User
Pass
2FA

Cerere Un Ban si reclamatie Admin Lks

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message767
MillionaireMind

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-10-2012 13:53)

Votes: 2

Post Posted: 29-10-2012, 11:46:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Character name: MillionaireMind
Account name: MillionaireMind
IP: 5.12.190.161
GM responsabil: Lks
Realm:
Motiv: trageti voi concluzia, parerea mea incompetenta adminului, asta trebuie sa atraga atentia si proprietarului care detine serverul
Data si ora: 29/10/2012 08:40
Ceva ce doriti sa adaugati:
sunt nou pe forum si pe server, joc doar de placere si cand am timp...

Am doua cereri una catre scoaterea banului, si a doua reclamatie facuta pentru adminul Lks.
Totul sa petrecut foarte repede cum numai un neinitiat ar putea proceda asa, primesc comanda sa mi se faca poze dupa care urmeaza sa imi comunice id-ul de mess cu conditia sa le trimit repede intr-un minut, totul normal pana aici, apuc sa scriu ca nu imi functioneaza mess-ul si trimit pozele pe mail dupa care de aici incepe totul primesc MUT, de ce MUT?? nu am folosit cuvinte deocheate, intre timp intru repede pe mail cu gandul ca nu pot comunica cu el dar stiind ca am apucat sai scriu sa aibe rabdare 2-3 min ca le trimit pe mail.. stau 2 min sa se incarce pozele si ghiciti? primesc ban, a fost mai mult decat ban, nu mai puteam sa fac nimic cu cs-ul aveam constat 4fps cand dadeam sa intru in consola nu reuseam.

Acesta este modul de abordare al adminului Lks, asta demonstreaza si imi asum cuvintele care nu are capacitatea de administrator. Motiv pentru care am fost si martor si pagubit de actiunile lui. Atentie cuvintele mele sunt doar strict legat de capacitatile lui de administrator al unui server. Sa nu se inteleaga gresit nu am nimic cu el personal, doar strict profesional vorbind legat de acest joc Counter Strike asta doar pentru cei care considera acest joc defapt ceea ce este el cu adevarat avand in vedere amploarea pe care o are pe mapamond.

Domnilor administratori ai acestui forum, care sunt aspiratiile voatre? vreti sa lasati copii la administrarea serverelor? sau sa faceti un nume cunoscut din freakz? nu vreau sa intru in polemica cu dumneavoastra - conducerea forumului nu asta este intentia mea, propun un dialog constructiv.
Asteptarile mele din partea dumneavoastra sunt urmatoarele: scoaterea banului nu inainte de a va trimite pozele si sanctionearea adminului Lks, va rog Indrumati-ma cum postez pozele ?

Domnule Lks va rog aveti dreptul la replica pentru a va proteja!

Va multumesc!
Lucian Stefanidis - MillionaireMind

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
kalwin

[Freakazoid]

(online 2 weeks ago)

Votes: 18

Post Posted: 29-10-2012, 12:31:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

cam slabe sanse sa fie sanctionat un owner , cer interventia restul ownerilor plus parerile adminilor la solutionarea reclamatiei.... Lks ai cuvantul -)
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
nettcafe

[Mentally Stable]

(since 11-10-2018 13:32)

Votes: 6

Post Posted: 29-10-2012, 14:14:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cerere unban acceptata. poza este la Lks. Data viitoare fi un pic mai rapid cu poza MillionaireMind .
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by nettcafe, 29 October 2012 12:14

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 17:27:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password