User
Pass
2FA

Renuntare admin Strike

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1419
Strike1

[Creep]

Status: Offline
(since 05-04-2016 17:21)

Votes: 9

Post Posted: 09-11-2012, 19:36:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Doresc renuntare la admin

Am zis ca eu vreau sa stau spect cu alt nume (sa nu ma mai acuzi ca stau spectator doar ca sa fac orele) si dupa aia imi dai kick frumos. No commentSwampi acum sa vezi si oficial (daca pana acum nu mi sa scos accesul ) nu a fost din vina mea si eu stau spect ca asa imi place mie si ma uit dupa codati, si daca nu vreau sa-ti raspund e treaba mea, daca nu faceam treaba buna nu eram promovat. E adevarat ca m-am implicat prea mult si am vrut cei mai bine pentru server.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Swampi

[Mentally Stable]

(since 27-02-2013 17:08)

Votes: 3

Post Posted: 09-11-2012, 20:00:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*Just*John* wrote:
6. Folositi nick-urile de admin altfel veti fi tratati ca oricare alt jucator.(de la un avertisment la scadere in grad)

Asta zice regulamentul ! În momentele în care ai primit kick erai cu nick "0" ºi te avertizasem în prealabil cã iei kick dacã mai stai spect . Eu nu aveam de unde sã ºtiu cã eºti tu sub acoperire Dosent Matter

ªi acum te-aº ruga sã nu dezgropãm morþii . Ti-am zis cândva cã stai spect pentru ore , ceea ce este ºi adevarat , pentru cã altfel nu-þi luai foc aiurea , a fost a trecut . Mã repet : a fost o singurã datã ºi chiar nu mã intereseazã ce faci . Stai spectator toatã ziua dacã asta te face fericit , dar te rog sã nu mã mai ataci gratis cum ai facut-o azi .
Cât timp nu eºti pe nickul de admin eºti egal cu oricare alt jucãtor .

Noroc !

Când totul se duce pe p**a sa nu`ti para rau ca`ti pare bine!
0 0

Back to top
Strike1

[Creep]

(since 05-04-2016 17:21)

Votes: 9

Post Posted: 09-11-2012, 20:08:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Swampi wrote:
*Just*John* wrote:
6. Folositi nick-urile de admin altfel veti fi tratati ca oricare alt jucator.(de la un avertisment la scadere in grad)

Asta zice regulamentul ! În momentele în care ai primit kick erai cu nick "0" ºi te avertizasem în prealabil cã iei kick dacã mai stai spect . Eu nu aveam de unde sã ºtiu cã eºti tu sub acoperire Dosent Matter

ªi acum te-aº ruga sã nu dezgropãm morþii . Ti-am zis cândva cã stai spect pentru ore , ceea ce este ºi adevarat , pentru cã altfel nu-þi luai foc aiurea , a fost a trecut . Mã repet : a fost o singurã datã ºi chiar nu mã intereseazã ce faci . Stai spectator toatã ziua dacã asta te face fericit , dar te rog sã nu mã mai ataci gratis cum ai facut-o azi .
Cât timp nu eºti pe nickul de admin eºti egal cu oricare alt jucãtor .

Noroc !

De aceia cand eram AFK pe server nu erau probleme.

Mai bine te uitai in consola si porma vorbeai. Am zis clar "stau cu alt nume spectator sa nu mai fiu acuzat ca fac orele afk"

0 0

Back to top
Swampi

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-11-2012, 20:22:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu vãzusem ... însã de aici revenim la regula 6 . ªi ce rost avea sã mai fii ºi tu spect din moment ce erau încã doi admini spectatori . Serios . Devine penibilã discuþia ºi mã opresc aici .

