User
Pass
2FA

Este normal?
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3131
Py7y

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 05-08-2019 16:32)

Votes: 20

Post Posted: 08-10-2012, 16:30:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am si eu o mica problema, pt ca doar asa o pot numi, dar hai sa incep...
Am observat in cursul zilei de azi, cand am intrat pe sv, aparitia unui nou admin, cel putin eu asa pot spune, pt ca in ultimu an decand joc pe acest sv nu l-am mai vazut si chiar m-a mirat sa vad ca are si gradul de CHAMP, avand in vedere ca el nu juca de pe steam(probabil nu are), are 90 de ore si nu am vazut lista de codati.
Sincer va spun nu este corect fata de ceilalti, care au BLOOD admini mai mici care se mai agita cate un pic sa mai prinda un codat sa puna in lista de codati, sa mai faca ordine, admini care au muncit pana acum, avand sperante ca poate candva vor fi mariti sau bine vazuti.
Problema este urmatoarea : -Pe ce fel de criterii se acorda admin, pe ce se scrie in regulament sau acordam asa de capul nostru doar ca respectivul are anumite asa zise pile la vreun owner?! Sincer nu este corect si munca celor cu blood este luata in bataie de joc chiar daca voi nu va dati seama...Noi asteptam la rand iar altii au direct CHAMP, oare asa este frumos...?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Closed

[Closed]

(since 28-09-2019 08:12)

Votes: 435

Post Posted: 08-10-2012, 17:34:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

abureala este admin de pe vremea cand tu nu stiai de serverul war3...este un jucator vechi

Dimineata cand ma scol,
ma uit in TOP 300,
si daca nu ma gasesc pe acolo,
plec dreaq la munca...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Py7y

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2012, 17:36:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Closed wrote:
abureala este admin de pe vremea cand tu nu stiai de serverul war3...este un jucator vechi

Conteaza?a fost, trb sa-si recastige meritele, nu sa fie direct champ si altii sa traga sperante, e fail ce spui tu!

0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 08-10-2012, 17:43:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uite ceva interesant.Dak ownerii cred ca respectivul player isi merita inapoi gradul si vor crede ca se va descurca,chiar nu are nimeni ce comenta la decizia unui owner.Stai calm,ca nici el nu ii primul care is recapata gradul initial,au mai fost si cred ca vor mai fi atata timp cat ownerii il cred capabil pe respectivul player.

0 0

Back to top
DjRed
[Banned user]

Banned

(since 20-03-2016 11:50)

Votes: 86

Post Posted: 08-10-2012, 17:48:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Abureala este admin din 2009 si a fost suspendat, acum si-a reprimit adminul... orele din gametracker ale lui nu le poti vedea deoarece pe parcursul acestor ari sa schimbat ip serverului!

Posturi unite automat, 08-10-2012, 18:48:21

Py7y wrote:
Closed wrote:

Conteaza?a fost, trb sa-si recastige meritele, nu sa fie direct champ si altii sa traga sperante, e fail ce spui tu!

Pentru suspendare nu trebuie dacat sa ai rabdare sa iti expire suspendarea!

Iubesc tradarea, dar ii urasc pe tradatori, iubesc minciuna, dar ii urasc pe mincinosi, ma iubesc pe mine si totodata ma urasc pentru ca nu sunt in stare sa scap de ei!!
0 0

Back to top
Py7y

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2012, 17:50:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am vb cu bobby inainte de a deschide acest topic si mi-a spus ca nu stie ce este cu acest admin si mi-a dat de inteles ca nu este normal sa ai champ cu orele respective fara steam si lista de codati, altfel doar nu deschideam de nebun acest topic.
Poate ca este un jucator mai vechi(cum a spus cineva mai sus) si isi poate recapata admin-ul, ownerii stiind ca a facut lucruri bune, dar nu este normal fata de ceilalti.

0 0

Back to top
sKyPp

[Mentally Stable]

(since 24-04-2016 09:43)

Votes: 18

Post Posted: 08-10-2012, 17:58:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am gasit eu lista lui pentru tine
http://forum.wow-freakz.com/codati-by-aburitu-t44502-60.html

0 0

Back to top
DjRed
[Banned user]

Banned

(since 20-03-2016 11:50)

Votes: 86

Post Posted: 08-10-2012, 18:32:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Py7y wrote:
Eu am vb cu bobby inainte de a deschide acest topic si mi-a spus ca nu stie ce este cu acest admin si mi-a dat de inteles ca nu este normal sa ai champ cu orele respective fara steam si lista de codati, altfel doar nu deschideam de nebun acest topic.
Poate ca este un jucator mai vechi(cum a spus cineva mai sus) si isi poate recapata admin-ul, ownerii stiind ca a facut lucruri bune, dar nu este normal fata de ceilalti.

