User
Pass
2FA

O sugestie pentru un nou val de playeri
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message6719
x.InMySoul_

[DotA Player]

Status: Offline
(since 19-12-2017 18:52)

Votes: 20

Post Posted: 07-10-2012, 09:51:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vad rostul unui nou realm.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Mahiko
[Banned user]

Banned

(since 26-03-2013 10:19)

Votes: 14

Post Posted: 07-10-2012, 12:13:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dai wipe shockere, dai wipe tata

asta e raspunsul

noi, astia de pe ultimate, am fost crescuti cu aceasta "curea"

N-AI TUPEU SHOCKERE

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

(since 08-01-2025 13:12)

Votes: 461

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-10-2012, 13:24:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Strachi atunci sa puna 3x cum era pe xwow rowow hollowwow bittorrents wow si in 3 luni isi ia shocker adio de la populatie, sa faca un test cu ratele astea de 3x cum vrei tu sa vezi cate topicuri or sa apara cu qq rate de "rahat".
Spuneai ceva de copiii de 15 ani, peste 50% din populatie nu are mai mult de 15 ani, daca vrei ca aia sa plece atunci or sa ramana 300 pe server.
Si nu ma dadeam mare cu goldul, dar te bati cap in cap cu aceleas argumente:
-Odata spui ca e prea usor cu ratele astea de 20x, si ca ar trebui sa fie mai hardcore un 3x pentru tine.
-Apoi ma faci nolifer ca am 121312 chars cu toate meseriile.
Pai stai care e , e prea usor? sau prea greu ? Un nolifer ar vrea sa joaca hardcore pe 1x...tu spui ca vrei sa joci de fun:))) cum am spus argumentele tale se bat cap in cap.
Vai e 200k+ 3 iteme epice un item din BS, asa si ? de ce nu iti faci bs tu atunci ? nu ai cu cine sa faci heroice? nu ai guilda? oare de ce ma intreb?
Puteti sa faceti 1000 topicuri cu schimarea ratelor, shockeruul stie ca asta e motivul principal pentru care au murit serverele lui Sisif.
Cel mai bun exemplu : pe LK sisif avea icc 5 bossi scripted blizzlike( dar blizzlike frate abia treceai de lady heroic) iar shocker avea un icc cu 90% din bossi dar 20% script pt fiecare, la sisif erau 300 in la shocker erau 1000-1500.
Sisif avea 3x rate, shocker avea 10-20x.
PS: nu e considerata reclama daca serverele care le.am spus mai sus sunt dead.

Last edited by Radical on 07-10-2012, 13:36:25; edited 1 time in total
0 0

Back to top
m1RacLe

[The Real Miracle]

(since 05-01-2024 18:12)

Votes: 32

Post Posted: 07-10-2012, 13:30:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nu stiu de ce voi, niste playeri obisnuiti, majoritatea copii, aveti impresia ca sunteti mai destepti decat stafful si propuneti stupiditatile astea fara macar sa va ganditi.
0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 07-10-2012, 13:35:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mahiko wrote:
dai wipe shockere, dai wipe tata

asta e raspunsul

noi, astia de pe ultimate, am fost crescuti cu aceasta "curea"

N-AI TUPEU SHOCKERE

- i love u man -

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 07-10-2012, 14:39:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Disclaimer: tin sa multumesc lui OrangeJuice ca m-a facut sa rezist citind acest topic, cu piesa lui de la signature: Pink Floyd- Comfortably Numb, un clasic care mi s-a reaminitit la vederea signature-ului sau. Va recomand si voua piesa, sa rezistati acum la wall-of-textul meu.

Ma pun la laptop dupa un conspect intens la fizioLOLgie, cu o portie de piure de cartofi si 2 snitele in fata pc-ului, sa ma apuc de browsat freakz forums, ca mno, "duty calls". Ce-mi sare in ochi: "O sugestie pentru un nou val de playeri"; pana si titlul mi-am dat seama ca urmeaza sa fac o mare greseala si o sa vad iar aceleasi drame obosite si ofilite. Aparent, am avut dreptate. Multumesc autorului acestui topic ca m-a avertizat direct prin titlu ceea ce va urma.

