User
Pass
2FA

spell lag

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message275
csav

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-01-2014 18:40)

Votes: 2

Post Posted: 31-10-2012, 10:34:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Wowhead/WoW Freakz Link: pentru acest "bug"no exista link
Descrierea bugului / Bug description: Nu am vazut alt forum pentru problema mea asa ca postez aici,de la cateva zile am un fel de lagg pe care nu am mai avut,vine numai la bg-uri sau arene si nu pot sa folosesc nici un fel de spell sau ability exact ca la lagg normal dar vad ce fac ceilalti normal numai ca ei ma vad ca fug intrun loc si dupa ceva timp in acest "spell lagg" primesc disconnect si se intampla des,ieri seara am facut 4 bg-uri si 2 din ele am avut acest lagg si dupa aia disconnect,unul dintre prietenii mei are si el aceasta problema,asa cum am vazut nu e in legatura cu caracteri ca ieri am facut un caracter nou si tot la fel,astept niste sugestii thanks in avans
Dovada / Proof: nu prea stiu cum sa fac dovada pentru lagg dar daca reusesc edit postul si atasez dovada

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 17-08-2025, 14:07:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password