User
Pass
2FA

unban KEV!N
Go to page 1, 2, 3  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message3429
KEV!N.

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 03-11-2012 16:42)

Votes: 9

Post Posted: 02-11-2012, 20:46:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul : THE KEV!N
Data + ora: Friday , November 02 2012
Harta: cpl_mill
Admini online: elena , ralukita , melc , ganja etc.
Adminul: asta nu stiu. sa se uite cneva in log sau sa posteze adminul care mi-a dat ban (DOVADA)
Motivu: mi-a dat *** , jucam linistit si dintr-o data ma trezesc cu ***!!
Dovada: mi-a iesit din cs. deci nu am nici o dovada
Ip-ul: Il stie adminul care mi-a dat *** !!

edit : ma jucam linistit si dintr-o data ma trezesc cu *** .. nu stiu care e parerea voastra , dar mi-e mi se pare ciudat .. daca nu exista nici o dovada eu sper sa joc in continuare . HL & GF ! adminul care m-a banat sa lase si el o dovada..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Ralukita

[Mentally Stable]

(since 08-03-2016 08:48)

Votes: 7

Post Posted: 02-11-2012, 21:47:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Respecta decizia unui admin!
Asteapta sa posteze demo-ul, nu mai intra pe serv pana se se decide pe baza demo-ului daca ai avut sau nu cod!
Nu mai abuza de faptul ca ai dinamic si nu mai intra pe server sa te certi cu adminii. Si crede-ma ca daca te mai vad pe server in seara o sa te tin numai in ban, asta ca nu stii sa respecti o regula si nu ai bun simt. Poti sa fii curat nu ma intereseaza!
Pana nu se da un verdict la aceasta cerere intelege ca nu ai ce cauta pe server.

Ps: eram de fata cand ti s-a dat *** de asta imi permit sa ai discut. Ai primit *** de la Dan. Sq

0 0

Back to top
DaN!eL^
[Banned user]

Banned

(since 16-01-2017 16:20)

Votes: 180

Post Posted: 02-11-2012, 22:13:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce tupeu au codati astiaaaa doamneee , n-am nici un demo nimic, dar nici nu am nevoie. chiar nu te-ai saturat de wall-u ala?
http://forum.wow-freakz.com/unban-nekwEPK-t181329.html - aici tot tu esti
nekwEPK! wrote:
Ma jucam linistit si dintr-o data ma trezesc cu *** , adminul care mi-a dat ban sa lase si el o dovada!

KEV!N. wrote:
edit : ma jucam linistit si dintr-o data ma trezesc cu *** .. nu stiu care e parerea voastra , dar mi-e mi se pare ciudat .. daca nu exista nici o dovada eu sper sa joc in continuare . HL & GF ! adminul care m-a banat sa lase si el o dovada..

aceleasi replici.. hai lasa-ne
stiu ca ti-am mai dat de multe ori ban. ex : das-, K!NE, Norwich, nekwEPK!
invata odata sa joci corect ! lasa codurile.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
$akal

[Mentally Stable]

(since 05-02-2014 13:38)

Votes: 4

Post Posted: 02-11-2012, 22:21:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dan.sq da tu chiar nu te mai saturi sa dai ban moka? a cata oara dai ban pe superstiti de ale tale, ca e X ca Y ca e Z! fa frate demo sa vedem si noi ce cod are, imparti *** si banuri intr-una pe server.

P.S Mi-am permis sa comentez ca am vazut pe server cu cata usurinta da Dan asta banuri la playerii care chiar nu au cod!

0 0

Back to top
KEV!N.

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-11-2012, 22:25:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DaN!eL^ wrote:
ce tupeu au codati astiaaaa doamneee , n-am nici un demo nimic, dar nici nu am nevoie. chiar nu te-ai saturat de wall-u ala?
nekwEPK! wrote:
Ma jucam linistit si dintr-o data ma trezesc cu *** , adminul care mi-a dat ban sa lase si el o dovada!

