User
Pass
2FA

Problema FTP

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1136
Pato

[Rapid]

Status: Offline
(since 30-10-2022 10:40)

Votes: 1798

Post Posted: 11-10-2012, 03:51:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci mai devreme m-a anuntat Goodman ca a incercat sa puna un nick rezervat pe DM dar nu a reusit pentru ca i-a dat o eroare, nu stiu exact ce si a disparut "users.ini" fisierul cu admini adica. Si din pacate nu aveam backup la el asa ca ma gandeam ca va trebuii sa-l fac iar, sa cer pm-uri iar cu nick pass si asa mai departe, dar incercand sa fac un nou fisier am realizat ca nu ma lasa sa-l fac.

Deci deschideam foarte frumos fisierul incepeam sa introduc accesele pe urma salvam modificarile si inchideam fisierul, dar cand il deschideam iar el era gol. N-am idee de ce. Umblu in ftp de ceva timp si asa ceva nu am mai intalnit.

Acum ma duc in ftp-ul de pe sin3, incerc sa fac o modificare, sa pun un admin x, dupa ce dau sa salveze si inchid incerc sa-l deschid iar si la fel si aici fisierul era gol, noroc ca aici am salvat acest fisier in pc inainte sa incerc sa-l modific.
Am incercat si copy/move/duplicate tot ce se poate dar il copiaza gol.

Folosesc clientul winscp pentru ftp

Deci pe sin3 si dm nu mai avem nici un fel de acces.
Pentru sin3 am fisierul in pc dar pentru dm va trebuii sa-l fac de la 0.
Dar cum ziceam n-am cum sa le fac pentru ca nu ma lasa.

Imi pare rau, dar nu stiu ce sa-i mai fac. klesk se pricepe cel mai bine la ftp dar n-am cum sa dau de el acum.
Sau SeaGer, Gabber cand vad acest topic poate stiu ei care este problema.
Sau oricine se pricepe, ca eu mi-am stors creierii toata noaptea si nu-mi dau seama.

Si am tinut sa va aduc la cunostinta aceasta problema ca probabil toti se intreaba de ce nu mai au admin/slot si asa mai departe.

Last edited by Pato on 24-10-2012, 04:52:14; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Pato

[Rapid]

(since 30-10-2022 10:40)

Votes: 1798

Post Posted: 11-10-2012, 20:37:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ok, acum merg toate accesele pe sin3.
0 0

Back to top
tintasu
[Banned user]

Banned

(since 23-01-2013 08:42)

Votes: 20

Post Posted: 12-10-2012, 08:14:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

K iti multumesc eu in numele la totii -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Pato, 24 October 2012 02:52

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-08-2025, 16:10:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password