User
Pass
2FA

Recrutari
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4800
sundaysfantasy

[The Human Equation]

Status: Offline
(since 16-10-2018 18:20)

Votes: 55

Post Posted: 07-10-2012, 09:44:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Recrutam orice clasa si orice level. Postati dupa modelul urmator:

Nick ingame:
Nume:
Varsta:
Rasa/Clasa:
Main specc/off-spec:
Link armory:
Experienta in wow:
Experienta cu clasa curenta:
Cateva cuvinte despre clasa ta (rotatii, prioritati, spelluri importante, strategii in raiduri)
Experienta in PVE:
In ce guilde ai mai fost si de ce ai plecat:
Ai timp cateva ore pe seara sa vii la raiduri:
Alte mentiuni:

Pentru alte info whisper Amina ingame.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
keen_afganu

[Mentally Stable]

(since 10-03-2014 20:00)

Votes: 5

Post Posted: 08-10-2012, 13:23:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick ingame: keenst
Nume: Bogdan
Varsta: 25
Rasa/Clasa: Worgen Druid
Main specc/off-spec: Restoration/balance
Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Keenst
Experienta in wow: 2 ani pe Blizzlike...si alti 2-3 pe servere pirate.
Experienta cu clasa curenta: 1 an pe blizzlike
Cateva cuvinte despre clasa ta (rotatii, prioritati, spelluri importante, strategii in raiduri) :Asta cu explicatu....nu stau sa scriu roman.Roatiile mele si tactici de joc.Tacticile si scripturile dak nu le stii le vizionezi pe net.Stiu doar pe normal mode tactici.Dar am avut o perioada de 2 ani de cand m-am lasat de jucat wow pe blizzlike...si acum a aparut asa ca o scanteie...si m-am reapucat pe wow.freakz.Ce nu stiu le invat de pe net.Sau dak explica cineva prind rpd.
Experienta in PVE: Decand joc wow numai pwe mi-a placut sa joc.....f putin pvp.
In ce guilde ai mai fost si de ce ai plecat: pe wowfreakz sunt in watchers...dar as prefera sa ies pt orice alta guilda....mai serioasa.Le-am umplut banca cu materiale profesii,gear si nici macar un ms n-au zis.Raiduri nu se fac,Sufera de ei...asa ca ....stau acolo doar sa am o guilda(sub nume).
Ai timp cateva ore pe seara sa vii la raiduri: Am un program lejer de munca....24/72.....acum sunt la 24/48...dar alea 2 zile....stau 7-10 ore pe wow.Nu vad sa fie o problema ..mai ales cand e timpul pentru Raiduri cu guilda.Nici o problema.Oricum cand e sa fiu la munca anuntz.
Alte mentiuni: Din ce am citit in anuntul ala....pari a fii un tip matur....si cred ca asta conteaza mult.Sper sa intru.

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

Post Posted: 08-10-2012, 22:30:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

keen_afganu wrote:
Nick ingame: keenst
Nume: Bogdan
Varsta: 25
Rasa/Clasa: Worgen Druid
Main specc/off-spec: Restoration/balance
Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Keenst
Experienta in wow: 2 ani pe Blizzlike...si alti 2-3 pe servere pirate.
Experienta cu clasa curenta: 1 an pe blizzlike
Cateva cuvinte despre clasa ta (rotatii, prioritati, spelluri importante, strategii in raiduri) :Asta cu explicatu....nu stau sa scriu roman.Roatiile mele si tactici de joc.Tacticile si scripturile dak nu le stii le vizionezi pe net.Stiu doar pe normal mode tactici.Dar am avut o perioada de 2 ani de cand m-am lasat de jucat wow pe blizzlike...si acum a aparut asa ca o scanteie...si m-am reapucat pe wow.freakz.Ce nu stiu le invat de pe net.Sau dak explica cineva prind rpd.
Experienta in PVE: Decand joc wow numai pwe mi-a placut sa joc.....f putin pvp.
In ce guilde ai mai fost si de ce ai plecat: pe wowfreakz sunt in watchers...dar as prefera sa ies pt orice alta guilda....mai serioasa.Le-am umplut banca cu materiale profesii,gear si nici macar un ms n-au zis.Raiduri nu se fac,Sufera de ei...asa ca ....stau acolo doar sa am o guilda(sub nume).
Ai timp cateva ore pe seara sa vii la raiduri: Am un program lejer de munca....24/72.....acum sunt la 24/48...dar alea 2 zile....stau 7-10 ore pe wow.Nu vad sa fie o problema ..mai ales cand e timpul pentru Raiduri cu guilda.Nici o problema.Oricum cand e sa fiu la munca anuntz.
Alte mentiuni: Din ce am citit in anuntul ala....pari a fii un tip matur....si cred ca asta conteaza mult.Sper sa intru.

whisper Amina ingame.

