User
Pass
2FA

Class & Race Combination
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2968
Drik

[Debil]

Status: Offline
(since 26-01-2024 20:57)

Votes: 166

Post Posted: 13-10-2012, 08:10:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Joaca warr daca sti juca .. in timp capeti si experienta pe warr nu ai probleme cu casteri daca sti sa tii bine de cd-uri

Dacã ataci replica unui prost, riști sã te trezești cu tot prostul în discuție
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Archonn

[Mentally Stable]

(since 16-10-2012 12:24)

Votes: 4

Post Posted: 13-10-2012, 08:35:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

blader wrote:
danuke wrote:
Sa fiu rezistent,adica nu ca mage unde sunt 2-3 tipi sa mor in 2 sec

Cred ca problema ta nu e clasa, sincer.

true.. fara misto.. magul.. cel putin Frost, ca fire necesita putin mai multa sincronizare a CC-ului, dar frost mage in mod sigur NU pica in 2 secunde....

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
danuke

[Account disabled]

(since 15-10-2014 14:39)

Votes: 3

Post Posted: 13-10-2012, 12:13:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci cei care zic ca nu stiu sa joc pe mage..ok sa zicem..dar cu paladinu fac ture de harta cu aliatii in spatele meu cu mage imediat mor daca sunt mai multi de 2

0 0

Back to top
Mahiko
[Banned user]

Banned

(since 26-03-2013 10:19)

Votes: 14

Post Posted: 13-10-2012, 12:20:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

danuke wrote:
deci cei care zic ca nu stiu sa joc pe mage..ok sa zicem..dar cu paladinu fac ture de harta cu aliatii in spatele meu cu mage imediat mor daca sunt mai multi de 2

joaca clasa care iti place tie mai mult si incearca sa devi bun chiar daca e in general proasta sau ma rog. eu cand invatam sa joc rogue era una dintre cele mai slabe clase dar am avut ambitia si am devenit bun indiferent de cirumstante

0 0

Back to top
danuke

[Account disabled]

Post Posted: 13-10-2012, 12:22:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

pai nu stiu ce e bun pt mn..de asta am scris ce imi place mai sus si ma gandeam ca stiti voi exact ce se potriveste vreau atac bun,rezistenta buna mage are atac bun dar rezistenta e praf palacu are rezistenta bun dar atac praf

0 0

Back to top
v1p3r

[Takin' it Easy]

(since 07-09-2013 20:42)

Votes: 5

Post Posted: 14-10-2012, 22:19:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca ai deja un paladin, profita de el si joaca protection cat mai prinzi patch-u asta.

0 0

Back to top
danuke

[Account disabled]

Post Posted: 14-10-2012, 22:26:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

palac joc,si protection si acum sunt sigur ca e potrivit pt mn,nu mor mai deloc atac bun ..mai bn ma mage oricum

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 15-10-2012, 14:23:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

de cand pana cand magu pica in 2 secunde?
3 indivizi? no problem! frost nova, spam ice lance

Inca sunt in viata? -> cone of cold+ spam ice lance
tot in viata? Freeze de la pet, deepfreeze, spam icelance... ring of frost+ spam ice lance!!!!
Inca in viata? Clar ai lag pentru ca ei sunt de mult istorie!!! -> frost mag baby

sau fire mage=> living bomb+ Blast wave +flamestrike + 2-3 scorch din mers (procuie pyroblast)+ pyro (procuie impact) + Combustion + fire blast si BOOOM toti 3 crapa instant

Vrei ceva simplu si rezistent? Incearca rogue (orice spec)-> ataci numai cand vrei tu si pe cine vrei dar tot magul e mai fun

0 0

Back to top
danuke

[Account disabled]

Post Posted: 15-10-2012, 17:52:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am vazut si mage full vici setu 2 si erau praf vs 2-3 ..daca isi i-au stun sau slow nu au ce sa faca si mor imediat..cu pala am dodge ,miss,armura

0 0

Back to top
Magicqtz

[Do Nothing and Win]

(since 10-04-2020 14:57)

Votes: 50

Post Posted: 15-10-2012, 19:23:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mage le are pe toate burst mare, este printre cei mai buni cc din jocu asta vs orice class/spec chiar si vs hunteru acu pe cata. MAGE=OP
Cand ai experienta ai sa stii si cum e cu crowd control cds cu cap etc... credema, stiu mages care joaca 1v2 in arene la 2k si le da peste bot la adversari.(sa numai zic 1v3 prin bgs sau world pvp). MAGE=OP
Totu e sa ai rabdare si sa.ti placa clasa care o joci sa nu te plictiseasca.

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 16-10-2012, 11:46:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

danuke wrote:
am vazut si mage full vici setu 2 si erau praf vs 2-3 ..daca isi i-au stun sau slow nu au ce sa faca si mor imediat..cu pala am dodge ,miss,armura

Clar nu le ai cu magu frost. Pe frost daca iti dai burst in el risti sa primesti freeze automat, de aia un mag frost are in permanenta pe el ice barrier, si asta daca nu are Reactive barrier (sansa ca ice barrier sa se casteze automat pe mag daca ia dmg mai mult de 50% din hp-ul sau => aka burst de la warr, hunter, retri pala) plus ca atunci cand pocneste ice barrier si iti iei freeze, ii reseteaza cd-ul la frost nova

pe fire nu prea are cc-uri multe dar compenseaza prin doturi, dar tot nu pica instant: cauterize ii face viata instant daca ii dai un dmg care ar trebuii sa il omoare=> aka burst. Blazing speed ii mareste viteza de deplasare daka primeste melee dmg + ca elimina efectul la cc-urile adverse
blastwave - slow aoe+ Dragon's breath care da aoe disorient
...iar ce poate sa faca magu vs 3-4-20 de nabi care sta destul de apropiati unu de altu si au primit slow? e de ajuns sa intrebi orice mag fire cat de repede poate sa imprastie combustion

Cat despre mag vs retri in arena ..cati magi ai vazut pana acum cu aripi si buff de paladin???? Spellsteal dat la momentu potrivit e chiar penal rau de tot.

