User
Pass
2FA

Remove

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1355
Catylinna

[Lookwhatyou'vedone]

Status: Offline
(since 30-11-2021 22:03)

Votes: 161

Post Posted: 08-10-2012, 15:43:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se pare ca de ceea ce iti este frica , nu poti scapa ...uite ca la toti ne vine randul .
Cer remove la admin si nu o sa mai intru pe sv decat cand o sa`mi rezolv "problema "(adica never ) pentru ca nu imi place sa incurc pe nimeni .Consider ca am fost destul de draguta cu voi si intelegatoare , dar se pare ca la voi este problema , voi nu ma intelegeti pe mine -
Motiv :Am "conexiunea la internet proasta ", defapt si de drept problema este distanta nu internetul.
Chiar sunt trista , si imi fi dorit sa nu fiu atat de slaba incat sa renunt .
As fi vrut sa spun mai multe dar nu ma simt prea bine ....
Mult noroc in viata tuturor , si multumesc celor care au crezut in mine .

@ HF -

Casuta vocala @Caty @Catylinna
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Twitter

[Mentally Stable]

(since 15-10-2012 22:28)

Votes: 2

Post Posted: 08-10-2012, 16:07:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mda, sincer pe mine nu ma incurcat "lag'ul" tau, nu stiu de ce iar incurca pe altii. Totusi, daca chiar nu o sa mai joci..iti urez bafta ! Pacat ca pleci !..
0 0

Back to top
royaltech

[rKo admin]

(since 15-12-2014 19:44)

Votes: 14

Post Posted: 08-10-2012, 17:36:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu are rost capsuno sa renunti din cauza asta. Ai lag dar nu e asa de mare incat sa dauneze in asa mod in cat sa ni se miste noua rau. Din cate stiu eu tu si prietenul tau ati vorbit cu west si el ne-a dat in vedere sa nu va banam pt lag. Nush cine ti-a zis chestia cu lagu dar eu zic sa nui dai importanta si sa joci in continuare cu noi pe rko -
0 0

Back to top
Catylinna

[Lookwhatyou'vedone]

(since 30-11-2021 22:03)

Votes: 161

Post Posted: 08-10-2012, 20:28:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

rko taz wrote:
Contra
1. rezolva intai conexiunea sa nu mai ai lag
2. iti mai trebuiau cateva zile sa faci 2 luni de la ultima cerere.

motivul meu ar fi urmatorul .... consider ca atunci cand am facut cerere pentru up am facut pentru admin, pana acum cred ca mi'am facut treaba de admin destul de bine, dar ma rog nu se mai ia in consideratie faptul ca sunt la locul meu si ca am putina vechime pe server sunt sau nu prezenta in fiecare zi asta e , omu mai are si de munca !
sau na ca imi spune ca mai am 2-3 zile pentru up (57 zile) din ziua de cand am facut ultima cerere ... nu e vorba ca ma simt atacata sau mai stiu eu ce ar spune uni doar spun oarecum lucrurile asa cum le vad cum ar fi... alti miraculos apar cu +up-uri in urma unor intalniri in grup... nu ca am impresia chiar mi'a fost spus pe server ( nu ai fost la intalnire, nu ai luat up) ..

a da pentru Taz , chiar daca nu te intereseaza, in momentul de fata platesc pentru o conexiune de 12mb/s care defapt fluctueaza intre 4-6 mega care in unele zile nici pe aia nu le am si sa revin pentru conexiunea actuala platesc 96euro ... nu sunt in romania si nu detin facilitatile necesare sa imi rezolv conexiunea.
s
asa arata conexiunea mea din cypru in bucuresti
si asa arata conexiunea mea in cypru
Last Result:
Download Speed: 7881 kbps (985.1 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 793 kbps (99.1 KB/sec transfer rate)
Latency: 38 ms
8 octombrie 2012 21:33:40

si c'am asta este realitatea ... conexiunea cea mai buna pe care o pot avea un """"'zile bune"""" este de 117-125 latenta iar tinant cont ca de aproape 1 saptamana a plouat destul de tare in cypru se poate spune ca acesta ar fi motivul... o fi cypru o insula paradis si etc ... dar nu detine "tehnologii" precum romania (fibra optica) da cum sa nu - ...
din cate imi aduc aminte chiar si in romania cand ploua tot aveam probleme cu internetul dar na !

Atat am avut de spus !

0 0

Back to top
<rKo> | West

[Creep]

(since 09-11-2017 10:25)

Votes: 16

Post Posted: 08-10-2012, 21:50:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu cred ca faci prea mult tam tam.
Ti-am dat voie sa joci si le-am zis si celorlalti sa te lase in pace desi incalcau oarecum un regulament.

Sincer, nu citesc atat doar pentru o cerere de remove.
Inchid topicul. Daca vrei intr-adevar remove da-mi PM. Dar sa fie scurt.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
<rKo> | TaZ

[Mentally Unstableeee]

(since 14-08-2013 13:30)

Votes: 7

Post Posted: 09-10-2012, 07:02:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te agiti prea mult sincer.
Mi-am spus ppunctul de vede si ti-am dat contra ,daca eram chiar atat de al dreq iti inchideam cererea direct ptr ca nu ai 2 luni de la ultima cerere, asa faceti toti va grabiti la up.
Mai uitate si tu prin celelalte cereri sa vezi la cati am respins cererea ptr 2 zile care nu le aveau sa indeplineasca 2 luni , tu ai 8 zile . Am lasat tipicul deschis ca sa avoteze si altii, poate eram singurul care iti dadeam contra.
Cu topicul asta care l-ai facut nu demonstrezi ca ai varsta pe care o pretinzi.

"Nu am bani, resurse, sperante. Sunt cel mai fericit om in viata"

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by <rKo> | West, 08 October 2012 19:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 24-07-2025, 12:04:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password