KEV!N. wrote:

frate scuza-ma ca-ti zic poate ca nu sunt omul care permite sa ti comenteze , dar eu stiu ca un admin trebuie sa aiba un demo cand da ban la un player si tu nu ai , ceea ce ai tu este nimic , doar niste vorbe goale. sincer hai lasa-ne , lasa-ma daca nu exista demo eu joc in continuare pe server. sa zica owneru parerea lui , nu e nici primu nici ultimu admin cand face chestii din astea!
- eu voi sta pe bara pana cand v-a lua un admin decizia , dar defapt ce decizie cand nu exista nici un demo nimic , astept o parere!

0 0

Back to top
nekwEPK!

[Mentally Stable]

(since 02-11-2012 22:02)

Votes: 3

Post Posted: 02-11-2012, 22:29:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DaN!eL^ wrote:
nekwEPK! wrote:

KEV!N. wrote:

Te inseli daniel sq , nu-l cunosc , nu am nimic de a face cu el ! eu am sters o parte din topic-ul meu ca sa nu mai existe discutii cum ca el ar fi eu , nu am nici o legatura cu el , sincer ! daca l-as cunoaste nu mi-ar fii grei sa spun , dar din pacate asta e crudul adevar.

0 0

Back to top
KEV!N.

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-11-2012, 22:31:40 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nekwEPK! wrote:
DaN!eL^ wrote:
nekwEPK! wrote:

KEV!N. wrote:

Te inseli daniel sq , nu-l cunosc , nu am nimic de a face cu el ! eu am sters o parte din topic-ul meu ca sa nu mai existe discutii cum ca el ar fi eu , nu am nici o legatura cu el , sincer ! daca l-as cunoaste nu mi-ar fii grei sa spun , dar din pacate asta e crudul adevar.

mda. acuma este destul de clar pentru tine ma zeule ? EPK iti multumesc ca ai raspuns la pm !!

0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 02-11-2012, 22:37:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca nekwEPK si KEVIN sunt 1 si aceiasi persoana se poate dovedi foarte simplu , rugam un administrator sa vada ip-urile gen , si totul se rezolva -.

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
KEV!N.

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-11-2012, 22:52:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

xD!. wrote:
Daca nekwEPK si KEVIN sunt 1 si aceiasi persoana se poate dovedi foarte simplu , rugam un administrator sa vada ip-urile gen , si totul se rezolva -.

da da da , multumesc ff mult pentru idee. deja am facut-o eu , PRIVITI :

http://wars.freakz.ro/war3/player.php?id=18409 - PsychoStats / THE KEV!N , pute-ti privii mai jos la ip-uri ca la mne incepe cu 86.122 si 86.126 deoarece am RDS , toate ip-urile de la RDS sunt dinamice , mda USED acolo : 12 / 12 . activitate 96% etc etc.

http://wars.freakz.ro/war3/player.php?id=16388 - PsychoStats / nekwepk! , si el are ip numai cu 86.126 deci foloseste RDS , ip-urile lui in timp cu care a jucat sunt complet diferite USED 5 / 2 activitatea foarte scazuta deci nu a jucat de mult timp pe server etc.

- deci uitati-va la ip-uri si la USED si pute-ti obs ca sunt total diferite , si cred ca psychostats nu se inseala (cred) si pana la urma pe server sunt foarte multi 70% care folosesc netul RDS si mai exista cazuri sa fie aceleasi ip-uri dar aici cum vad si eu si voi sunt total diferite! Multumesc.

0 0

Back to top
MrMicheel

[Account disabled]

(since 28-02-2013 18:33)

Votes: 71

Post Posted: 02-11-2012, 22:57:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cand intra bobby o sa verifice de pe ce ip-uri ai postat zmeule -!Pentru nesimtirea de care ai dat dovada pe server,ramai cu banul si cand te prind te ard.
0 0

Back to top
xD!.