0 0

Back to top
terlyon

[Mentally Stable]

(since 10-03-2014 07:09)

Votes: 9

Post Posted: 09-10-2012, 11:45:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick ingame: Terly
Nume: Marius
Varsta: 20
Rasa/Clasa: Human / Rogue
Main specc/off-spec: Combat/Subt
Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Terly
Experienta in wow: 4-6ani
Experienta cu clasa curenta: 3-4ani
Cateva cuvinte despre clasa ta (rotatii, prioritati, spelluri importante, strategii in raiduri)
Experienta in PVE:
In ce guilde ai mai fost si de ce ai plecat: Lk am fost in Too Many Buttons ,Gravity si Madness.(Too many Buttons si gravity au plecat pe blitzz si din madness am primit kick ca nu eream activ.)
Ai timp cateva ore pe seara sa vii la raiduri: yea
Alte mentiuni:

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

Post Posted: 09-10-2012, 15:02:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

terlyon wrote:
Nick ingame: Terly
Nume: Marius
Rasa/Clasa: Human / Rogue
Main specc/off-spec: Combat/Subt
Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Terly
Experienta in wow: 4-6ani
Experienta cu clasa curenta: 3-4ani
Experienta in PVE:
In ce guilde ai mai fost si de ce ai plecat: Lk am fost in Too Many Buttons ,Gravity si Madness.(Too many Buttons si gravity au plecat pe blitzz si din madness am primit kick ca nu eream activ.)
Ai timp cateva ore pe seara sa vii la raiduri: yea
Alte mentiuni:

hah te tin minte. cauta-ma ingame, sau orice alt membru cu drept de invite.

0 0

Back to top
ichigo40k

[Dark Paladin]

(since 03-10-2016 10:35)

Votes: 10

Post Posted: 10-10-2012, 09:46:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick ingame: Midu
Nume: Mircea
Varsta: 21
Rasa/Clasa: (bloodelf deocamdata o sa donez sa vin la voi ) Human /Paladin
Main specc/off-spec: Holy/Protection
Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Midu
Experienta in wow: 2 ani
Experienta cu clasa curenta: 1 luna
Cateva cuvinte despre clasa ta (rotatii, prioritati, spelluri importante, strategii in raiduri): avand in vedere paladinul holy este cel mai bun healer single target deci in mare parte are grija de tanki si isi reface mana cu judgement la cd si divine light la proc=ul de infusion light (restul se dau la cd holy shock,light of down cu 3 holy power)
Experienta in PVE: in cataclysm sunt toti bossi down(pe hc) in afara de council(pe hc)
In ce guilde ai mai fost si de ce ai plecat: Specii:datorita lipsei de respect fata de membri vechi atunci cand sa fuzionat cu o alta guilda au inceput sa apara certuri pe gchat iar guild masterul a preferat sa nu faca nimic si sa piarda majoritatea membrilor vechi.
Ai timp cateva ore pe seara sa vii la raiduri: depinde cum imi permite programul deocarece am si servici
Alte mentiuni:

0 0

Back to top
Sonics

[Maniac]

(since 01-08-2024 02:22)

Votes: 6

Post Posted: 10-10-2012, 13:20:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick ingame: Zyru
Nume: Ionut
Rasa/Clasa: Night Elf Warrior
Main specc/off-spec: Momentan doar Fury main spec
Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Zyru
Experienta in wow: 6 ani + cateva luni pe Retail
Experienta cu clasa curenta: 3 ani (de pe Burning Crusade joc warrior)
Cateva cuvinte despre clasa ta (rotatii, prioritati, spelluri importante, strategii in raiduri) Nu e vorba de a scoate cat mai mult dps sa fiu in top. Conteaza doar cat de util pot fi unui raid group datorita cunostintelor mele. Nu multi stiu ca un warr fury in pve se bazeaza mult pe mastery deoarece pe fury, mastery-ul da enrage la warrior ceea ce rezulta Raging Blow constant pe target. La fel, Rend-ul pe targets pentru a se activa Deep Wounds, sansa mai mare de crit. Colossus Smash pentru a scadea armura la target. Un mic avantaj in pve pentru a beneficia mai mult de mastery, Berserker Rage pentru a se procui din nou Colossus Smash si a boosta damage-ul pe tot parcursul encounterului.
Experienta in PVE: In afara de Council am facut toti bosii (Mentionez ca pe Evolution)
In ce guilde ai mai fost si de ce ai plecat: --
Ai timp cateva ore pe seara sa vii la raiduri: Daca se considera ca pot fi de ajutor,sigur.
Alte mentiuni: Sunt o persoana sociabila, traznit si caut o ghilda alaturi de care sa imi petrec timpul liber sa ma distrez -

