User
Pass
2FA

Tombola reputatiei.

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message417
Deadlybugaddictbrew

[Bug Happens INC.]

Status: Offline
(since 22-06-2015 11:22)

Votes: 20

Post Posted: 01-11-2012, 19:59:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,

M-am gandit acum ( chiar acum ) sa organizez un fel de tombola ( cam ca alea cand dai roll si primest gold, da nu primesti niciodata ). Concursul va fi in felul urmator.
Cine doreste sa se inscrie trebuie sa imi dea mie +rep pe forum ( cat vrea el, si sa mentioneze la motiv ca este pt. acest concurs ), iar dupa ce voi strange 100 rep o voi da unui forumist ales la intamplare din cei care mi-au dat +rep. Nu stiu daca am voie sa fac asa ceva, dar daca am sper sa va placa ideea -

Nu fac asta ca sa va dau teapa si sa fac eu reputatie pe forum. Nu ma intereseaza ce cifra imi apare sub numele de pe forum sau daca este cu rosu sau verde. Fac asta din simplul motiv ca mi se pare o idee frumoasa.
Sper sa nu vina cineva lafel de nepasator in legatura cu reputatia lui ca si mine si sa imi dea 100 doar ca sa i-o dau inapoi pentru ca am strans 100.

Daca am succes cu aceasta idee, dupa finalizarea tombolei voi organiza alta cu un "premiu" mai mare.

Va place ideea? Comment.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
blader

[Madness?]

Status: Offline
(since 05-01-2016 15:32)

Votes: 44

Post Posted: 01-11-2012, 20:09:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nup, fara magarii cu reputatia.

Dereglat, ca un ceas antic.
Exile the Ninja wrote:
In2ition , esti un carnat afumat. Ada' slanina aici si o felie de pita, te mananc ba.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by blader, 01 November 2012 18:10

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 07-08-2025, 22:33:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password