BOBY E INDRAGOSTIT.... TREBUIE SA IL CREZI CA E INTORS PE DOS -

Iubesc tradarea, dar ii urasc pe tradatori, iubesc minciuna, dar ii urasc pe mincinosi, ma iubesc pe mine si totodata ma urasc pentru ca nu sunt in stare sa scap de ei!!
0 0

Back to top
MonSterKiLL

[AddicteD! ]

(since 10-03-2017 18:45)

Votes: 56

Post Posted: 08-10-2012, 18:35:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pe abureala l-am mai vazut pe server, avea slot . am rasfoit paginile de la mariri/suspendari admini si am vazut ca a fost suspendat . au mai fost si altii care si-au recapatat accesul, de exemplu : eyesonly ... daca nu este asa , imi cer scuze ca m-am bagat ''degeaba''

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Ganja*

[Shameless]

(since 13-12-2024 19:51)

Votes: 155

Post Posted: 08-10-2012, 18:58:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Din cate stiu decizia a fost a lui Ion si nu a primit pe nimic champion , a fost admin si a ajutat la randul lui cum o facem si noi in prezent , si a fost suspendat pentru o cearta intre admini.Presupun ca a primit a doua sansa acum si in legatura cu meritatul cred ca i-a convins ca merita acum ceva vreme pe owneri daca i-au dat a doua sansa.
0 0

Back to top
Py7y

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2012, 19:16:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Va cred si scuzele mele...

0 0

Back to top
MrMicheel

[Account disabled]

(since 28-02-2013 18:33)

Votes: 71

Post Posted: 08-10-2012, 20:02:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Py7y wrote:
Am si eu o mica problema, pt ca doar asa o pot numi, dar hai sa incep...
Am observat in cursul zilei de azi, cand am intrat pe sv, aparitia unui nou admin, cel putin eu asa pot spune, pt ca in ultimu an decand joc pe acest sv nu l-am mai vazut si chiar m-a mirat sa vad ca are si gradul de CHAMP, avand in vedere ca el nu juca de pe steam(probabil nu are), are 90 de ore si nu am vazut lista de codati.
Sincer va spun nu este corect fata de ceilalti, care au BLOOD admini mai mici care se mai agita cate un pic sa mai prinda un codat sa puna in lista de codati, sa mai faca ordine, admini care au muncit pana acum, avand sperante ca poate candva vor fi mariti sau bine vazuti.
Problema este urmatoarea : -Pe ce fel de criterii se acorda admin, pe ce se scrie in regulament sau acordam asa de capul nostru doar ca respectivul are anumite asa zise pile la vreun owner?! Sincer nu este corect si munca celor cu blood este luata in bataie de joc chiar daca voi nu va dati seama...Noi asteptam la rand iar altii au direct CHAMP, oare asa este frumos...?

Draga pyty,Abureala este mai vechi ca multi de aici.Joaca de prin 2009-2010,a fost suspendat o perioada,iar acum a vorbit cu unu din owneri si-a recapatat accesul.Ce e asa greu?!

0 0

Back to top
Py7y

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-10-2012, 20:09:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu este greu de loc numai ca nu stiam, am intrebat si owner-ul mai exact pe bobby, nici el nu stia, pt tn e greu de citit.Poate daca erai atent la ce am spus...draga "micele".

0 0

Back to top
Ralukita

[Mentally Stable]

(since 08-03-2016 08:48)