Din moment ce e cerere cred cã trebuie votat , nu ? De la mine ai PRO Dosent Matter

0 0

Back to top
Madi

[Schwarze Katze]

(since 15-01-2019 09:35)

Votes: 104

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-11-2012, 21:52:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mi se pare foarte pueril ce faceți voi aici.
@Strike e unul dintre cei mai buni admini. Faptul cã el chiar își dedicã timpul sã stea pe server sã se uite dupã codați și sã nu joace, din partea mea 3 bile albe.
@Swampi, dacã te-ar fi deranjat atât de tare cã Strike stã spectator sã-și facã orele (deși sunt absolut sigurã cã l-ai vãzut mereu dând ban-uri sau altele) veneai frumos și semnalai unul dintre owneri. Nu mi se pare deloc corect ce ai fãcut.
E treaba ownerilor sã decidã ce sã facã în privința adminilor care stau spectatori pentru ore.

Repet, niciodatã nu l-am vãzut pe Strike stând degeaba pe server. Într-adevãr, nici în joc nu l-am vãzut vreodatã, dar el își face foarte bine treaba de admin.
Nu trebuie sã ne pripim, Strike. Când mai aveți probleme de genul, contactați un owner. De regulã, ei mediazã conflictele de genul și evitãm discuții puerile ca asta.

No Santa, they’re not gifts, they’re jifts.

0 0

Back to top
Swampi

[Mentally Stable]

Post Posted: 09-11-2012, 23:13:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pff , începe sã devina plictisitor topicul . Ce facem când avem spre mulþi spectatori ? Dãm kick !
Subsemnatul , Strike , era azi spect , cu nickul "0" . Eu de unde era sa ºtiu cã e el ? Doar nu-s Nostradamus .

De aici totul se rezumã la o discuþie mai veche . Treaba stã în felul urmãtor :
Acum vreo douã sãptãmâni i-am zis lui Strike cã stã degeaba spect . Eram destul de nervos , pentru cã mã bazam cã adminul spect chiar vegheazã nu stã spect doar sã facã act de prezenþã . În fine , eu jucam eram lider din câte îmi amintesc ºi era unul care avea cod . Bun bazat cã omul se ocupã , îi zic lui Strike sã se uite pe respectivul , pentru cã evident pierdeam teren dacã mã dãdeam spect . Din pãcate asta nu s-a întâmplat ºi m-am ocupat eu de respectivul (nici o problemã) . Dupã alte 3-4 hãrþi jucate adminu iese , dar revine dupã alte 3-4 hãrþi ºi politicos fiind zice "Salut!" , moment în care , iritat fiind , îi zic cã am avut treabã cu el . Rãspunsul ? Am vãzut ce scriai dar nu am avut chef sã-þi rãspund ! Mersi cu aceastã ocazie !
Aici îi pusesem întrebarea dacã stã spect pentru ore ºi asta a fost .

Madi wrote:
@Swampi, dacã te-ar fi deranjat atât de tare cã Strike stã spectator sã-și facã orele (deși sunt absolut sigurã cã l-ai vãzut mereu dând ban-uri sau altele) veneai frumos și semnalai unul dintre owneri. Nu mi se pare deloc corect ce ai fãcut.

Nu vãd ce am fãcut eu corect sau incorect , din moment ce nu am fãcut eu mizerie pe forum ºi tot ce am avut de zis am zis direct persoanei în cauzã ... Nu cred cã avea rost sã implic vreun Owner , din moment ce nu urmãream sã-l las pe Strike farã admin . Pur ºi simplu el a zis cã renunþã , lucru care chiar nu mã intereseazã !

Cius

0 0

Back to top
Madi

[Schwarze Katze]

(since 15-01-2019 09:35)

Votes: 104

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-11-2012, 23:24:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Swampi, ai o atitudine foarte urâtã ceea ce mã pune pe mine pe gânduri.
Ownerii sunt cei ce dau și totodatã iau accesele. Cum poți spune cã nu crezi trebuia sã implici ownerii?
Ownerii rezolvã probleme astea, nu tu, nu voi, ok?
Noi din cauza asta suntem aici, ca sã nu se ajungã la ceartã între voi.

Am sã închid topicul cã, repet, ai o atitudine destul de urâtã și o sã discutãm în consiliu.

No Santa, they’re not gifts, they’re jifts.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Madi, 09 November 2012 21:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 31-07-2025, 20:18:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password