Nu ma voi chinui sa va dau quotes in stilul meu caracteristic, fiindca surprinzator, gramatica si dictia voastra s-a imbunatatit (nu cu mult, dar noticeable). Ceea ce mi s-a parut amuzant insa, este felul in care va contraziceti unii pe altii, intr-o frenezie frenetica (ma pot face poet, amirite?).

In primul rand, titlul e contradictoriu, "sugestie pentru un nou val de playeri", nu poti sugera nimic acelui val de playeri, fiindca inca n-a venit pe server, e ca si cum ai sugera aerului sa nu mai stea pe langa tine ca vrei sa te sufoci. Sugerezi vidului ceva...nu pusca. Bun, trecand peste asta. Tu propui ceva ce a mai fost propus de cel putin 50 de ori in ultimul an. V-am respins ideile atat eu, cat si Stig, cat si Zohl, cat si Burton, cat si Shocker. (Nu ca noi am fi importanti, atata ca scriem cu albastru si ca mno...administram serverul). Cu toate astea, perseverenta voastra e de laudat, chiar vreti sa ne convingeti sa bagam un server cu lowrates cu toate ca aveti rates customizabile.

Si imi plac promisiunile voastre desarte "SHOCKERE BAGA X SAU Y INVERTIT IN Z CARE FACE O CURBA GAUSIANA IN T DIN CARE IES CURCUBEE IN SEPIA SI LE PUNEM PE INSTAGRAM, CA DACA FACI ASA CUM ZICEM NOI, O SA ITI VINA MULTI PLAYERI".

Dar vai Frostere, cand am zis noi asa ceva? Sa bage ceva, ca daca baga aia ce vrem noi, o sa vina alti playeri.

Voi? Niciodata, exceptand la Archaeology, Rated Battlegrounds si lista continua.

Vedeti voi, dragi concetateni ai lumii distopiene care este WoW Freakz, nu merge chiar asa de simplu. Daca bagi asta nu iti vin neaparat mai multi playeri. Se numeste subiectivism, probabil tie o sa-ti placa, dar o sa te joci singur. Inca odata o sa ma repet: Scrie clar in descrierea serverului: incercam sa va oferim un server cu content cat mai de calitate, fara sa va frecati capul cu leveling (v-am zis-o mai babeste, mi-e lene sa dau link). Noi am vrut sa-l facem asa, fiindca playerii in ziua de azi nu sunt prea interesati sa piarda vremea crescand pe 1x, decat "VAN1LLA DIE HARD FANZ OMFG, CARE AU BAUT BERE CU VURTNE IN LION'S PRIDE INN" sau care s-au uitat mult prea mult la "World of Roguecraft". Tocmai de asta, pentru playerii d13 h4rd, am decis sa punem rate.

Si in plus, pe cine impresionezi daca tu cresti mai repede pe 1x, sau mai bine, sau faci meserii mai repede? Mi-a trebuit 5 ani de joc sa realizez asta. Okay, continuam, ca topicul are si cateva bune, dar mai multe rele:

-Singura idee plauzibila din acest topic, da' singura, a fost sa se dea wipe la gold. Cu aia sunt intru totul de acord, desi in stadiul de fata e relativ imposibil. Fiindca sunt satul sa vad copilasi care se cred pe Wall Street si nu inteleg o iota cum functioneaza economia unui joc. Prieteni, mov nu inseamna gold cap.

Nu, nu vom darama niciun record, bagand inca un realm, underpopulated. Uitati cum sta treaba pe Evolution, tot v-ati dus acolo sa-l populati, dupa ce v-am oferit luna si soarele. Mergeti pe Exodus ca e bine, ca nu aveti 2 realmuri romanesti, tre sa-l acaparati si pe ala strain.

Vad propuneri de la un anume forumist: ProgresGAMER, care rand pe rand isi da in cap cu propunerile (Asta o sa fie unicul straight-example care o sa-l dau din topicul asta).

"-as veni inapoi cu inca 50 de malaci daca s-ar da wipe. (Nu se va da, fiindca nu am dat si nu vom da niciodata, nu e nevoie de mai multa explicatie. Nu vom sterge niciun caracter)

-bine atunci, daca se mai baga un server, o sa revin pe ala. (Ai evolution care e atat de slab populat si poti incepe de la 0, daca tot vrei sa faci o fapta buna, adu-ti aia 50 de malaci acolo si zdrobiti concurenta).

