User
Pass
2FA

Anunt important pentru playeri
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2929
red_line

[yac-owner]

Status: Offline
(since 15-09-2023 20:00)

Votes: 14

IMGhttp://i68.tinypic.com/zlu7mf.jpg/IMG 
Post Posted: 15-10-2012, 22:36:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

am un anunt important ....daca luati blind pe servar nu mai trageti cu arma ca se intampla sa nimeriti alt player si sa luati destroy si ban automat din acest motiv uni zic ca se dau blinduri aiurea

Nu te certa niciodata cu un prost! Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta !

Last edited by red_line on 16-10-2012, 16:39:22; edited 1 time in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
CristianosCrS

[Mentally Stable]

(since 17-07-2013 08:10)

Votes: 2

Post Posted: 16-10-2012, 08:50:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai si tu dreptate red,dar daca un player e pe "val"in baza la inamic ce vina are el sa ca isi ia blind aiurea de la un admin fara experienta.Ganditi-va ca e vb de timpul de reactie a jucatorului,nu are cum sa reactioneze suficent de repede si uite asa isi ia destroy aiurea.Deci,anuntul asta trebuia facut pentru admini,nu pentru playeri.Blinduri aiurea se dau la greu,nu ai voie sa dai blind pana ce jucatorul nu a murit si e la el in baza,eu asa stiu.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Littlemore

[Mentally Stable]

(since 15-12-2017 20:09)

Votes: 6

Post Posted: 16-10-2012, 14:46:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CristianosCrS wrote:
Ai si tu dreptate red,dar daca un player e pe "val"in baza la inamic ce vina are el sa ca isi ia blind aiurea de la un admin fara experienta.Ganditi-va ca e vb de timpul de reactie a jucatorului,nu are cum sa reactioneze suficent de repede si uite asa isi ia destroy aiurea.Deci,anuntul asta trebuia facut pentru admini,nu pentru playeri.Blinduri aiurea se dau la greu,nu ai voie sa dai blind pana ce jucatorul nu a murit si e la el in baza,eu asa stiu.

Ai perfecta dreptate.

E aproape imposibil daca tu te afli in momentul blindului tragand in alt player , pana iei mana de pe mouse este imposibil sa nu mai tragi un glont doua cu care ai sanse foarte mari sa omori inamicul.

Concluzie: Cererea ta , red_line , este imposibil de onorat. -

0 0

Back to top
red_line

[yac-owner]

Post Posted: 16-10-2012, 16:41:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

admini stiti si voi ca pe un servar de gungame nu poti da blind la inceputul rundei asta ar insemna sa astepti sa se termine harta ...hai sa fim seriosi

Nu te certa niciodata cu un prost! Te aduce la nivelul lui si te bate cu experienta !

0 0

Back to top
CristianosCrS

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-10-2012, 19:13:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

red_line wrote:
admini stiti si voi ca pe un servar de gungame nu poti da blind la inceputul rundei asta ar insemna sa astepti sa se termine harta ...hai sa fim seriosi

Adica?cum sa astepti sa se termine harta?nu prea am inteles ce ai vrut sa spui,dar ma rog.Inca o data,este foarte simplu',suspectezi pe cineva,te pui spectator,il urmaresti 2-3 fraguri,sau cate vrei tu pana esti % la % sigur ca are ceva,astepti sa fie ucis de un inamic,automat va face respawn la el in baza si abea atunci ii dai blind.Este ce-a mai sigura metoda.Sa nu ma intelegi gresit,nu incerc sa te invat sa adminezi,doar iti dau o idee.

0 0

Back to top
<scorpia>

[Creep]

(since 23-04-2018 15:48)

Votes: 19

Post Posted: 16-10-2012, 19:33:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

se referea la modul clasic , la faza cu terminatul rundei , cred - -) nu mai pot , rad cu lacrimi - cei care aveti neclaritati in legatura cu folosirea comenzilor , apelati la prietenul tuturor "goagal" -
0 0

Back to top
red_line

[yac-owner]

Post Posted: 16-10-2012, 19:55:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CristianosCrS wrote:
red_line wrote:

Adica?cum sa astepti sa se termine harta?nu prea am inteles ce ai vrut sa spui,dar ma rog.Inca o data,este foarte simplu',suspectezi pe cineva,te pui spectator,il urmaresti 2-3 fraguri,sau cate vrei tu pana esti % la % sigur ca are ceva,astepti sa fie ucis de un inamic,automat va face respawn la el in baza si abea atunci ii dai blind.Este ce-a mai sigura metoda.Sa nu ma intelegi gresit,nu incerc sa te invat sa adminezi,doar iti dau o idee.

tare asta crs mi-a placut........asa o fi cum zici tu .eu am metodele mele.....

asta era un topic pt playeri nu pt admini dar vad ca nimeni nu intelege nimic....

0 0

Back to top
but#pglist
[Banned user]

Banned

(since 05-11-2020 18:35)

Votes: 171

Post Posted: 16-10-2012, 22:42:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

repet..nu va mai certati intre voi

Reputatie aproape moca -

R.I.P Abis

11.05.2014-27.12.2017

0 0

Back to top
CristianosCrS

[Mentally Stable]

Post Posted: 16-10-2012, 23:50:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

<scorpia> wrote:
se referea la modul clasic , la faza cu terminatul rundei , cred - -) nu mai pot , rad cu lacrimi - cei care aveti neclaritati in legatura cu folosirea comenzilor , apelati la prietenul tuturor "goagal" -

Sau mai simplu in consola amx_help.

