User
Pass
2FA

intrebare pt toti admini
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash

Merita enrike admin pe rko?
Da
51%
 51%  [ 16 ]
Nu
48%
 48%  [ 15 ]
Total Votes : 31

Author Message5996
ding dong

[Creep]

Status: Offline
(since 16-02-2014 11:56)

Votes: 6

Post Posted: 21-10-2012, 20:53:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Taz , eu doar am rugat sa isi spuna parerea despre mine si atat, nu am influentat pe nimeni ,te rog lasa-i sa-si spuna parerea si atata , e o diferenta intre ce am facut eu si ceea ce incerci tu sa faci, din cauza la 3-4 sa am remove? nu mi se pare normal, asa ca lasa-i in pace, ai postat ti-am inteles parerea acum lasa pe fiecare sa posteze , MERSI ! ( nu ti-am zis sa postezi tu de 100 de ori , odata e suficient )
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MrWeed
[Banned user]

Banned

(since 20-02-2014 13:14)

Votes: 3

Post Posted: 21-10-2012, 20:57:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

CONTRA: O fi el admin bun dar asta nu inseamna ca isi permite sa vb cum vrea si cu cn vrea fiecare dintre noi avem cate o scapare dar la el se intampla cam des
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
<rKo> | TaZ

[Mentally Unstableeee]

(since 14-08-2013 13:30)

Votes: 7

Post Posted: 21-10-2012, 21:03:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ding dong wrote:
Taz , eu doar am rugat sa isi spuna parerea despre mine si atat, nu am influentat pe nimeni ,te rog lasa-i sa-si spuna parerea si atata , e o diferenta intre ce am facut eu si ceea ce incerci tu sa faci, din cauza la 3-4 sa am remove? nu mi se pare normal, asa ca lasa-i in pace, ai postat ti-am inteles parerea acum lasa pe fiecare sa posteze , MERSI ! ( nu ti-am zis sa postezi tu de 100 de ori , odata e suficient )

Cum tu vrei sa iti aduci voturi de la admini care nu i-am mai vazut pe server de luni bune de zile si doar ca i-ai rugat pe mess sa iti dea un vot sa pastrezi adminul fara ca sa se documenteze si sa stie despre ce este vb ,asta fac si eu acuma,incerc pe cat posibil ca sa nu ti-l recuperezi.

"Nu am bani, resurse, sperante. Sunt cel mai fericit om in viata"

0 0

Back to top
ding dong

[Creep]

Post Posted: 21-10-2012, 21:05:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

tocmai ca Alexandra ma intrebat despre ce e vorba, Nu toti sunt mincinosi ca tine, eu i-am zis ca am injurat pe server spre deosebire de tine care le infloresti
0 0

Back to top
Marry

[Marrina;x]

(since 30-10-2013 19:00)

Votes: 24

Post Posted: 21-10-2012, 21:07:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

TAZ nu mi mai edita tu mie mesajele ca nu ai nici un drept ,nu fac spume .asta e limbaj la tine? vezi ti de lungu`nasului ,e votul meu si mi l sustin !!!
e CHESTIONAR votezi pro sau contra si lasi comentariile in pod !!!
fara reply uri ,ca nu mi pierd seara pe forum - arata ca ai o varsta !

Hai Enrike :-x !!!

0 0

Back to top
<rKo> | TaZ

[Mentally Unstableeee]

Post Posted: 21-10-2012, 21:14:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ding dong wrote:
tocmai ca Alexandra ma intrebat despre ce e vorba, Nu toti sunt mincinosi ca tine, eu i-am zis ca am injurat pe server spre deosebire de tine care le infloresti

I-ai spus si de cate ori ai facut treaba asta? -) sau cate warnuri ai avut pana acuma?

eu in locul tau renuntam singur sincer.

Serios acuma tie ti se pare normal ce se intampla?mie mi-ar fi fost jena sa mai fac un astfel de topic,sa cersesc pur si simplu adminul cum s-ar zice.

Tu inca merci pe premiza "Daca voi nu ma vreti eu va vreau" adu-ti aminte ca inca suntem in Romania ,

NOapte buna take care

0 0

Back to top
ding dong

[Creep]

Post Posted: 21-10-2012, 21:16:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

bai dusmanosule tu si cu acel player ai avut ceva ca era mai bun ca tine, am un warm care a fost acel suspend de 5 zile, cate am 100 ??? esti sub orice critica lasa-te tu de acest admin decat eu, tu nu urmaresti 2 playeri si nici tu si nici maya si mosu care nu au 2 banuri si veniti sa ma dati pe mine jos ca nu va convine...hai frate ca nu aveti o treaba...
app eu nu cersesc nimik , DOAR Vreau sa ii vad pe cei care vorbesc pe la spate, daia am spus toti sa dea pro si contra, ca m-am saturat de lingai care pe la spate spun multe minciuni...

Last edited by ding dong on 21-10-2012, 21:18:57; edited 1 time in total
0 0

Back to top
<rKo> | TaZ

[Mentally Unstableeee]

Post Posted: 21-10-2012, 21:18:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Marry wrote:
TAZ nu mi mai edita tu mie mesajele ca nu ai nici un drept ,nu fac spume .asta e limbaj la tine? vezi ti de lungu`nasului ,e votul meu si mi l sustin !!!
e CHESTIONAR votezi pro sau contra si lasi comentariile in pod !!!
fara reply uri ,ca nu mi pierd seara pe forum - arata ca ai o varsta !

