User
Pass
2FA

Reclamatie .

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message500
Korn-
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 14-11-2012 21:53)

Votes: 7

Post Posted: 25-10-2012, 00:21:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.harta: awp_india2
2. ora: 1.10
3. motiv: Kick aiurea dupa ce ii atrag adminului de 2 ori atentia ca un amic de-al lui injura.
4. Turkish
5. dovada:

Evil Bunny : taci mortule

4TECH killed Evil Bunny with awp
KoRn : da vb frumos ma copile

Turkish killed KoRn with awp
SiN iNFO -> Rezervati-va nick-ul -> http://www.sin.freakz.ro sau pe Y!M la id sin_reznick
Evil Bunny : mars si nu ma mai baga in seama

KoRn : ma turkish tu vezi cum vb asta?

(ALL) Turkish : DEJA MA ENERVATI SI VA DAU BAN
don't matter killed Evil Bunny with awp
KoRn : sau sunteti prieteni ?

Evil Bunny : ba tu nu intelegi ca nu ne cunoastem nu te mai baga in seama

SiN iNFO -> Scrie: /ore ca sa vezi cate ore ai jucat pe servere.
KoRn : cui sa dai ban? ca zice mars? se da gag stiu

*DEAD* KoRn : e a 2 a oara cand injura si nu faci nimic

*DEAD* Turkish : ba imi mai dai multe lectii?
*DEAD* Turkish : nu e amic q mine

*DEAD* KoRn : pai vad ca injura si tu nu dai gag

*DEAD* Turkish : da nu stau eu sa va urmaresc chatu voua.

Si aici Turkish s-a ofticat ca de ce i`am zis ca pt asta e pe server admin, sa urmareasca .. imi da de 3 ori kick

Arata unde te-am facut eu ratat pe engleza -)))))) deja o dai in fabule. in fine eu las adminii sa lase o parere.. tu esti un zero -
LOL -) esti indulgent? vad ca si aici incepi sa ma jignesti . lol de ce ar fi de rau daca am ip dinamic? oricum n`ai ce sa`mi faci, ti`am atras atentia doar. pt ca orgoliul tau a fost jignit vezi doamne ca ti-am atras atentia pt penibilu ala paranoic ,auzi ca am ceva cu el personal - 1 nu te cunosc copilas 2 nici nu mi`ar pasa sa te vad calcat de tren in fata mea de tine, 3 relax.Ah si inca ceva daca evil ti`a atras atentia de altii si tu ai dat gag, la mine de ce n`a functionat?intra fara admin sa`l vezi cum vb inainte sa comentezi aiurea .dar asa sunteti voi , niste copilasi complexati de un admin -)) AM PUTERI PE INTERNET! Nu stiu sincer pe ce criterii va luati voi adminele .. ok 1 il stiu .. sunteti majoritatea niste copilasi lingai -) si oricum degeaba ati scot /admin pt ca oricum nu se gasesc admini mai deloc . Acum va las ca v-am dat cam multa importanta.

Last edited by Korn- on 25-10-2012, 15:18:11; edited 3 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
EvilBunny

[uIE nGARIA mU]

(since 23-02-2018 20:57)

Votes: 3

Post Posted: 25-10-2012, 00:28:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Korn- wrote:
1.harta: awp_india2
2. ora: 1.10
3. motiv: Kick aiurea dupa ce ii atrag adminului de 2 ori atentia ca un amic de-al lui injura.
4. Turkish
5. dovada:

Evil Bunny : taci mortule

4TECH killed Evil Bunny with awp
KoRn : da vb frumos ma copile

Turkish killed KoRn with awp
SiN iNFO -> Rezervati-va nick-ul -> http://www.sin.freakz.ro sau pe Y!M la id sin_reznick
Evil Bunny : mars si nu ma mai baga in seama

KoRn : ma turkish tu vezi cum vb asta?

(ALL) Turkish : DEJA MA ENERVATI SI VA DAU BAN
don't matter killed Evil Bunny with awp
KoRn : sau sunteti prieteni ?

Evil Bunny : ba tu nu intelegi ca nu ne cunoastem nu te mai baga in seama

SiN iNFO -> Scrie: /ore ca sa vezi cate ore ai jucat pe servere.
KoRn : cui sa dai ban? ca zice mars? se da gag stiu

*DEAD* KoRn : e a 2 a oara cand injura si nu faci nimic

*DEAD* Turkish : ba imi mai dai multe lectii?
*DEAD* Turkish : nu e amic q mine

*DEAD* KoRn : pai vad ca injura si tu nu dai gag

*DEAD* Turkish : da nu stau eu sa va urmaresc chatu voua.

Si aici Turkish s-a ofticat ca de ce i`am zis ca pt asta e pe server admin, sa urmareasca .. imi da de 3 ori kick.

In primul rand nu sunt amic cu Turkish, nu ne cunoastem, abia ce ne stim ca nick de pe server . In al 2-lea rand, daca erai corect scriai mai sus ca m-ai facut ratat in engleza , si d-aia ti-am zis taci mortule . Ti-am zis mortule pentru ca tu murisei, erai mort in joc, ai inteles ? Ca sa nu mai zic de faptul ca ma provoci mereu, si cand ma injurase unu mai devreme de mama taceai si nu comentai nimica , tu, asta care vrei sa faci dreptate . Daca ai o problema personala cu mine, pt ca este clar ca ai ... nu ai ce sa imi faci - tre sa ma suporti . Wow, deci tu nu poti intelege romaneste . Pai pune omule chatu incepand de mai sus . Tu dai copy paste la ce iti convine pt ca ai facut o obsesie la adresa mea . Esti penibl si ca jucator si ca persoana . Nu inteleg ce vrei sa obti de aici . Daca cauta in log un admin si gaseste faza cand mi-ai spus ce mi-ai spus iti asumi topicul asta jenant ? Am scris initial mai multe argumente pt a scoate la suprafata frustrarea ta, nu te-am vazut venind sa le infirmi cu ceva plauzibil . Zero cum spui tu ca sunt te oftici ca ti-o cam iei de la mine in joc si ni stii cum sa faci adminii sa ma dea afara de pe server . Nu am ce discuta cu un individ ca tine . Pa

0 0

Back to top
Turkish

[Mentally Stable]

(since 19-03-2013 15:41)

Votes: 2

Post Posted: 25-10-2012, 12:38:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Hai sa clarificam. de knd s-a scos comanda /admin va faceti de cap in ultimu hal. si pt k eu am lasat-o mai moale vad k vi s-a urkt la cap si k am fost mai indulgent. Evil Bunny mi-a zs de 1000 ori k nujtu cine l-a injurat i-am dat gag. s-a terminat!
Apoi pt k romanu e roman a inceput si Korn k vai domne s-a luat cineva de unghia mica de la picior si tot ma lua q diverse si imi dadea lectii.Btw vezi k ai uitat partea k in kre ma ameninti k ai ip dinamic and stuff.
DUPA CE SE CLARIFICA SITUATIA CU RISCU DE A LUA WARN- DE LA MINE AI F2 la prima abatare. k sa nu mai stai tu sa faci pe sherifu -KORN
si sa vedem si kt de bine functioneaza ip-u ala dinamic ! -

tuRk

"Noi cand ne nastem ,plangem... ca intram in aceasta mare scena de bufoni"
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by SeaGer, 29 October 2012 11:57

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 07-08-2025, 06:34:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password