-bine, v-ati pisat pe ideile mele, sper sa ajungeti la 800 populatie GENESIS!

.....

3 days later: "ProgresGAMER" has come online "

Deja e un circle-jerk cu care m-am obisnuit. Sincer. -

SI OMG NU, IAR ATI ARUNCAT THE "WOTLK-BOMB". Nici n-o sa ma obosesc sa raspund la asta.

Bottom Line: patch-ul e mai robotic n-avem ce face. Daca va plictisiti ATAT DE GRAV, setati-va ratele la 1x si faceti-va o guilda in care veti creste toti cu ratele la 1x. Faceti-va twinks. Nu stiu, mergeti la vanatoare de Elekks cu Nesingwary in Nagrand. Sunt atatea si atatea. Ca de aia i se zice "WORLD" of Warcraft.

Si folositi search function next time. -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 07-10-2012, 15:08:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

oricum nici wowul nu mai e jocul care a fost ...deci degeaba va chinuiti voi cu idei care mai de care ...unii chiar sa schimbati chestii care au facut wowul un joc superb(gen world pvp, adica pvp on cum am propus eu mai de mult si au venit carnatii care fac lvl nonstop si s-au opus).
adevarul e ca s-a stat cam mult pe pathcul asta si cand wowul sta prea mult pe un patch...si mai ales atunci cand si patchul e cam slab...oamenii se plictisesc si pleaca...
asa ca asteptati si poate cine stie...

sunt nab.
0 0

Back to top
k0s

[Freakz Admin | Dev]

(since 24-09-2022 11:04)

Votes: 222

Post Posted: 07-10-2012, 16:38:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu as avea ceva de spus pentru viitor, mai exact pentru urmatorul patch (4.3.4). Care, desigur, este ultimul patch inainte de Mists of Pandaria (Pe care nu il vom avea in niciun caz anul asta)...si anume:

1. Wipe la gold (Currency points sa fie convertite in gold)
2. Ratele sa fie scazute (Pentru ca o sa stam ceva pe patchul asta, si ar fi ok sa mearga totul mai usor)
3. Wipe auction house
4. Mai multa asistenta din partea Game Masterilor asupra playerilor. Dau ca exemplu un boss care a murit in aer / nu are loot / alte probleme de genul. Iar in caz ca playerii nu pot avea parte de acel loot, acestia sa fie ajutati de catre un GM.

Cam atat pentru moment. Bagati la cap ca pe 4.0.6 nu mai are rost sa mai scadem / crestem nimic. Este prea tarziu pentru asa ceva. Deci odata cu o schimbare majora asupra patchului poate o sa avem si o schimbare asupra serverului.

0 0

Back to top
coldicee

[trudalizatorul]

(since 05-11-2018 13:26)

Votes: 22

Post Posted: 07-10-2012, 16:46:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://youtube.com/watch?v=Rhmnn8_dQZM:

Staff message (Ravenous):

Posteaza doar daca ai ceva util de spus. Data viitoare warn

0 0

Back to top
ShortyBoy

[Creep]

(since 09-06-2019 16:49)

Votes: 22

Post Posted: 08-10-2012, 01:43:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cei idei de milioane ... new realm - sunt 3 realm ce va trebe mai mult avand in vedere ca nu sunt asa de populate... azi am stat 40 de minute sa caut oameni de un dungeon, hai sa ne faca sokeru cate un realm pt fiecare sa ne fie ok... cat despre gold, daca voi nu sunteti in stare sa faceti 30 k cat e un iteme din bot trash e trist.. cand s-a facut update la cataclysm un item din bot/bwd trash se vindea cu 200k gold .. daca erai baiat destept iti aduceai 2 3 pr mergeati 2 ore farmati luati 3 iteme si poc aveati gold ... acuma cu 200k iti imbraci un caracter din ah .
Cu 2 zile in urma mi-am facut un hunter 85 si cu 150k l-am imbracat cu tot ce se putea din ah, si voi va plangeti ca vezi doamne sume enorme...Eu unu mi-as lua talpasita de pe sv desi joc pe freakz de inainte de a fi deschis evolution, daca va fii dat wipe la gold sau schimbate ratele.
In loc sa ziceti si voi catre soker , baga tata un boss nou ca ne plictisim, voi vreti new realm ca sa stati 2 ore sa adunati de un dungeon sau mai rau de un raid 10/25.