Hai Enrike :-x !!!

Ma enervez mai repede mary si sunt un dur daca ma intelegi , ca vad ca nu ai prins nimic din zbor .

daca stii cum sa ma iei pot fi de treeaba -) intelegi tu expresia.

Te-ai aruncat cu capul inainte intr-o lume fara culori -

Fortza Steaua - cu asta ti-am aratat ca am o varsta tu nu cu ce ai zis mai sus -

0 0

Back to top
M!h4!*

[Mentally Stable]

(since 30-05-2014 20:18)

Votes: 5

Post Posted: 21-10-2012, 21:19:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu zic asa: ca admin e bun, rezolva codatii si isi face treaba, dar ca limbaj lasa mult de dorit...de prea multe ori a depasit limita bunului simt...deci sunt cam 50% CONTRA - 50% PRO !!! acum nu stiu ce conteaza mai mult pt voi, comportamentul si limbajul sau treaba ce o face...

"Death is certain, life is not..." -
#~~~> Here is Joker!!! <~~~#
0 0

Back to top
Voila

[Mentally Stable]

(since 10-02-2014 13:41)

Post Posted: 21-10-2012, 21:19:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tinand cont ca nu stiu despre ce e vorba nu imi pot da cu parerea ! -
0 0

Back to top
Moshu<3Maya

[Mentally Stable]

(since 25-04-2013 21:21)

Post Posted: 21-10-2012, 21:23:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Enrike nu vrea sa te dea nimeni jos k nu esti Basescu.E vorba de educatie aici si de maturitate si tuh nu prea dai dovada de asta - Si referitor la ce ai zis de banuri eu nu aveam ce sa postez pentru k am helper si de fiecare data cand am prins un codat am facut print si i le-am dat lui west sau cui era online pe mess.Aici e vorba de corectitudine si multi au vazut cum te porti tu pe cs.Pana la urma e un joc dar tuh o iei k pe o functie de presedinte se pare suferi mult si nu ai de ce -

0 0

Back to top
ding dong

[Creep]

Post Posted: 21-10-2012, 21:27:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vreti sa imi luati adminu voi doi + taz cu voi stiu care e treaba, taz ma uimit, si helperi posteaza banuri si redirecte la voi nimik nu s-a vazut , degeaba aveti adminele acelea...maya a facut gluma proasta,i-am raspuns la fel un pic mai dur ( nu am stiut ca ia ban ca nu ii dadeam acea comanda ) insa tu esti mai asa de fel , eu oricum nu am nimik cu tine insa se pare ca tu da, comportamentul meu este ok pe server din multe puncte de vedere ,dar sunt si momente cand ma enervez si reactionez, taz daca era dadea destroy direct asa ca numai va plangeti atata de limbajul meu ...si tu de ce ma faci pe mine taran prost cand eu ti-am vb frumos ? mai vb si prin psay ca ta" .... " ...
0 0

Back to top
Marry

[Marrina;x]

(since 30-10-2013 19:00)

Votes: 24

Post Posted: 21-10-2012, 21:29:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te-ai aruncat cu capul inainte intr-o lume fara culori
poetul din tine a trezit nostalgia in mine - si te las sa te lupti singur - stai linistit ,dragul meu,ca pe server tot o sa te injur -)
Am zis "Hai Enrike" tocmai pt a te enerva pe tine,ca vad ca tu esti singurul care sare de c*r in sus si vad ca a mers -
pup -

0 0

Back to top
-[Rq]-ella

[Creep]

(since 01-06-2014 09:47)

Votes: 8

Post Posted: 21-10-2012, 21:29:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu am avut aceeasi problema cu limbajul, tocmai de aia am si apelat la forum, in speranta k se va corecta si nu ne va mai jigni..in ceea ce ma priveste pot spune k s-a schimbat, nu-mi mai vorbeste urat si ne respectam, dar are zilele proaste in care exagereaza, exemplu destroy-ul ce l-a primit Maya..(gluma, negluma..dar nu dai destroy unui admin) in fine...fiecare doarme dupa cum isi asterne..asa ca somnic usor tuturor, k ati avut o zi obositoare dupa atata balamuc pe aici..votul...idem Mihai..kissulin..

I heard you are a player.Nice to meet you, I`m the coach -
0 0

Back to top
Moshu<3Maya

[Mentally Stable]

(since 25-04-2013 21:21)

Post Posted: 21-10-2012, 21:32:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Spune-i lu' ala dak tot era vb de lingai sa iti trimita si ce a vb el de tine adik toata conversatia k sa vezi si tuh cu cine stai de vb - m-am lamurit si cu spike.Eu mi-am zis parerea nu te-am cunoscut personal am zis doar din ce am vazut pe cs.Fiekre are dreptul la o parere.Nu vrea nimeni sa iti ia adminul dar cred k niste scuze erau de ajuns dadeai dovada de maturitate si k poti avea o conversatie nu de copilarisme.Si te inseli nu am nimik cu tine doar k m-a enervat reactia ta e si normal zic eu e nevasta-mea si nu ai procedat corect -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by <rKo> | TaZ, 22 October 2012 10:29

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 10-02-2025, 06:01:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x