User
Pass
2FA

Fara suparare v2

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Archive
Author Message1914
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

Status: Offline
(since 15-08-2021 16:34)

Votes: 179

Post Posted: 06-10-2012, 02:00:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi cer scuze de pe acum daca incalc vreun regulament, dar nu mi se pare corect ceea ce ati facut. Lasati dreptul la replica va rog frumos si nu mai inchideti topicurile la primul post.

Ca sa inchizi domnu AlexUnder111 un topic, trebuie sa ai un temei bine pus la punct. Eu doar am pus o intrebare, la care mi se va raspunde sau nu, dar la care ar trebui sa am un drept de replica. Daca incalc regulile acestei comunitati, te rog sa mi le comunici, daca nu, te rog frumos sa nu mai intervii si sa lasi un administrator sa imi raspunda.
E o dovada de bun simt sa nu mai fii mai diplomat,
1. nu am varsta ta sa iti dau raspunsul daca am sau nu somn. Sufar de o maladie a somnului, te rog sa nu ma intrebi ce si cum.
2. daca vroiam sa intreb prim pm, o faceam prim PM. Nu esti tu in masura sa ma intrebi daca stiu sau nu de functia pm. In ce modalitate ma adresez ownerului, o decid eu, daca consider si eu si interlocutorul ca este una civilizata, fara agresiuni verbale sau alte lucruri de genul asta. Tu in schimb poti pleca la piata, poate la tarabe stiu ce inseamna "baws" .. eu personal cu mana pe biblie iti spun ca nu am auzit vreodata.
3. pentru insulte, te poti alege cu un ban pe acest forum. Eu nu am insultat pe nimeni aici, dar tu se pare ca tie iti place sa jignesti indirect oamenii. OK. o sa am grija sa rectific acest lucru.
4. in legatura cu "redusi la zero" nu o luati ca o amenintare, era vorba despre un post al lui inlove in care se lauda desre faptul ca el nu are nici o problema cu lvl, dar nu a spus nimic de credite. Eu doar l-am informat de faptul ca va avea de pierdut pentru ca si el are probleme cu creditele.
5. AlexUnder111 , sa stii ca viata e mai frumoasa decat o cusca virtuala, iti sugerez sa te detasezi umpic de ea.

In continuare astept un raspuns civilizat de la un owner, fara sa ne batem in polemici si fara comentarii si atacuri la persoana de genul lui AlexUnder111. Urmatoarea abatere eu o voi reclama la administratorii acestui forum caci imi aduceti injurii. Rog un limbaj coerent si echidistant.

Va multumesc.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Alexandru P

[69]

(since 08-04-2020 20:56)

Votes: 289

Post Posted: 06-10-2012, 02:07:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Prietene vii aici si o arzi in figuri de geniu,puteai simplu sa ii dai pm lui inlove sau sa il contactezi pe mess dar ai preferat sa deschizi un topic aiurea,nu ti-ar face placere sa vin in sectiunea pe care o administrezi si sa deschid topicuri dupa bunul plac,cat despre lumea virtual,imi cer scuze ca sunt la munca si ma plcitisesc,faza e ca tu la ora 3:00 ai scris 17 randuri in care numai tu stii ce vorbesti cand ai putea sa dormi si sa nu te mai agiti ca o sticla de pepsi pentru un server,daca te-ai simtit jignit imi cer scuze nu am stiut ca esti din ceara si poti sa imi faci si report,o dimineaza placuta iti doresc.

Contact Y!M: phhh.freakz
0 0

Back to top
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

Post Posted: 06-10-2012, 02:15:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai calm, nu esti singurul care nu are ce face la ora asta. Daca tu esti la munca nu inseamna ca eu "m-am ascuns de parinti sa stau pe net".
Nu ma ard in figuri, fir-ar limbajul vostru de generatia 2000. Am pus o intrebarem stii ce-i aia intrebare?
Nu vreau sa-l contactez pe mess caci nu am ID-ul lui in primul rand, in al doilea rand vreau sa fie o discutie publica. Eu nu am nimic de ascuns, de ce ati avea voi?
Deschide cate topicuri vrei in sectiunea mea, dupa bunul plac, atata vreme cat nu incalci regulamentul. Eu iti voi raspunde bucuros la toate intrebarile pe care le ai.
Daca am scris eu 17 sau 700 de randuri la ora 3 noaptea, pur si simplu nu e problema ta, du-te la gara, ia-ti o saworma, fa altceva decat sa-mi porti tu mie de griji. Multumesc pentru sfaturile cu somnul, dar sincer aia este numai treaba mea. Treaba ta aici este sa administrezi serverul/forumul si sa aplici anumite masuri daca sunt incalcate niste reguli. Daca am incalcat vreo regula, te rog sa mi le comunici, dar te rog nu-mi mai da sfaturi mie ce sa fac cu timpul meu si revin-o la punctul cu saworma, poate te inspira.

Inca astept un raspuns pertinent de la un owner, sub nici o forma de genul primit mai sus.

Multumesc anticipat.