0 0

Back to top
sundaysfantasy

[The Human Equation]

Post Posted: 10-10-2012, 18:31:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ichigo40k wrote:
Nick ingame: Midu
Nume: Mircea
Varsta: 21
Rasa/Clasa: (bloodelf deocamdata o sa donez sa vin la voi ) Human /Paladin
Main specc/off-spec: Holy/Protection
Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Midu
Experienta in wow: 2 ani
Experienta cu clasa curenta: 1 luna
Cateva cuvinte despre clasa ta (rotatii, prioritati, spelluri importante, strategii in raiduri): avand in vedere paladinul holy este cel mai bun healer single target deci in mare parte are grija de tanki si isi reface mana cu judgement la cd si divine light la proc=ul de infusion light (restul se dau la cd holy shock,light of down cu 3 holy power)
Experienta in PVE: in cataclysm sunt toti bossi down(pe hc) in afara de council(pe hc)
In ce guilde ai mai fost si de ce ai plecat: Specii:datorita lipsei de respect fata de membri vechi atunci cand sa fuzionat cu o alta guilda au inceput sa apara certuri pe gchat iar guild masterul a preferat sa nu faca nimic si sa piarda majoritatea membrilor vechi.
Ai timp cateva ore pe seara sa vii la raiduri: depinde cum imi permite programul deocarece am si servici
Alte mentiuni:

accepted, cauta ingame un membru sa iti dea invite.

Sonics wrote:
Nick ingame: Zyru
Nume: Ionut
Rasa/Clasa: Night Elf Warrior
Main specc/off-spec: Momentan doar Fury main spec
Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Zyru
Experienta in wow: 6 ani + cateva luni pe Retail
Experienta cu clasa curenta: 3 ani (de pe Burning Crusade joc warrior)
Cateva cuvinte despre clasa ta (rotatii, prioritati, spelluri importante, strategii in raiduri) Nu e vorba de a scoate cat mai mult dps sa fiu in top. Conteaza doar cat de util pot fi unui raid group datorita cunostintelor mele. Nu multi stiu ca un warr fury in pve se bazeaza mult pe mastery deoarece pe fury, mastery-ul da enrage la warrior ceea ce rezulta Raging Blow constant pe target. La fel, Rend-ul pe targets pentru a se activa Deep Wounds, sansa mai mare de crit. Colossus Smash pentru a scadea armura la target. Un mic avantaj in pve pentru a beneficia mai mult de mastery, Berserker Rage pentru a se procui din nou Colossus Smash si a boosta damage-ul pe tot parcursul encounterului.
Experienta in PVE: In afara de Council am facut toti bosii (Mentionez ca pe Evolution)
In ce guilde ai mai fost si de ce ai plecat: --
Ai timp cateva ore pe seara sa vii la raiduri: Daca se considera ca pot fi de ajutor,sigur.
Alte mentiuni: Sunt o persoana sociabila, traznit si caut o ghilda alaturi de care sa imi petrec timpul liber sa ma distrez -

accepted, cauta ingame un membru sa iti dea invite.

0 0

Back to top
Wanksta

[DeepHouseBabe]

(since 14-01-2015 05:47)

Votes: 63

Post Posted: 15-10-2012, 20:39:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

retras

Last edited by Wanksta on 16-10-2012, 17:53:49; edited 1 time in total
0 0

Back to top
Wednesday

[Black Velvet]

(since 01-09-2021 14:44)

Votes: 71

Post Posted: 15-10-2012, 20:45:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wanksta wrote:
Nick ingame: Kryso
Nume: Cristi
Varsta: 17
Rasa/Clasa: Nelf war
Main specc/off-spec: Furry pve si pvp
Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Kryso
Experienta in wow: cativa ani
Experienta cu clasa curenta: destul
Cateva cuvinte despre clasa ta (rotatii, prioritati, spelluri importante, strategii in raiduri) : http://www.maxdps.com/images/16/1/slam.jpg
Experienta in PVE:
In ce guilde ai mai fost si de ce ai plecat: -
Ai timp cateva ore pe seara sa vii la raiduri: da
Alte mentiuni: La dummy e cam aiurea cu warru@rage , dar daca sunteti de acord sa ma luati la un test @ raid ar fi perfect

Acceptat.