[●●●]

(since 08-03-2019 14:31)

Votes: 44

Post Posted: 02-11-2012, 23:03:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Oke, sa zicem ca nu sunteti 1 si aceiasi persoana doar ca tu ai gresit. Nu tin cu nici 1 dintre voi 2 , dar pana la o decizie luata trebuia sa respecti ban-ul , si sa ai rabdare sa se ajunga la o decizie -

aDwar3 - Casuta vocala
0 0

Back to top
Ruin

[Psychotic Bastard]

(since 26-06-2014 22:52)

Votes: 4

Post Posted: 02-11-2012, 23:51:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi se pare foarte dubios ca ati postat imediat unul dupa altul, ma indoiesc ca newpak ala sau cum l-o fi chemand urmareste cu atat interes forum-ul, si mi se pare dubios ca sunteti din acelasi oras...Iar pana una alta aveti amandoi RDS, daca unu avea RDS si celalalt Clicknet atunci era una...dar aveti amandoi acelasi distribuitor...si stati si in acelasi oras...ciudat...
Si mi se pare extrem de dubios ca newpak ala a postat la 10 min dupa tine...Eu cred ca in acest caz Dani nu s-a inselat, si chiar e acelasi om.

0 0

Back to top
KEV!N.

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-11-2012, 23:57:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ruin wrote:
Mi se pare foarte dubios ca ati postat imediat unul dupa altul, ma indoiesc ca newpak ala sau cum l-o fi chemand urmareste cu atat interes forum-ul, si mi se pare dubios ca sunteti din acelasi oras...Iar pana una alta aveti amandoi RDS, daca unu avea RDS si celalalt Clicknet atunci era una...dar aveti amandoi acelasi distribuitor...si stati si in acelasi oras...ciudat...
Si mi se pare extrem de dubios ca newpak ala a postat la 10 min dupa tine...Eu cred ca in acest caz Dani nu s-a inselat, si chiar e acelasi om.

Ruin stai sa-ti explic eu i-am trimes un PM lui newk si el dupa 2 min mi-a raspuns imediat si i-am spus ce s-a intamplat si dupa ce am vaz ca a postat ce i-am explicat eu am postat si eu dupa el nu este nici o mare chestie , si ca stam in acelasi oras (bucuresti) exista mai multe sectoare (1-5)

- IMI CER SCUZE CA AM INTRAT PE SERVER CAND AVEAM BANUL ASTA NU AM STIUT ! eu credeam ca pana nu se posteaza un demo cu mne am voie sa joc dar m-am inselat ! SCUZATI-MA il astept pe bobby -

0 0

Back to top
nekwEPK!

[Mentally Stable]

(since 02-11-2012 22:02)

Votes: 3

Post Posted: 03-11-2012, 00:00:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ruin wrote:

eu stau in romania / valcea si el in bucuresti deci nu vad acelasi oras . nu intelegeti ca nu sunt el nu am mai jucat pe server de mult :_?? .. si venind vb de NET , este RDS :-K ce-i cu netul de la RDS primele 5 cifre nu se schimba niciodata (86.122 , 86.126 , 86.128 etc. ) sunt mai multe cazuri , sincer daniel eu cred ca tu ai prins boala pe el Dosent Matter si ai gasit o explicatie cand i-ai dat ban sincer :-A

P.S : si venind vb ca am raspuns repede el mi-a trimes un mesaj prin pm si mi-a zis treaba cu banul si eu acuma incerc sa-l ajut! am sa raspund la acest topic! nu ne cunoastem , nu suntem acceasi persoana , nu suntem din acelasi oras. s.a !!

0 0

Back to top
KEV!N.

[Mentally Stable]

Post Posted: 03-11-2012, 00:04:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MrMicheel wrote:
Cand intra bobby o sa verifice de pe ce ip-uri ai postat zmeule -!Pentru nesimtirea de care ai dat dovada pe server,ramai cu banul si cand te prind te ard.

Mirmichel cum am zis si la reply de inainte imi pare rau , eu credeam ca pana se posteaza o dovada .. demo ceva poze , am voie sa joc , i'm sorry trebea sa citesc regulamentu inainte !! scuzati . astept o decizie finala ..

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by eT | Bobby, 03 November 2012 17:02

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2, 3  Next    

The time now is 19-01-2025, 22:46:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x