0 0

Back to top
myt42xxx

[Ace of Spades]

(since 30-01-2016 17:46)

Votes: 101

Post Posted: 16-10-2012, 12:00:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

danuke wrote:

Dodge, miss, armura = 0 în fața unui mage.
Magul dã cu spelluri, nu atacã direct, gen warrior.

- Retired -
0 0

Back to top
zaku

[Freakazoid]

(since 04-05-2013 17:38)

Votes: 7

Post Posted: 16-10-2012, 12:55:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

danuke wrote:

Ca sa ajungi sa joci vs 2-3 players trebuie sa ai experienta in joc . Nu iei direct play , faci cont , lvl 85 , si pac intri vs 2-3 players Raised eyebrow . Tu cam asa vrei sa faci din ce citesc la tine . Cauta si tu movies cu mage pe warcraftmovies sau pe youtube., si dupaia cauta si cu protection paladin (vezi sa fie de pe patch-u' asta , deoarece pe next patch nu o sa mai fii asa viteaza cu specu asta - (cel putin in pvp) .

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

Post Posted: 17-10-2012, 12:39:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

un mage cu gear pvp (vicious) rezista mai mult dar da un dmg de vreo 10 ori mai mic. Pe un dps caster cu atatea cc-uri cum are magu frost..gearu pvp nu prea te ajuta, decat asa sa supravietuiest daca nu esti atent. Cum zicea cel de mai sus, fa team cu un tank (pala protection de preferat) si cand intri in arena, dai direct invizibility si te duci pe margine pana adversarii sar direct pe tank -> pui ring of frost si incepi sa spamezi dmg in speranta ca pici macar unu instant.
Sa iti faci un hotkey la indemana cu blink si unu cu frost nova si unu cu icecube pentru ca mai mult ca sigur o sa iti salveze viata.

0 0

Back to top
BlackSwann

[Mentally Stable]

(since 06-10-2013 13:19)

Votes: 8

Post Posted: 17-10-2012, 12:58:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

danuke wrote:
sal sal..nu prea ma gasesc in mage si paladin (ceea ce joc eu acu) si ma intrebam ce sa joc.
Ei bine stiu ca fiecare player are stilul sau,asa ca o sa zic cam ce imi place.
1.Sa fiu rezistent,adica nu ca mage unde sunt 2-3 tipi sa mor in 2 sec
2.Sa am atac bun
3.Nu conteaza daca e caster sau melee,dar caster sunt satul ca moare repede
4.Eu ma gandesc ca un war ar fi bun pt mn,dar wari sunt cam foarte slabi vs casteri
5.Ceva sa reziste vs warlock
6.Sa nu fiu nevoit sa schimb talentele cand fac pvp sau pve
7.Sa pot sa fac solo diverse lucruri,EX: aveam rogue de lvl 20 si cand au venit 3 mobi pe mn am murit imediat,ei bine cu palacu tineam 5-6 mobi fara probleme)
8.Sa fie ok early game si foooarte bun late game cand am deja ilvl peste 360
Daca aveti idee ce e mai bun va rog sa spuneti :si ce class e mai bun pentru el. -
Si stiu ca orice class are anti-classul sau..si care ar fi acesta?
si inca o intrb..daca azi nu ati avea nici 1 char in joc..ce ati creea?

pai stai asa sa inteleg.. tu vrei sa fi si rezistent, si sa ai dmg , si sa bati casterii, sa nu fie nevoie sa schimbi talentele cand faci pvp/pve (wtf? :/, iti faci dual spec..) vrei sa bati 20 de mobi odata, vrei sa fie bun si la low gear si la high gear -. pai ce vrei tu nu exista.. daca ar exista asa ceva am juca toti clasa aia...
sa zicem asa, blood dk are cea mai mare rezistenta, fury war are cel mai mare atac, marksman sa zicem ca are sanse sa bata casterii, si orice tank poate sa bata mai multi mobi odata..
tu trebuie sa intelegi ca nu exista exact ce cauti tu.. fiecare ne-am ales ceea ce vrem.. cei care joaca tanci, au preferat sa fie rezistenti, cei care joaca clase gen war/ret pala/rogue, au ales sa aiba dmg mai mare... nu poti sa le ai pe toate.. alege si tu o clasa care-ti place cel mai mult si joaca pe ea pana iti vine acru.. doar asa o sa poti sa faci cat mai multe lucruri cu characterul tau, prin antrenament, prin practica, prin exercitiu.. si orice clasa are limitele ei.. de exemplu un rogue nu o sa faca niciodata ce face un tank sa zicem, pentru ca nu pentru asta a fost creat.. fiecare clasa/rasa din wow a fost creata pentru un anumit scop..

si ca sa rezumam tot text-wallul ala, incearca mai multe clase si vezi care-ti place cel mai mult, bafta

P.S ca sa raspund la ultima ta intrebare, mi-as face un ret pala pentru ca nu caracterul conteaza, ci omul din spatele monitorului.. de exemplu stiu oameni cu 3..4 bucati PvP pe ei care au 1900 la 2v2 pentru ca stiu sa joace, si stiu oameni full vicious care sunt praf si pulbere..

Place my body on a ship, and burn it in the sea,
Let my spirit fly, Valkyries carry me,
Take me to valhalla, where my brothers wait for me,
Fire burning to the sky, my spirit will never die
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3  Next    

The time now is 18-07-2025, 21:39:11
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password