0 0

Back to top
J0hny

[Mentally Stable]

(since 21-12-2012 15:33)

Votes: 2

Post Posted: 06-10-2012, 08:06:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Edutz tu ce ai vrut sa demonstrezi prin acea intrebare?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
InLoveCs

[00 11 00]

(since 24-12-2021 07:55)

Votes: 170

Post Posted: 06-10-2012, 08:14:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Edutz,vezi-ti de malaria somnului sau ce dumnezeu ai...

Nu o sa rezolvati niciodata problema cu creditele,stii bine asta. Tu de cand ai deschis serverul,odata cu mine esti depasit de situatie,mi-e mila de tine. In orice caz,este munca mea ce am facut aici,nu ce ai facut tu. Le-ai luat zombiexp si ce mai au ei,ai bagat 2-3 pluginuri si te crezi mare smecher ca ai facut zm2,nu asa se face... Nu iti inchid topicul,iti dau drept la replica sa-ti aud iar bazaconiile care ma amuza.

@Imi pare bine ca vii la noi pe forum,domnul "zm2",dar nu ne influentezi cu nimic negativ. Decat ne faci mai bucurosi ca ne remarca forumul,mai ales tu care ai 0 playeri zilnic,chiar si in weekend...

ps : Nu o sa rezolvati chestia cu creditele,v-as da eu sfaturi,dar nu-mi pasa de voi si de serverele voastre. Stii crezul ? Bun daca il stii,tu astepti invierea mortilor,eu astept caderea zm.freakz-ului...inclusiv serverul tau de 2 bani.

0 0

Back to top
EDUTz

[HardcoreAmxxScripter]

Post Posted: 06-10-2012, 10:12:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sper sa nu scriu prea multe ...
1.Pierdeti creditele mai rar din cauza ca playerii sunt mai putini (in sensul ca nu atingeti numarul maxim de playeri pe server prea des). Ai sa vezi ca stiu ce spun.
2.Playerii mei nu sunt o problema a ta, ca sunt eu cu srv gol sau nu, macar eu nu fac reclama pe alte servere sa aduc jucatori la mine.
3.Creditele nu le-am mai pierdut de la deschiderea serverului, nici macar unu singur, deci am rezolvat treaba asta pe zm2. In curand voi face modificarea si pe zm1.
4.NU am bagat 2-3 pluginuri si mi-am facut server, din contra, am muncit la server aproape 3 saptamani. La fel cu zici si tu, asa spun si eu ca am muncit. Si ca sa stii si tu, adonsurile intre zm1 si 2 sunt diferite. Asa ca nu am luat nici macar 1 singur plugin de la ei.

Eu doar am intrebat cu ce-i diferit zmx, daca nu cumva e o copie ieftina, atata tot.
Haideti sa inchidem, caci deja nu are rost. Am pus o intrebare simpla si sunt luat la suturi. Frumos -

0 0

Back to top
InLoveCs

[00 11 00]

(since 24-12-2021 07:55)

Votes: 170

Post Posted: 06-10-2012, 10:16:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Yeah,de asta aveti aceleasi buguri si aceleasi vrajeli pe server... Inchid subiectul ca nu are rost,ai venit aici sa faci +1 post si ca nu aveai ce face noaptea trecuta,clar.

@intra pe server ca sa vezi ce are sau nu,nu sunt obligat sa-ti explic.

0 0

Back to top
~MRS~

[~ Far Son och Bror ~]

(since 17-02-2019 14:00)

Votes: 132

Post Posted: 06-10-2012, 10:20:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

edutz wrote:
Sper sa nu scriu prea multe ...
1.Pierdeti creditele mai rar din cauza ca playerii sunt mai putini (in sensul ca nu atingeti numarul maxim de playeri pe server prea des). Ai sa vezi ca stiu ce spun.
2.Playerii mei nu sunt o problema a ta, ca sunt eu cu srv gol sau nu, macar eu nu fac reclama pe alte servere sa aduc jucatori la mine.
3.Creditele nu le-am mai pierdut de la deschiderea serverului, nici macar unu singur, deci am rezolvat treaba asta pe zm2. In curand voi face modificarea si pe zm1.
4.NU am bagat 2-3 pluginuri si mi-am facut server, din contra, am muncit la server aproape 3 saptamani. La fel cu zici si tu, asa spun si eu ca am muncit. Si ca sa stii si tu, adonsurile intre zm1 si 2 sunt diferite. Asa ca nu am luat nici macar 1 singur plugin de la ei.

Eu doar am intrebat cu ce-i diferit zmx, daca nu cumva e o copie ieftina, atata tot.
Haideti sa inchidem, caci deja nu are rost. Am pus o intrebare simpla si sunt luat la suturi. Frumos -

Ti-am explicat in celalalt topic cam cu ce e diferit..Te poti uita acolo.

Du kommer ikke til ende, hvis du stopper ved hvert trin

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by ~MRS~, 06 October 2012 08:20

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zmx.freakz.ro -> Archive  

The time now is 05-08-2025, 19:24:36
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password