User
Pass
2FA

umpic de ajutor daca se poate!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message790
thestar0123456

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-12-2012 11:41)

Votes: 2

Post Posted: 31-10-2012, 22:36:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci am mai multe intrebari si o sa le pun aici in speranta ca cineva ma va ajuta.
Prima deja am facut rost de 110 puncte de la votari si as vrea sa imi fac un warrior si sa-l echipez cu arma asta https://www.wow-freakz.com/item_finder.php?item=56342 odata ce fac lvl 85.
Al doilea lucru pe warrior as vrea sa fiu dps si bun de pvp(nu stiu ce itm are nev pt a fi bun) si clasa din cate am citit mi-am luat orc.
Al 3 lucru daca poate cineva sa posteze abilitatile cele mai bune la talente adica(fury,protection si arms -care e mai bune pt dps)
Asa si niste combinatii de magii daca se poate.
Si in ultimul rand as vrea sa stiu de unde pot luat itm bune pt warrior (ce vendori) ca sa fiu cat de cat bun in pvp si pve.
Va multumesc anticipat.

Am uitat sa mentionez ca as vrea sa stiu care din talente fury sau arms iti da posibilitatea sa porti 2 arme 2hand.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Blasphemy

[Creep]

(since 25-03-2018 17:42)

Votes: 31

Post Posted: 01-11-2012, 00:24:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

vreau doar sa-ti zic, ca daca speri ca acea arma cu statusurile pe care le vezi , o vei avea... te super inseli , nicidecum.. o sa ai cred eu arma care e in tol barad, de poti sa o iei cu 85 de comanding.. ia-ti gandu ca o sa ai statusurile alea, o s-o primesti dar cu statusurile... ca cea din tol barad... insa despre restu , esti foarte novice... cauta tutoriale pe net, despre ce sunt itemele pvp fata de cele pve, trebuie sa o iei de la 0 si vezi ca talente si de spre warr in sine gasesti la sectiunea discutii class-related , la warrior... despre talente.. glyphuri, macro-uri si in general despre tot, si btw , warrul nu are magii... cauta pe net, sau sa-ti posteze cineva , guide-uri si tutoriale despre warrior ce face si ce reprezinta..ai grija cu vote-points... nu o sa primesti arma cu statusurile alea, ci o sa primesti arma cu statusuri mult mai mici. si skin-ul e la fel ca cea din tol b arad, mai mult ca sigur.
0 0

Back to top
thestar0123456

[Mentally Stable]

(since 21-12-2012 11:41)

Votes: 2

Post Posted: 01-11-2012, 09:59:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci eu nu am facut post ca sa te dai uh mare ca stii mai mult ca mn ca si daca te bagi pe un joc pe care eu il stiu la perfectie si uh nu o sa vezi cum ti se pare.
Am pus topicu sperand ca cn care stie sa joace pe warrior mar putea ajuta si pe mn macar umpic.
Cat desprea arma nu stiam ca nu tio da cu statusurile pline asa ca macar aici ai dreptate ca in rest nimic...

0 0

Back to top
vexwow1
[Banned user]

Banned

(since 08-02-2013 08:44)

Votes: 7

Post Posted: 01-11-2012, 11:17:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

poi baiatu de mai sus a avut dreptate,uite aici pve: http://forum.wow-freakz.com/Fury-Warrior-DPS-PvE-Guide-4.0.6-t96052.html si pvp http://forum.wow-freakz.com/4.0.6Arms-Warrior-PvP-From-zero-to-Hero-t108264.html

0 0

Back to top
laanah

[Maniac]

(since 19-02-2022 08:52)

Votes: 26

Post Posted: 01-11-2012, 12:52:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ti-ai facut orc dar vrei sabie? serios acuma ..De ce ti-ai luat orc? Bonusu de expertize nu il primesti decat daka porti AXE. Arma pe care vrei sa o iei pe votepoints e identica cu cea din tol barad si chiar nu se merita.

Pentru inceput poti sa iti cumperi gearu din reputatie (Hijay, Uldum, Deepholm, Therazane- e tot in deepholm-, Twilight highlands.) Dupa ce faci 85 farmezi questurile din Tol Barad vreo 3 -4 zile si o sa iti pice cateva iteme albastre (la mobi) destul de bune + 1-3 iteme epice pe care poti sa le vinzi la Acction House sa poti cumpara iteme mai bune. Dupa ce faci destule tokene poti sa iti cumperi sabia respectiva.

Arme bune pentru orc:
Whitefin Axe -pica in Throne of the Tides deci nu prea are rost sa o iei pe votepoints.
Arced war Axe- dungeonul nu merge pe freakz.- Shadowfang Keep
Rockslicer -nu merge pe freakz dungeonu - Deadmines

Majoritatea prefera Akirus pentru ca pica destul de des la primu bos din bwd, si pe deasupra e si epic.

Item BIS pe war Shalug'doom, the Axe of Unmaking in caz ca vrei sa donezi..si iti trebuie cam doua pe fury -

0 0

Back to top
Ravenous

[Retired E5150]

(since 28-12-2023 12:30)

Votes: 234

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 01-11-2012, 13:35:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://www.wow-freakz.com/item_finder.php?item=65003&&name=reclaimed-ashkandi-greatsword-of-the-brotherhood e BiS, nu aia

I AM NO LONGER A GAMEMASTER, PLEASE SEE SERVER STAFF

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 28-02-2025, 15:26:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x