0 0

Back to top
Kaliweed

[Mentally Stable]

(since 27-11-2012 12:51)

Votes: 2

Post Posted: 20-10-2012, 11:25:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick ingame: Kaliweed

Rasa/Clasa: Human - Warrior

Main specc/off-spec:
Momentan Fury (am mult mai multa experienta ca tank,momentan nu am iteme)
Link armory:
O sa fiti dezamagiti de iteme,joc de putin timp pe realmul asta....de cateva zile.
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Kaliweed
Experienta in wow:
5 ani..nici nu mai stiu.De cand a aparut Burning Crusade.
Experienta pe Retail?! Nu as putea spune ca este relevanta,am jucat cateva luni si alea printre primele .

Primul caracter in wow a fost warrior tank,pe care am continuat sa joc ani de zile.
In cei 5 ani de wow,e imposibil sa fi avut vreo luna in care sa nu joc pe warrior,DPS sau Tank.

Rotatiile din punctul meu de vedere nu sunt niciodata fixe,mereu intervine ceva.Ca tank tre sa fii atent si la cei din jur,nu doar la tine.Mereu tre sa dai un Taunt ,un Challenging shout sau un Intervene.
Sunt rotatii de baza pe care tre sa le mentii dar nu o sa stau sa le insir.

Experienta in PVE:
Am jucat pe Molten, pe Monster si aici pe Freakz (doar Cataclysm). Am jucat ca healer pe freakz acum mult timp(priest),dar l-am mutat pe exodus cand am revenit acum o luna.
Nu sunt cel mai bun in pve pe cataclysm...dar ce nu stiu invat la prima vedere.

Nu mai tin minte guilda de pe priest(aveam numele LED,poate intamplator m-a vazut cineva).Pe acest realm am jucat doar in The fallen ones.Motivul pentru care vreau sa plec este inactivitatea lor,nepasarea si lipsa bunului simt.

Sunt destul de activ zic eu,pot sa vin si la raiduri.
Alte mentiuni:
Inainte de toate caut o comunitate prietenoasa.

0 0

Back to top
Wednesday

[Black Velvet]

Post Posted: 20-10-2012, 11:46:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kaliweed wrote:
Nick ingame: Kaliweed

Rasa/Clasa: Human - Warrior

Main specc/off-spec:
Momentan Fury (am mult mai multa experienta ca tank,momentan nu am iteme)
Link armory:
O sa fiti dezamagiti de iteme,joc de putin timp pe realmul asta....de cateva zile.
http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Kaliweed
Experienta in wow:
5 ani..nici nu mai stiu.De cand a aparut Burning Crusade.
Experienta pe Retail?! Nu as putea spune ca este relevanta,am jucat cateva luni si alea printre primele .

Primul caracter in wow a fost warrior tank,pe care am continuat sa joc ani de zile.
In cei 5 ani de wow,e imposibil sa fi avut vreo luna in care sa nu joc pe warrior,DPS sau Tank.

Rotatiile din punctul meu de vedere nu sunt niciodata fixe,mereu intervine ceva.Ca tank tre sa fii atent si la cei din jur,nu doar la tine.Mereu tre sa dai un Taunt ,un Challenging shout sau un Intervene.
Sunt rotatii de baza pe care tre sa le mentii dar nu o sa stau sa le insir.

Experienta in PVE:
Am jucat pe Molten, pe Monster si aici pe Freakz (doar Cataclysm). Am jucat ca healer pe freakz acum mult timp(priest),dar l-am mutat pe exodus cand am revenit acum o luna.
Nu sunt cel mai bun in pve pe cataclysm...dar ce nu stiu invat la prima vedere.

Nu mai tin minte guilda de pe priest(aveam numele LED,poate intamplator m-a vazut cineva).Pe acest realm am jucat doar in The fallen ones.Motivul pentru care vreau sa plec este inactivitatea lor,nepasarea si lipsa bunului simt.

Sunt destul de activ zic eu,pot sa vin si la raiduri.
Alte mentiuni:
Inainte de toate caut o comunitate prietenoasa.

Acceptat, /w Alma în joc.