Votes: 7

Post Posted: 08-10-2012, 21:42:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu e frumos Piti sa deschizi un asemenea topic. Nu faci altceva decat sa arati cat de rautacios esti. De fapt, mai bine spus cat de invidios esti ca nu esti si tu champ. Nu te supara pe mine ca iti spun in fata - puteam sa iti dau un Pm. Dar cum nici tu nu ai facut asta inainte sa deschizi acest topic, atunci si eu iti raspund cu aceeasi moneda.
Ce parere crezi ca au acum colegii tai? Ca tu in loc sa stai sa urmaresti codatii, sa te implici in buna functionare a serv, sa fie toata lumea multumita - tu in loc sa faci asta stai sa "barfesti" ca la usa cortului, stai sa bagi intrigi ca ala are pile sau nu? Cum ar fii acum sa stau si eu sa te analizez si sa iti analizez fiecare replica, fiecare cuvintel spus pe serv?
Nu imi explic de ce atata rautate si invidie. Nu inteleg cu ce te deranja pe tine ca e un admin nou. Dupa parerea mea tu trebuia sa iti vezi de joc si de codati ( ca sa nu mai spun de rank). Si tot dupa parerea mea trebuia sa "saluti" venirea unui "nou" admin, un coleg pana la urma care te poate ajuta in adminare.
Iar nu inteleg de ce nu ai avut macar curiozitatea sa cauti pe forum daca exista nick-ul abureala? Si inca o intrebare ce treaba are faza ca nu are steam? Uite eu, de exemplu, nu am steam, cerere de champ nu am facut - acum sa stau in "priza" ca pui ochii pe mine? Daca tot stai sa verifici activitatea fiecarui admin in parte macar te rog eu frumos nu mai face "circ" pe forum, cred ca cel mai simplu si frumos este sa trimiti PM.
De cand a plecat Shaggy, Sile in Uk asa va mai place can-can-ul pe forum!

Si imi cer scuze daca sunt off-topic, stiu ca poate nu trebuia sa dau reply, stiu ca sunt la limita avertismentului,
DAR:
Abureala a fost primul admin care statea noptile pe server, care la 2 noaptea primea mesaje pe mess sa intre sa schimbe harta, sa dea ban, sa dea gag samd. As vrea sa vad implicarea asta si din partea ta Piti si atunci o sa ai acelasi respect pe care il am fata de el. Pana atunci te rog sa nu mai deschizi astfel de "probleme" si incearca sa ne tratezi ca pe colegii tai pe toti.

Numai bine si incearca sa nu mai fii atat de rautacios.

0 0

Back to top
MrMicheel

[Account disabled]

(since 28-02-2013 18:33)

Votes: 71

Post Posted: 08-10-2012, 22:21:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ralukita wrote:
Nu e frumos Piti sa deschizi un asemenea topic. Nu faci altceva decat sa arati cat de rautacios esti. De fapt, mai bine spus cat de invidios esti ca nu esti si tu champ. Nu te supara pe mine ca iti spun in fata - puteam sa iti dau un Pm. Dar cum nici tu nu ai facut asta inainte sa deschizi acest topic, atunci si eu iti raspund cu aceeasi moneda.
Ce parere crezi ca au acum colegii tai? Ca tu in loc sa stai sa urmaresti codatii, sa te implici in buna functionare a serv, sa fie toata lumea multumita - tu in loc sa faci asta stai sa "barfesti" ca la usa cortului, stai sa bagi intrigi ca ala are pile sau nu? Cum ar fii acum sa stau si eu sa te analizez si sa iti analizez fiecare replica, fiecare cuvintel spus pe serv?
Nu imi explic de ce atata rautate si invidie. Nu inteleg cu ce te deranja pe tine ca e un admin nou. Dupa parerea mea tu trebuia sa iti vezi de joc si de codati ( ca sa nu mai spun de rank). Si tot dupa parerea mea trebuia sa "saluti" venirea unui "nou" admin, un coleg pana la urma care te poate ajuta in adminare.
Iar nu inteleg de ce nu ai avut macar curiozitatea sa cauti pe forum daca exista nick-ul abureala? Si inca o intrebare ce treaba are faza ca nu are steam? Uite eu, de exemplu, nu am steam, cerere de champ nu am facut - acum sa stau in "priza" ca pui ochii pe mine? Daca tot stai sa verifici activitatea fiecarui admin in parte macar te rog eu frumos nu mai face "circ" pe forum, cred ca cel mai simplu si frumos este sa trimiti PM.
De cand a plecat Shaggy, Sile in Uk asa va mai place can-can-ul pe forum!

Si imi cer scuze daca sunt off-topic, stiu ca poate nu trebuia sa dau reply, stiu ca sunt la limita avertismentului,
DAR:
Abureala a fost primul admin care statea noptile pe server, care la 2 noaptea primea mesaje pe mess sa intre sa schimbe harta, sa dea ban, sa dea gag samd. As vrea sa vad implicarea asta si din partea ta Piti si atunci o sa ai acelasi respect pe care il am fata de el. Pana atunci te rog sa nu mai deschizi astfel de "probleme" si incearca sa ne tratezi ca pe colegii tai pe toti.

Numai bine si incearca sa nu mai fii atat de rautacios.

La sentiment!

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eT | Bobby, 09 October 2012 12:34

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 10-08-2025, 21:31:40
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password