Posted: 05-10-2012, 13:40:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai dreptate. Ei sunt admini fac ce vor unii asteapta ore la godmode sa joace si ei . si eu mor ca sunt prafi si dau rertry ca dor ei sunt admini ce sa le faci. Si daca cumva ii omori ca a trecut timpu si ca nau facut ce va bine imediat iti da slay te muta la tero ca doar pe ei trebuie sai lesi sa fie ei cei mai tari. Eu cand is ct am omorat una dmin pt ca a venit la arme. nu avea fd si am zis ca nu are voie la arme nimeni. Si imediat mia dat slay ma mutat la t pt ca ce conteaza ca nare fd el e sefu sefilor ca are admin.
0 0

Back to top
CrecK

[Creep]

(since 06-06-2016 20:47)

Votes: 26

Post Posted: 05-10-2012, 15:10:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea este ca v-ati dat mult cu parerea si ar trebui sa asteptati postul unui owner pentru a decide ce se intampla.
Pana atunci va sugerez sa nu mai postati atat pentru ca am inteles ideea voastra.

0 0

Back to top
Happy =]]

[I'm in your mind !]

(since 02-05-2020 11:17)

Votes: 204

Post Posted: 05-10-2012, 19:06:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tc

Pentru orice problema PM.
Nu ofer asistenta in privat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Happy =]], 05 October 2012 17:06

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 06-08-2025, 14:46:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password