0 0

Back to top
Radical

[Madness forever]

Post Posted: 08-10-2012, 09:08:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ShortyBoy wrote:
Cei idei de milioane ... new realm - sunt 3 realm ce va trebe mai mult avand in vedere ca nu sunt asa de populate... azi am stat 40 de minute sa caut oameni de un dungeon, hai sa ne faca sokeru cate un realm pt fiecare sa ne fie ok... cat despre gold, daca voi nu sunteti in stare sa faceti 30 k cat e un iteme din bot trash e trist.. cand s-a facut update la cataclysm un item din bot/bwd trash se vindea cu 200k gold .. daca erai baiat destept iti aduceai 2 3 pr mergeati 2 ore farmati luati 3 iteme si poc aveati gold ... acuma cu 200k iti imbraci un caracter din ah .
Cu 2 zile in urma mi-am facut un hunter 85 si cu 150k l-am imbracat cu tot ce se putea din ah, si voi va plangeti ca vezi doamne sume enorme...Eu unu mi-as lua talpasita de pe sv desi joc pe freakz de inainte de a fi deschis evolution, daca va fii dat wipe la gold sau schimbate ratele.
In loc sa ziceti si voi catre soker , baga tata un boss nou ca ne plictisim, voi vreti new realm ca sa stati 2 ore sa adunati de un dungeon sau mai rau de un raid 10/25.

Exact!!!
Vrem fixuri+bossi noi+ajutor mai mult de la gms ingame, vorba lu kos ne moare atramedes in aer si suntem nevoiti sa folosim ehem " anumite mijloace, nu tocmai ortodoxe" pentru a lua lootul, asta dupa ce asteptam 30minute un gm sa raspunda la ticket.
"Oh ti-a murit atramedes in aer? de ce nu ai asteptat sa coboare?", pt ca nu am vrut! sunt un player terminat care sufera de butonita, ce e butonita intrebi? o boala care ma face sa apasa o tasta pana imi apare pe ecran "Invalid target".
Sau se intampla sa facem ticketul si un gm sa dea muteuri/banuri la aia de pe global, iar noi toti ca niste gainii care au vazut porumbul in mana stapanului cotcodacim vesele, insa uneori stapanul e un copil malefic care numai de al dracu nu se uita peste ticketele lui peste prajit.
Recapitulam:FIXURI(Nu s.au mai vazut de ceva vreme), bossi noi, ajutor ingame mai stabil.

0 0

Back to top
OrangeJuice

[The Nephalem]

(since 24-05-2018 18:12)

Votes: 28

Post Posted: 08-10-2012, 09:18:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai ca deja o dati in aberatii si deviati de la subiect.

Pink Floyd - Comfortably Numb

Pink Floyd - Brain Damage
0 0

Back to top
gandacel

[Screwed Freak]

(since 03-04-2019 16:08)

Votes: 93

Post Posted: 08-10-2012, 09:52:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

world pvp ...pvp on !
cei care au iteme bis si la pvp si la pve se plictisesc pana la urma de dueluri sau de bguri in care...prinzi numai frati de ai lui fuego in party... si/sau sunt plictisiti de facut achivuri sau instante de mult uitate...
asa ca vrem pvp on !!!!

sunt nab.
0 0

Back to top
strachi

[Creep]

(since 25-11-2018 09:40)

Votes: 30

Post Posted: 08-10-2012, 22:19:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oke poate ideea cu realm-ul nou nu e buna. Dar cum a zis k0s : Wipe gold , Wipe AH si scaderea ratelor de gold si drop.

0 0

Back to top
Froster

[The doctor is in]

(since 27-12-2020 22:08)

Votes: 87

Post Posted: 08-10-2012, 23:25:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Okay, va multumim de sugestii, acum va rugam sa luati un numar de ordine, sau macar puneti-va abilitatea [Suggest Freakz Idea] pe cooldown vreo 2 zile, sa luam si noi (si voi) o gura de aer.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Froster, 08 October 2012 21:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 01-08-2025, 14:09:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password