Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Cerere UnBan
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
Author
crazzyboy
[Banned user]
Status: Offline
(since 16-11-2012 14:01)
,
Topics: 7
Votes
: 2
Posted: 11-11-2012, 12:31:06
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nick:CrazzyBoy>>>||V.I.P||<<<
Sa va zic cum sa intamplat ...
Inainte sa ma joc zm am jucat surf si de la sv surf sa creat ceva in folderul cs cu care atunci cand apasm unele butoane faceam reclama la alt sv fara sa imi dau seama
deci Adminul Rocar cand a vazut mi-a dat kick . M-am connectat din nou pe sv si mi-a dat gag deoarece sa nu mai flodez sv de reclame dar nu era din vina mea ci a cs-ului. Am avut o conversatie cu el pe U@ in care i-am zis ca daca imi reinstalez cs-ul nu mai face alta reclama si i-am zis cand intru din nou sa nu imi mai de-a gag . Am intrat mi-a dat gag nu mi-a fost mie ca de ce am luat gag doar ca nu mai puteam cumpara [Lm]am vrut sa astept pana mi se scoate.Am mers pana la bucatarie sa mananc si am fost afk 90 sec ... mi-a dat kick sv-ul .Am venit de la bucatarie am vazut ca mi-a dat kick pentru ca am stat afk 90 sec am intrat si am jucat 2-3 min ma scos [Ban 400 min reson:retry dupa gag.] Am iesit din cs am mers din nou la bucatarie cand am venit am intrat pe cs si am vazut ca nu mai am banul... M-am conectat la sv am jucat o runda si [Aden Baned List] ceva de genu
.
Va Rog sa imi scoateti banul de pe sv .Promit ca nu se mai intampla .
Cu stima LeMMy
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
k1d0or.
, 11 November 2012 10:35
Freakz Forum Index
->
Trash Bin