User
Pass
2FA

Reclamatie Darkness

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message467
IbaNez.
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 23-12-2012 11:54)

Votes: 5

Post Posted: 19-11-2012, 14:37:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul vostru de pe server : IbaNez
Nick-ul Adminului: DarKness
Ora si data : 14:00 /// 14:30 ..... 19.11.2012
Regula incalcata : FreeKill cu Grenada -
Dovada : http://postimage.org/image/pbntmfb5f/

+ 2 demo-uri
http://www9.zippyshare.com/v/63607251/file.html

P.S: Era cu S0und si i-a spus Darkness la S0und daca are cont pe forum, Si sa ii iei apararea, am facut demo dar.. dupa cum se vede si in consola,
l-am sters din greseala, La mine daca fac un demo "Eu nu folosesc consola" Si dupa fac altu , se sterge ala si intra asta nou datorita faptului ca,
Are acelasi nume. Si eu am uitat. Dar Darkness tot insista "Ba ai cont pe forum ? sa ma ajuti cu ibanez" etc.. Erau mai multi pe server! Sa vedem ce spun si ei

P.S 2 : Aproape toti care le-am facut reclamatie , defapt toti, Au ciuda pe mine si ii iau partea lui Darkness !!!

Va rog eu frumos, Macar fiti si voi corecti -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Skill37

[Mentally Stable]

(since 01-07-2013 20:41)

Votes: 3

Post Posted: 22-11-2012, 11:03:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

frate .... deci eu am revenit pe sv ... intri la reclamatii admini ... Autor : IbaNez la jumate din reclamatii ... apuca-te de mario ...
1. Din poza nu se vede decat ca te certi cu ala
2. Poate era simon si a zis sa va feriti de moarte
3. Lasa-te de reclamatii .... sau macar fa-le cu cap

Bafta -

0 0

Back to top
DarkNNNes

[Mentally Stable]

(since 24-05-2013 16:03)

Votes: 2

Post Posted: 22-11-2012, 18:32:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci chiar eram nu mai stiu cu cine pe sv ... cred ca cu kaidda si eu am zis feriti-va de moarta si am dat cu grenada ... si au murit 3 din 5 si fk se cheama de la 5 in sus plus ca am dat next fd all ca sa nu fie probleme dar se vede ca tu ai doar cearta in cap .. eu tot nu INTELEG CE AM FACUT ...
Off:
Ghosst nu merge sa ascult demourile deoarece imi zice ca imi lipseste nu stiu ce models/HealthBox.mdl sau ceva de genul .. Daca il ai mi-l poti da si mie ... App Ghost il poti lasa pe cel care a fost de fata sa posteze>?

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 16-08-2025, 19:28:14
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password