Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Class & Race Combination
Go to page
Previous
1
,
2
,
3
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Author
zaku
[Freakazoid]
Status: Offline
(since 04-05-2013 17:38)
,
Topics: 68
Votes
: 7
Posted: 17-10-2012, 13:34:26
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
BlackSwann wrote:
danuke wrote:
sal sal..nu prea ma gasesc in mage si paladin (ceea ce joc eu acu) si ma intrebam ce sa joc.
Ei bine stiu ca fiecare player are stilul sau,asa ca o sa zic cam ce imi place.
1.Sa fiu rezistent,adica nu ca mage unde sunt 2-3 tipi sa mor in 2 sec
2.Sa am atac bun
3.Nu conteaza daca e caster sau melee,dar caster sunt satul ca moare repede
4.Eu ma gandesc ca un war ar fi bun pt mn,dar wari sunt cam foarte slabi vs casteri
5.Ceva sa reziste vs warlock
6.Sa nu fiu nevoit sa schimb talentele cand fac pvp sau pve
7.Sa pot sa fac solo diverse lucruri,EX: aveam rogue de lvl 20 si cand au venit 3 mobi pe mn am murit imediat,ei bine cu palacu tineam 5-6 mobi fara probleme)
8.Sa fie ok early game si foooarte bun late game cand am deja ilvl peste 360
Daca aveti idee ce e mai bun va rog sa spuneti :si ce class e mai bun pentru el.
Si stiu ca orice class are anti-classul sau..si care ar fi acesta?
si inca o intrb..daca azi nu ati avea nici 1 char in joc..ce ati creea?
pai stai asa sa inteleg.. tu vrei sa fi si rezistent, si sa ai
dmg
, si sa bati casterii, sa nu fie nevoie sa schimbi talentele cand faci pvp/pve (wtf? :/, iti faci dual spec..) vrei sa bati 20 de mobi odata, vrei sa fie bun si la low gear si la high gear
. pai ce vrei tu nu exista.. daca ar exista asa ceva am juca toti clasa aia...
sa zicem asa, blood dk are cea mai mare rezistenta, fury war are cel mai mare atac, marksman sa zicem ca are sanse sa bata casterii, si orice tank poate sa bata mai multi mobi odata..
tu trebuie sa intelegi ca nu exista exact ce cauti tu.. fiecare ne-am ales ceea ce vrem.. cei care joaca tanci, au preferat sa fie rezistenti, cei care joaca clase gen war/ret pala/rogue, au ales sa aiba
dmg
mai mare... nu poti sa le ai pe toate.. alege si tu o clasa care-ti place cel mai mult si joaca pe ea pana iti vine acru.. doar asa o sa poti sa faci cat mai multe lucruri cu characterul tau, prin antrenament, prin practica, prin exercitiu.. si orice clasa are limitele ei.. de exemplu un rogue nu o sa faca niciodata ce face un tank sa zicem, pentru ca nu pentru asta a fost creat.. fiecare clasa/rasa din wow a fost creata pentru un anumit scop..
si ca sa rezumam tot text-wallul ala, incearca mai multe clase si vezi care-ti place cel mai mult, bafta
P.S ca sa raspund la ultima ta intrebare, mi-as face un ret pala pentru ca nu caracterul conteaza, ci omul din spatele monitorului.. de exemplu stiu oameni cu 3..4 bucati PvP pe ei care au 1900 la 2v2 pentru ca stiu sa joace, si stiu oameni full vicious care sunt praf si pulbere..
Asta e , nu mai e ca pe wotlk cand iti trebuia rating pentru gear
.
0
0
Back to top
laanah
[Maniac]
(since 19-02-2022 08:52)
,
Topics: 41
Votes
: 26
Posted: 17-10-2012, 13:45:50
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
si aici iti trebuie rating 3v3 si rated bg daca vrei gear bun si nu te multumesti numai cu cel din conquest
0
0
Back to top
danuke
[Account disabled]
(since 15-10-2014 14:39)
,
Topics: 36
Votes
: 3
Posted: 17-10-2012, 18:25:27
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
BlackSwann wrote:
danuke wrote:
sal sal..nu prea ma gasesc in mage si paladin (ceea ce joc eu acu) si ma intrebam ce sa joc.
Ei bine stiu ca fiecare player are stilul sau,asa ca o sa zic cam ce imi place.
1.Sa fiu rezistent,adica nu ca mage unde sunt 2-3 tipi sa mor in 2 sec
2.Sa am atac bun
3.Nu conteaza daca e caster sau melee,dar caster sunt satul ca moare repede
4.Eu ma gandesc ca un war ar fi bun pt mn,dar wari sunt cam foarte slabi vs casteri
5.Ceva sa reziste vs warlock
6.Sa nu fiu nevoit sa schimb talentele cand fac pvp sau pve
7.Sa pot sa fac solo diverse lucruri,EX: aveam rogue de lvl 20 si cand au venit 3 mobi pe mn am murit imediat,ei bine cu palacu tineam 5-6 mobi fara probleme)
8.Sa fie ok early game si foooarte bun late game cand am deja ilvl peste 360
Daca aveti idee ce e mai bun va rog sa spuneti :si ce class e mai bun pentru el.
Si stiu ca orice class are anti-classul sau..si care ar fi acesta?
si inca o intrb..daca azi nu ati avea nici 1 char in joc..ce ati creea?
pai stai asa sa inteleg.. tu vrei sa fi si rezistent, si sa ai
dmg
, si sa bati casterii, sa nu fie nevoie sa schimbi talentele cand faci pvp/pve (wtf? :/, iti faci dual spec..) vrei sa bati 20 de mobi odata, vrei sa fie bun si la low gear si la high gear
. pai ce vrei tu nu exista.. daca ar exista asa ceva am juca toti clasa aia...
sa zicem asa, blood dk are cea mai mare rezistenta, fury war are cel mai mare atac, marksman sa zicem ca are sanse sa bata casterii, si orice tank poate sa bata mai multi mobi odata..
tu trebuie sa intelegi ca nu exista exact ce cauti tu.. fiecare ne-am ales ceea ce vrem.. cei care joaca tanci, au preferat sa fie rezistenti, cei care joaca clase gen war/ret pala/rogue, au ales sa aiba
dmg
mai mare... nu poti sa le ai pe toate.. alege si tu o clasa care-ti place cel mai mult si joaca pe ea pana iti vine acru.. doar asa o sa poti sa faci cat mai multe lucruri cu characterul tau, prin antrenament, prin practica, prin exercitiu.. si orice clasa are limitele ei.. de exemplu un rogue nu o sa faca niciodata ce face un tank sa zicem, pentru ca nu pentru asta a fost creat.. fiecare clasa/rasa din wow a fost creata pentru un anumit scop..
si ca sa rezumam tot text-wallul ala, incearca mai multe clase si vezi care-ti place cel mai mult, bafta
P.S ca sa raspund la ultima ta intrebare, mi-as face un ret pala pentru ca nu caracterul conteaza, ci omul din spatele monitorului.. de exemplu stiu oameni cu 3..4 bucati PvP pe ei care au 1900 la 2v2 pentru ca stiu sa joace, si stiu oameni full vicious care sunt praf si pulbere..
ms de sfat..adica mage nu imi place ca e prea mult movement....si cam trebuie sa fugi pt viata ta:))..pana la urma am ales paladin..chiar daca nu sunt mare fan
..probabil ca o sa ma apuc de mm hunter sau war
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Go to page