Posturi unite automat, 17-10-2012, 00:50:07

red_line wrote:
CristianosCrS wrote:
red_line wrote:

tare asta crs mi-a placut........asa o fi cum zici tu .eu am metodele mele.....

asta era un topic pt playeri nu pt admini dar vad ca nimeni nu intelege nimic....

Frate,nu tre sa te superi pe mine,eu incerc sa te ajut,dar vad ca tu o dai in dastea proaste cu mine,nu cred ca ti-am zis ceva sa te jigneasca pana la momentul de fata.
Daca asta este un topic pentru playeri si asta a fost reactia adminilor,tu ce crezi ca ar spune playerii?"da frate ai dreptate,noi iti citim tie gandurile si ne dam seama cu o secunda sau doua inainte sa dai blind"Nu are logica ce spui.

0 0

Back to top
red_line

[yac-owner]

Post Posted: 17-10-2012, 17:01:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma bucur ca uni stiu asa multe asta e daca uni nu se (pricep) o sa asteptam de acum un owner,co-owner sa vina sa dea ban sau destroy ... asa ca lasativa id aici

0 0

Back to top
Littlemore

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-10-2012, 17:19:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doamne Red-line cat poti fi de incapatanat.

Ma scuzati ca intervin iar dar DOAMNE FERESTE.

Deci Red-line u chiar nu vezi nimic , tu chiar nu vezi esentialul in frazele lui Crs?
Deci nu pot crede ca poti fi atat de orb.
Ma baiatule (nu cred ca ai mai mult de 17 ani dar cred ca am fost generos) ia de invata de la ce-i mai mari , vechi , experimentati.
Nu mai fi incapatanat ca o dai de oaie.
Ultimul tau comentariu e dea dreptul penibil.

0 0

Back to top
red_line

[yac-owner]

Post Posted: 17-10-2012, 17:38:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- asta a fost unanunt pt playeri nu un subiect de discutie pt uni care nu au ce facecei care au inteles ideia nu au comentat restu se vede mai sus ....

pitzy te rog ta un t/c

0 0

Back to top
Littlemore

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-10-2012, 18:27:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

red_line wrote:
- asta a fost unanunt pt playeri nu un subiect de discutie pt uni care nu au ce facecei care au inteles ideia nu au comentat restu se vede mai sus ....

pitzy te rog ta un t/c

OMG.....hai sa te lamuresc si cu asta , desi nush de ce imi tot bat capul -

Restul lumi nu au comentat pentru ca ti-a explicat Crs indeajuns....acestia neavand ce sa mai adauge pentru ca Crs a spus cam tot....(o dau in repetiti).

Ti-a fost explicat faptul ca e imposibil sa ceri playerilor sa se opreasca din tras ce-i ce ar trebui defapt sa aiba grija fiind VOI admini.

Dar tu esti in lumea ta -.

0 0

Back to top
red_line

[yac-owner]

Post Posted: 17-10-2012, 19:07:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Littlemore wrote:
red_line wrote:

pitzy te rog ta un t/c

OMG.....hai sa te lamuresc si cu asta , desi nush de ce imi tot bat capul -

Restul lumi nu au comentat pentru ca ti-a explicat Crs indeajuns....acestia neavand ce sa mai adauge pentru ca Crs a spus cam tot....(o dau in repetiti).

Ti-a fost explicat faptul ca e imposibil sa ceri playerilor sa se opreasca din tras ce-i ce ar trebui defapt sa aiba grija fiind VOI admini.

Dar tu esti in lumea ta -.

ia sculta cu atentie eu nu am zis sa se opreasca ci faptul sa nu mai traga aiurea da vad ca uni is mai tari de cap si nu inteleg ... si pana la urma ce daca da frate blind aiure ada e deia is facute topicurile de reclamatii .... si pana la urma fiecare saspunde pt greselile lui ..... tu sa iti vezi de joaca ta eu de cand sunt admin in afara de 3-4 playeri eu nu am auzit pe nicunu sa anunte un codat asa ca lasatio praf la voi toti sunt codati daca joaca mai bine ca voi

Posturi unite automat, 17-10-2012, 20:07:49

dai t/c pitzy ....

0 0

Back to top
Littlemore

[Mentally Stable]

Post Posted: 17-10-2012, 19:16:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma scuzi dar din nou Doamne fereste!

Iar esti 95% pe langa subiect -.De unde ai ajuns tu la "la voi daca un player joaca mai bn ca voi este codat"....de unde si pana unde in aceasta discutie -.Deci iti recomand sa te gandesti de 10x inainte sa scri ceva si ti-am mai zis asta dar vad ca degeaba.

Ma baiatule un admin trebuie sa fie un exemplu pentru player , un personaj neutru ce ia decizi doar in favoarea serverului nu un copil rasfatat care ii sa urcat lauda la cap.Red-line te crezi prea bun din cauza micilor laude pe care le-ai primit si asta o sa-ti dauneze....credema nu esti cu nimic mai special fata de ceilalti.

Ca esti activ si ca menti serverul codat :Stima si respect!!Dar acum nu trebuie sa o dai in DRAMA pe forum (cu referire la polul acela).
Nu mai face atat pe victima ca nu ti-a pus nimeni pistolul la cap , doar incerca sa te invete.

Accepta sfaturile nu te mai ratoi cu mine prin topicuri ca sa te dai mare admin ca asa o sa decazi.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by *PITZY*, 20 October 2012 19:21

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 10-04-2025, 10:29:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password