This fire's burning, burning me, to bring you back to life...

0 0

Back to top
Uzzydk

[Lost in the Offline]

(since 10-11-2016 13:14)

Votes: 24

Post Posted: 26-10-2012, 07:02:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick ingame:Uzzyisback
Nume:Ionut
Varsta:21
Rasa/Clasa:Human Paladin
Main specc/off-spec: Protection(off-spec nu am,dar am alte caractere pentru Dps si heal)
Link armory:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&n=Uzzyisback
Experienta in wow:2 ani,doar cateva luni pe Cataclysm
Experienta cu clasa curenta:7,8 luni
Experienta in PVE:am jucat pe Lich King o perioda iar cand a fost implementat Cataclysm nu mi-a placut si am luat o pauza destul de mare,acum caut o guilda cu care sa pot face ceva progres pve,cunosc cateva scripturi,nu am avut o guilda mai serioasa cu care sa pot face progres(pana acum am stat pe evolution)
In ce guilde ai mai fost si de ce ai plecat:Anonymus,am plecat din cauza unor divergente cu GM-ul si din cauza unor decizii pripite luate de el.
Ai timp cateva ore pe seara sa vii la raiduri:Lucrez la program de 24/48 asa ca atunci cand nu o sa fiu plecat la servici cu siguranta ca voi avea timp sa vin.
Alte mentiuni:Caut doar un guild linistit,fara pusti sau oameni grabiti,momentan sunt intr-un guild de lvl 1 dar nu ma impiedica nimic sa ies din el,salut:)

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Wednesday

[Black Velvet]

Post Posted: 26-10-2012, 10:20:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Uzzydk wrote:
Nick ingame:Uzzyisback
Nume:Ionut
Varsta:21
Rasa/Clasa:Human Paladin
Main specc/off-spec: Protection(off-spec nu am,dar am alte caractere pentru Dps si heal)
Link armory:http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&n=Uzzyisback
Experienta in wow:2 ani,doar cateva luni pe Cataclysm
Experienta cu clasa curenta:7,8 luni
Experienta in PVE:am jucat pe Lich King o perioda iar cand a fost implementat Cataclysm nu mi-a placut si am luat o pauza destul de mare,acum caut o guilda cu care sa pot face ceva progres pve,cunosc cateva scripturi,nu am avut o guilda mai serioasa cu care sa pot face progres(pana acum am stat pe evolution)
In ce guilde ai mai fost si de ce ai plecat:Anonymus,am plecat din cauza unor divergente cu GM-ul si din cauza unor decizii pripite luate de el.
Ai timp cateva ore pe seara sa vii la raiduri:Lucrez la program de 24/48 asa ca atunci cand nu o sa fiu plecat la servici cu siguranta ca voi avea timp sa vin.
Alte mentiuni:Caut doar un guild linistit,fara pusti sau oameni grabiti,momentan sunt intr-un guild de lvl 1 dar nu ma impiedica nimic sa ies din el,salut:)

Dã-mi /w pe Alma în joc.

This fire's burning, burning me, to bring you back to life...

0 0

Back to top
pokepon

[Mentally Stable]

(since 19-01-2015 00:36)

Votes: 2

Post Posted: 27-10-2012, 13:41:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick ingame: Kepo
Nume: Andrei
Varsta: 18
Rasa/Clasa: human/priest
Main specc/off-spec: shadow(pvp)/shadow(pve)
Link armory: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Kepo
Experienta in wow: 7 ani
Experienta cu clasa curenta: 4 ani
Cateva cuvinte despre clasa: rotatia de baza e simpla vampiric touch,mind blast, shadow word: pain, devouring plague,mind fly. Spelu cel mai important la priest shadow e vampiric touch, prioritatea la priest e intelect si dupa haste.
Experienta in PVE: in pve nu prea ma experienta pentru ca nu am gasit guilda buna care sa poata sa faca raiduri complete, insa sunt capabil de a invata si de a perfectiona clasa.
In ce guilde ai mai fost si de ce ai plecat: watchers si nu mi-a placut. playeri de acolo sunt aroganti si nu isi cunosc clasa.... multe lipsuri(adik raiduri deloc, nu te invata dak esti nou, si multe altele..)
Ai timp cateva ore pe seara sa vii la raiduri:inafara de marti am timp in fiecare zi. doar daca intervine ceva atat
Alte mentiuni: prefer o guilda cu mai putini playeri da sa pot face ceva cu ea.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 28-02-2025, 11:18:45
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x