User
Pass
2FA

Chimera Shot Dmg Anormal
Go to page Previous  1, 2, 3    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4966
Defiance

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 23-11-2015 10:13)

Votes: 3

Post Posted: 15-10-2012, 14:01:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Razzer wrote:
Singurul lucru ce am apucat sa dau a fost Frenzied Regen...

Al naibii fury asta...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
allecs10

[( . Y . ) ---> <3]

(since 27-11-2016 18:12)

Votes: 9

Post Posted: 15-10-2012, 15:27:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

[quote="0gravity"]
allecs10 wrote:
0gravity wrote:
Razzer wrote:
2. Nu stiu care este faza dar ai cooldown la recklesness (nu spun ca asa ai facut , dar puteai activa reck , sa dea huntu chimera si dupa cancelaura - ) , data viitoare fa un SS cu un combat log mai mare sa se vada ce bufuri/debufuri/hit-uri primesti inainte de chimera .

CD`ul la recklessness este trecut mai bine de jumãtate => aproximativ 3 minute ºi în combat log nu ºtiu dacã mai poþi gãsi ceva de acum 3 minute. Ori mã bate pe mine combat logul dar dacã vreau sa vãd cât am primit într-o arenã ce s-a încheiat recent abia gãsesc pentru cã sunt atâtea mesaje acolo...gen cutare spell faded, X player gained effect etc., darãmite sa aºtept 3 minute...Dar pe de altã parte sunt de acord cu tine intr-o privinþã, fãrã calcule e cam greu sã se facã ceva, deºi sunt ºi eu sãtul de damage-ul huntardului.

Imi pare bine ca esti de acord cu mine in privinta dovezilor , dar in privinta " CD'ul la recklesness este trecut mai bine de jumatate" ( in primu SS) , ori esti chior ori esti prost - . Si faza cu combat logul ; am spus ca fie mai mare exact pentru cancelaura la reck ( "X has faded from Y"), acolo sunt doar 6 lucruri . Nu spun ca reck+chimera+cancelaura a fost facut dar ca sa excludem asta trebuie ss cu combat log mai mare -

My bad. Am un început de daltonism ( no joke -) si am o problemã cu diferenþierea nuanþelor culorilor. Ai dreptate domnule Sherlock Holmes cã Recklessness a fost dat de curând ( bunã observatie ) ºi o pozã cu un combat log mai mare ar rezolva orice suspiciune, dar nu cred cã era nevoie de insulte. Tot postul meu anterior este useless in aceste condiþii, deci ignoraþi-l.

0 0

Back to top
Razzer

[Mentally Stable]

(since 13-12-2015 19:09)

Votes: 16

Post Posted: 15-10-2012, 22:08:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cel mai bine close topic ca nu e bug. Unii hunteri dau 25k burst altii dau 34k no burst si iteme mai slabe. Totul e ok...
Nu e vina mea ca voi sunteti incapabili sa intelegeti ce am zis mai sus. Nu apar clasa ca joc si hunter din placere si acelas lucru se putea intampla si daca eram pe paladin in acea arena pe care cred ca luam mult mai mult (3333 rezil). Faceam si print dar nu am timp de asta ca sunt la facultate.

0 0

Back to top
adiy

[asdjafwjkgbbjhlfwbaj]

(since 12-08-2017 05:09)

Votes: 12

Post Posted: 16-10-2012, 15:28:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

allecs10 wrote:
CD`ul la recklessness este trecut mai bine de jumãtate => aproximativ 3 minute...

Scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte dar poate sunt eu mai chior dar nu cred ca cd-ul e trecut de jumatate,din ss se vede ca au trecut cam 20 de sec.Daca era sa fi trecuta 3 minute trebuia sa arate ceva de genul asta(cu addon) sau asa(fara addon).

0 0

Back to top
allecs10

[( . Y . ) ---> <3]

(since 27-11-2016 18:12)

Votes: 9

Post Posted: 16-10-2012, 16:10:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

adiy wrote:
allecs10 wrote:
CD`ul la recklessness este trecut mai bine de jumãtate => aproximativ 3 minute...

Scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte dar poate sunt eu mai chior dar nu cred ca cd-ul e trecut de jumatate,din ss se vede ca au trecut cam 20 de sec.Daca era sa fi trecuta 3 minute trebuia sa arate ceva de genul asta(cu addon) sau asa(fara addon).

Am scris ceva mai sus explicaþia acestei confuzii.

0 0

Back to top
Razzer

[Mentally Stable]

(since 13-12-2015 19:09)

Votes: 16

Post Posted: 16-10-2012, 17:11:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma bucur ca ii sfarsit va chinuiti sa intelegeti...in fine. Eu cred ca e vorba mai mult de exploit. Nu cum a spus hunterul in cauza ca unele clase, random, se buguie si dau mai mult ca altele. Cel putin mie nu mi sa intamplat sa dau mai mult...in halul asta cu 10K decat altul, pe deasupra si mai low geared. De ce nu i se intampla la unul pe la 1.8 -2k rate...majoritatea bugurilor le vezi la astia peste 2.4 ...prea bate la ochi, pt mine.

0 0

Back to top
Sayfar

[Mentally Stable]

(since 06-10-2014 17:10)

Votes: 4

Post Posted: 16-10-2012, 18:58:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

wrong topic

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3    

The time now is 02-03-2025, 17:15:46
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x